FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

themaniacs_87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la themaniacs_87 » 01 maj 2011, 13:24

Evo sažetak s utakmice!
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!

A.C.A.B. !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 13:53

Megamon je napisao/la:Al' kad je Torlak povede ono u stilu Lucia,sigurno uz Milosevica najbolji stoper lige tako da cemo biti oslabljeni ako on ode na kraju sezone

Al' je Vucina zakuca :mrgreen:
Bolji od Nyeme! Funny! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 maj 2011, 13:58

Bianconeri1988 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Al' kad je Torlak povede ono u stilu Lucia,sigurno uz Milosevica najbolji stoper lige tako da cemo biti oslabljeni ako on ode na kraju sezone

treba nyema jos utakmica odigrat da bi bio na njihovoj razini..i jos pure pojest..najbolje se to jucer vidjelo na sisicevom laznjaku..prokliza nyema do centra skoro ehehhe ugl niko ne spori da je dobar igrac ,al mora jos on odigrati tekmi da bi to dokazao... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 maj 2011, 13:58

Bianconeri1988 je napisao/la:

Realno ne mozes zakljuciti kakav je nyeme taj igrac, tek je dvije tri tekme odigrao, dok Torlak konstantno dobro igra ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 14:00

Torlak jeste dobar, ne kažem, ali Milošević, daj ba, to što je igrao prethodno u Sarajevu odmah najbolji, kad njega Lazar pretrči ne može biti najbolji, u tome se moraš složiti sa mnom, priznaj.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 maj 2011, 14:05

Ma Semjon je bio spor i prije 3-4 godine a ne sad...drugo sto je uvijek maximalno borben,ima dobro postavljanje...al jbg..sta mu je Dialiba na Kosevu radio :lol: Dobar je al nije najbolji...

Vule je bio najbolji stoper,bez konkurencije..pa i onaj drugi centarhalf Borca,Coric, nije los...

Torlak je spor takodjer..al jak u duelima i borben ...sasvim solidan igrac za nase prilike

Ovaj Gerhard(Berger :lol: ) iz zelje, ima dobre predispozicije da bude kvalitetan igrac...ali, normalno da mu treba jos utakmica...tek je na pocetku...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 maj 2011, 14:15

Slavisa Vukicevic na TV Vogosca...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 maj 2011, 15:04

-------------------Obuca---Avdic---------------------

H.Handzic-----------Kojasevic----------Scepanovic

------------------Muharemovic---------------

Belosevic----Dupovac----Torlak----Arsenijevic

-- -------------------Jovic----------------------

stacu morao sam staviti Avdica jer ce igrati 100 posto hhhe ...ovaj tim ima dovoljno snage da prekuca zelju na kosevu .... ..jos samo kad Pehlic udze u jedno 60 minuti hehehe(mislim da momak s ovom povredom ligamenata koju vuce nema snage odigrati svih 90 minuta na istom nivou..te bi mozda bio bolji sa klupe kao veliko osvjezenje...s tim da Avdica izvede u toj 60 ehhehe i da handzica gurne vise gore a limuna na njegovo mjesto...

P.S Obuca ce igrati malo iza Avdica garant eheh
FK SARAJEVO.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 maj 2011, 15:09

Samo se nadam da ce Pehla igrat na derbiju umjesto Avdica ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 maj 2011, 15:11

Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo se nadam da ce Pehla igrat na derbiju umjesto Avdica ;)
a tesko bratee,al eto nada zadnja umire hehe
samo pehla je jos povrijedzen i nece igrati u travniku al ce biti spreman za derbi ,al pitanje je koliko spreman :? :? ..
FK SARAJEVO.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 01 maj 2011, 17:30

Pehlic ce najvjerovatnije odigrati drugo poluvrijeme.Toliko moze kvalitetno odigrati a nadam se i zabiti.
Sa kospama samo pametno jer su im sudije brze na pistolju kada se njima treba svirati slobodnjak oko avlije a i na penalu su pravo brzi.
Ako prvi zabijemo , velike su nam sanse da ih i dobijemo.Ali mislim da ce biti X radi klocka i bezobraznika Mirze i njegove jadne taktike!!!

ZLi

Post Postao/la ZLi » 02 maj 2011, 00:06

padobranac1978 je napisao/la:po meni danas Vucina bez premca,a onda H.Handzic koji me demantuje iz tekme u tekmu...samo neka nastavi.. ;)

Slazem se s tobom! Scepanovic i Handzic ciste desetke i konacno malo svjetlosti u igri nakon FORSIRANOG "CRNILA"...
Jos da ostali pijuni budu pametni,pa se ugledaju na iste, bilo bi malo oduska na iducoj tekmi... :geek:
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 maj 2011, 00:26

Produzeni praznici na srijedu. ;)

Svi u Travnik :mrgreen:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 maj 2011, 10:51

Nema potrebe da se objasnjava nesto sto svak normalan i realan zna.Treba se okrenuti tekmi protiv travnika i tamo pokusati odigrati najbolje sto mozemo.Uz ozbiljan pristup toj tekmi i sa srcem na terenu mislim da mozemo do pobjede.Ako MV pocne filozofirati sa svojim taktikama i bod nam je dzamija.Obzirom da ce Pehlic biti na postedi ovu tekmu mislim da ce od prve minute u napadu biti Obuca i Avdic.Koliko mogu uraditi ostaje da se vidi ;) ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 maj 2011, 11:16

Imam nesto dobar osjecaj pred Travnik :D .Travnik ne moze ni u Evropu a vala ne moze ni ispasti tako da se nadam da nece igrati mesarski kako znaju.

Bogami znali smo mi i pobijediti u Travniku.Kad se samo sjetim Dine Hamzica poslije te utakmice.Dosao na tribinu i navijao sa nama :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 maj 2011, 11:17

Megamon je napisao/la:Imam nesto dobar osjecaj pred Travnik :D .Travnik ne moze ni u Evropu a vala ne moze ni ispasti tako da se nadam da nece igrati mesarski kako znaju.

Bogami znali smo mi i pobijediti u Travniku.Kad se samo sjetim Dine Hamzica poslije te utakmice.Dosao na tribinu i navijao sa nama :)
hehehe e to je bilo prejako ehhehe ma 3 boda uzimamo garant aBd hehehe
FK SARAJEVO.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 maj 2011, 11:25

IZBOR 24. KOLA

Momčad kola: FK Sarajevo

Igrač kola: Boško Milenković (FK Leotar)

Trener kola: Ibrahim Crnkić (FK Sloboda)

Potez kola: Dva promašena penala igrača Veleža

Navijači kola: Fukare (FK Sloboda)
http://javno.ba/urednikov-odabir/pl-bih ... la-03.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 maj 2011, 11:59

drina otpustila 5 svojih igraca i pitanje je hoceli uspjeti ikako zavrsiti regularno ovu sezonu...eee dobro je tu nam je mozda i jedina pobjeda u gostima ove sezone....ta 3 boda su mozda i odlucujuca za evropu...
FK SARAJEVO.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 maj 2011, 12:02

mma_hz je napisao/la:drina otpustila 5 svojih igraca i pitanje je hoceli uspjeti ikako zavrsiti regularno ovu sezonu...eee dobro je tu nam je mozda i jedina pobjeda u gostima ove sezone....ta 3 boda su mozda i odlucujuca za evropu...
Ma ta ista Drina je nama otkinula bod na Kosevu i sa tim bodom se mi sad nebi handrili hocemoli biti treci ili cetvrti ,nego bi vjerovatno sa tom pobjedom tad se okljucili ozbiljnije za neka od prva dva mjesta,al sad sta bi bilo kad bi bilo,protiv Drine ugl svi imaju 6 bodova u dva meca,mi cemo se brinuti hocemo li osvojiti 4 ili 2,ko zna sa ovim moguce je da ostanemo na ovom jednom :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 02 maj 2011, 13:55

Citam da bi vam Husref mogao doci, imal tu istine ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: n0dix, nedimmmm1337, plisek, Vanja8 i 33 gosta.