FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Puna podrska ekipi, narocito akademcima
Vidjeti Nedima konacno u prvom timu

Vidjeti Nedima konacno u prvom timu

Vladan Kovacevic buducnost naseg kluba! Novi Donaruma!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Evolution87
- Kontakt:
Sta je sa onim Veladzicem? Vidim da ga nema medju ovim iz akademiju sto su prikljuceni prvom timu, nije valjda da i on propade...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- HordasIstok
- Kontakt:
dusan ce tek da bude igracina ovo je bio period adaptacije a svi znamo i vidjeli smo kako je poceo na kraju da igra
Majkemi uvijek kad su ove slike sa treninga,debeli se ugura u prvi red,da ga kamera ufati da trci,fol trenira,ev i sad ista scena

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hajde ba da mu nije kosice, niko ga ne bi upamtio, kakav onEvolution87 je napisao/la:Sta je sa onim Veladzicem? Vidim da ga nema medju ovim iz akademiju sto su prikljuceni prvom timu, nije valjda da i on propade...

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije doslo pojacanje na prozivku.
Toti, odnesi ti taj sat kod sahadzije, mescini da je stao.

Toti, odnesi ti taj sat kod sahadzije, mescini da je stao.

onaaaj jel samo ja ne vidim Ahmetovića il ga nije bilo? 
u redu je na drugim slikama je

u redu je na drugim slikama je

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 07 jun 2017, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Povedi nas babuka

Ma Valentin je ozbiljan igrac,da se on sve pita sve bi ko sat bilo,bratu rodjenom ce otkaz dat ako nece da radi il hvata krivinekoalem je napisao/la:I ja bih pozdravio pozitivne poteze uprave u zadnje vrijeme. Vakat je da se klub shvati zaozbiljno.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Divi Novakovica, digao mu se kabriolet.Lakoste je napisao/la:
Povedi nas babuka![]()
![]()
![]()

divi hebiba i lele tolišni suSarajlijica1946 je napisao/la:Divi Novakovica, digao mu se kabriolet.Lakoste je napisao/la:
Povedi nas babuka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cala vodio Saida na deponiju da ga vaga.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znalo se da je za Kadušića Cafu lično, a sad se zna i da je ljudina u poređenju sa Hotićevim instagram derpišom!FrancescoTotti je napisao/la:Ogromno mi je porastao u ocima danas!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
babi najveća zvezda danas na prozivciLakoste je napisao/la:
Povedi nas babuka![]()
![]()
![]()

peace

Tako se radi a ne ko ovaj Crnkicev ubleha menager sam ukopava igraca,konta prepsce se Ilijevski haha jasta ce. Svaka cast upravi odlicno rade od kad su dosli mislim na Ilievskog mada ne moze on sve uraditi i nema ovlasti tolike,nek maknu onog strumfa i to je to.joker90 je napisao/la:Znalo se da je za Kadušića Cafu lično, a sad se zna i da je ljudina u poređenju sa Hotićevim instagram derpišom!FrancescoTotti je napisao/la:Ogromno mi je porastao u ocima danas!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nadam se da Novakovic nece nigdje. Bas to prizeljkujem. Uz pojacanja, ali ona u pravom smislu te rijeci, u veznom redu i uz jednog klasnog napadaca ova ekipa bi bila top. Posebno sad uz odlazak Rustemovica!
Sto kaze @hordasistok, i ekipa se uigrala vec, Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Pavlovic, Kovacevic su odbrana poput one Celzijeve iz 2008.
Peroni Ivetic i Saric su mi ok igraci, niti smrde niti mirisu, ali eto ove sezone su bili najbolje sto smo imali u sredini...
Crnkica i Hebibovica ne bih otpisivao mada mi nijedan nije ulio neko povjerenje... Nakon ovih desavanja bi definitivno htio Kuzmanovica u timu prije Crnkica. Amer Bekic je dobar igrac, Hadzic treci napadac.
krokodilov babo, Radovac, Almir Bekic, Ahmetovic ARRIVEDERCI!
Ovo je naravno samo moje misljenje i moje zelje.
Sto kaze @hordasistok, i ekipa se uigrala vec, Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Pavlovic, Kovacevic su odbrana poput one Celzijeve iz 2008.
Peroni Ivetic i Saric su mi ok igraci, niti smrde niti mirisu, ali eto ove sezone su bili najbolje sto smo imali u sredini...
Crnkica i Hebibovica ne bih otpisivao mada mi nijedan nije ulio neko povjerenje... Nakon ovih desavanja bi definitivno htio Kuzmanovica u timu prije Crnkica. Amer Bekic je dobar igrac, Hadzic treci napadac.
krokodilov babo, Radovac, Almir Bekic, Ahmetovic ARRIVEDERCI!
Ovo je naravno samo moje misljenje i moje zelje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
U nove pobjede.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.