Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sabinho » 28 sep 2014, 18:07

BaDa12 je napisao/la:@Sabinho, ne vidjeh niti jedan post tog forumaša u kojem je Anela Hadžića nazvao njegovim imenom. Uvijek je koristio tu riječ, a niko nikad nije reagovao na to. Sramno.
Mogu samo zamisliti kako takvi izgledaju na tribini. :thumbdown:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2014, 18:12

Aha, baš ćeš ga vidjeti na tribini :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 sep 2014, 18:18

Sabinho je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:@Sabinho, ne vidjeh niti jedan post tog forumaša u kojem je Anela Hadžića nazvao njegovim imenom. Uvijek je koristio tu riječ, a niko nikad nije reagovao na to. Sramno.
Ali nazalost mi znamo kako Vrsajevic, Hadzic i drustvo izgledaju na terenu. Tupko nista bolje ne izgleda na klupi niti u svojim javnim eskapadama. A kako navijaci izgledaju to nikad nije tako vazno bilo. Kad vidim tog naseg genija i selektor Cipra izgleda kao Ferguson. Doduse malo preplanuo ali ipak kao Ferguson.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 sep 2014, 18:19

dubrovnik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ali nazalost mi znamo kako Vrsajevic, Hadzic i drustvo izgledaju na terenu. Tupko nista bolje ne izgleda na klupi niti u svojim javnim eskapadama. A kako navijaci izgledaju to nikad nije tako vazno bilo. Kad vidim tog naseg genija i selektor Cipra izgleda kao Ferguson. Doduse malo preplanuo ali ipak kao Ferguson.
Zato je Kipar proteklo ljeto nastupao na Mundijalu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 sep 2014, 18:21

Sabinho je napisao/la:
Nema ti takvih po tribnama, takvi ti sjede pred monitorom prate sve moguce lige svijeta i samo seru i seru i igracima i poslu selektora.

Samo je istina da ne prate ni ligu prvaka, bundesligu, premier ligu, ligu 1 a kamoli neku drugu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 sep 2014, 18:23

Nije imao srecu da igra protiv Germanije zato im se na nasu nesrecu sad smijesi EP. Ako nastavi Germanija igrati
umjesto BIH.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2014, 18:25

dubrovnik je napisao/la:Nije imao srecu da igra protiv Germanije zato im se na nasu nesrecu sad smijesi EP. Ako nastavi Germanija igrati
umjesto BIH.
A koliko je to igrača Germanije igralo protiv Kipra?
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 sep 2014, 18:30

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Nije imao srecu da igra protiv Germanije zato im se na nasu nesrecu sad smijesi EP. Ako nastavi Germanija igrati
umjesto BIH.
A koliko je igrača Germanije igralo protiv Kipra?
Previse evo veceras ce neki od njih na megdan mocnoj Istri. Unistise mi repku a i najdrazi klub u drzavi. Alergican sam na njih. Previse ih je prijatelju igralo i jedan na klupi je previse a ne jos 3 na terenu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2014, 18:34

Nisam očekivao spin, već konkretan odgovor. Kažeš Germanija igra umjesto BiH, neupućeni bi svašta pomislili čitajući tvoj komentar. Koliko ih je bilo na terenu, 3,5,7 ?
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 sep 2014, 18:44

Standardna lupetanja. Pravdaju svoj krkanluk nekakvim fantazijama i konspiracijama. Ja sam par puta reagovao na ove uvrede ali dzaba, ne slusa to nikoga.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 sep 2014, 18:44

Virtu4l je napisao/la:Nisam očekivao spin, već konkretan odgovor. Kažeš Germanija igra umjesto BiH, neupućeni bi svašta pomislili čitajući tvoj komentar. Koliko ih je bilo na terenu, 3,5,7 ?
Mislim da si odgovor dobio ali evo jos jednom. Sto nisu uspjeli unistiti 3 Germana na terenu unistio je vrhovni German na klupi. I koja bi to repka izdrzala, ne bi ni Nijemci. Susica i 3 Germana ne bi niko prezivio. Tako nece ni Bosna ako ih pod hitno ne posalje tamo odakle su dosli. Ja ovdje ne vidim nikakav Spin.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 28 sep 2014, 19:41

Ali ne mogu da vjerujem da ovi jos uvijek brane Saju, ja bih vas sve uklonio s foruma jer branjenjem ovog teleta na klupi zelite lose našoj reprezentaciji.
DD

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 28 sep 2014, 20:20

Burundi je napisao/la:Ali ne mogu da vjerujem da ovi jos uvijek brane Saju, ja bih vas sve uklonio s foruma jer branjenjem ovog teleta na klupi zelite lose našoj reprezentaciji.
Ma ne, terba ukloniti sve ove sto koriste neprimjeren rijecnik , kada govore o legendarnom selektoru i igracima koji se, bez valjanog dokaza i zlonamjerno, dovode u vezu sa nekim menadzerskim agencijama i ljudima.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 28 sep 2014, 20:22

Nisam pratio na temi, dal je neko ovdje bar spomenuo stopera Brondbya, Daria Dumica? Decko je standardan, i sigurno da zasluzuje da ga se prati. Mislim da je izjavio neki dan da bi dosao rado na okupljanje.

Inace je 92' godiste.

PS.
Trenutno je na SK2 prenos Esbjerg - Brondby. Igra u paru sa Aggerom.
Ko zeli, moze ga "iskautirat". :D
Don't believe the hype.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 28 sep 2014, 20:31

dubrovnik je napisao/la:Kako ih got zvali, tepali im ili ih vrijedjali sustina ostaje. Germani su sramota nase repke. Sramotan je nacin na koji su u nju usli, sramota je sto u njoj traju, sramotno je njihovo nogometno znanje u kombinaciji sa boravkom u repci, sramota je sto otimaju mjesto boljim i mladjim, sramota je sto uopce o njima pisemo. Nisam pristalica nikakvih
ekstremnih uvreda ali vecina germanijih pulena u repci su ekstremna uvreda inteligenciji svakog postenog navijaca i zbog toga mogu razumjeti momke koji vrijedjaju njih i njihovog mentora. I meni se to sve cesce omakne kad je Susic u pitanju u zadnje vrijeme.
Upravo tako, oni ce nas godinama j.ebati bez vazelina, a mi cemo morati ostati politicki korektni, pristojni i uvidjavni...kakvo licemjerje :roll:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 sep 2014, 20:50

hogarstrasni je napisao/la:
Burundi je napisao/la:Ali ne mogu da vjerujem da ovi jos uvijek brane Saju, ja bih vas sve uklonio s foruma jer branjenjem ovog teleta na klupi zelite lose našoj reprezentaciji.
Ma ne, terba ukloniti sve ove sto koriste neprimjeren rijecnik , kada govore o legendarnom selektoru i igracima koji se, bez valjanog dokaza i zlonamjerno, dovode u vezu sa nekim menadzerskim agencijama i ljudima.
Sead Susic legenda? Po cemu?

A sto se tice dokaza:
http://www.transfermarkt.com/germania-s ... rater/1886" onclick="window.open(this.href);return false;

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 28 sep 2014, 20:53

PapeSusic je napisao/la: Sead Susic legenda? Po cemu?

A sto se tice dokaza:
http://www.transfermarkt.com/germania-s ... rater/1886" onclick="window.open(this.href);return false;
E j.ebi ga Pape Susicu, ti ko bas ko Pape. :roll:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 sep 2014, 21:01

hogarstrasni je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Kako ih got zvali, tepali im ili ih vrijedjali sustina ostaje. Germani su sramota nase repke. Sramotan je nacin na koji su u nju usli, sramota je sto u njoj traju, sramotno je njihovo nogometno znanje u kombinaciji sa boravkom u repci, sramota je sto otimaju mjesto boljim i mladjim, sramota je sto uopce o njima pisemo. Nisam pristalica nikakvih
ekstremnih uvreda ali vecina germanijih pulena u repci su ekstremna uvreda inteligenciji svakog postenog navijaca i zbog toga mogu razumjeti momke koji vrijedjaju njih i njihovog mentora. I meni se to sve cesce omakne kad je Susic u pitanju u zadnje vrijeme.
Upravo tako, oni ce nas godinama j.ebati bez vazelina, a mi cemo morati ostati politicki korektni, pristojni i uvidjavni...kakvo licemjerje :roll:
Koliko je vecina od jedan? :hmmmmm:
I kojim to boljim igracima neko otima mjesto? Zukanovic i Stilic bi mogli i trebali bi biti pozvani, sto ce se vjerovatno i desiti u skoroj buducnosti ako budu dobro igrali. Ali vi cete sada krenuti pametovati o nekakvim Ljevakovicima, Dilaverima (pravo bi nas pojacali, sigurno) ili o nekim igracima koji uopste ne zele ili nemaju pravo igrati za nas... Budimo realni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 sep 2014, 21:11

Kapidzic danas zabio za remi Mjondalena u 90.minuti ali sta vrijedi kad nece nikad dobiti priliku od Germanije i njenih clanova :damn: :damn: :cry: Mozda da predje u HNL :kafa:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 sep 2014, 21:42

Radije cu gledati Varupu u reprezentaciji nego te sto nadjete iz naftalina. Cuj Mjondalen, pa nismo mi Tajikistan **** mater

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, torbica i 42 gosta.