FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zaboli nas ona stvar ko ce osvojit KUP , samo nek nije neko iz sumske ili jos gore iz fasistickih naselja po Hercegovini.
tvoj kolega Dirk ne dijeli isto misljenje kao tiHZ_ilidzaa je napisao/la:Zaboli nas ona stvar ko ce osvojit KUP , samo nek nije neko iz sumske ili jos gore iz fasistickih naselja po Hercegovini.

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Mene vi ne zanimate ja sam ovo napisao iz razloga sto ste nam se nakotili na temu, a poslije derbija cete promjeniti misljenja i biti dvolicni kao uvijek !!!nedaTM je napisao/la:tvoj kolega Dirk ne dijeli isto misljenje kao tiHZ_ilidzaa je napisao/la:Zaboli nas ona stvar ko ce osvojit KUP , samo nek nije neko iz sumske ili jos gore iz fasistickih naselja po Hercegovini.
Ja da navijam protiv Zelje visio bi na vasoj temi, ali prije da ti ne navijas za Zelju nego protiv Sarajeva jer si konstantno na ovoj temi

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
nezz iz kojeg si razloga ali si napisao sto si napisao. A to da ja navijam protiv Sarajeva, nidje veze ako nadjes jedan post po kojem si mogao to zakljucit odmah cu priznati sve sto kazes protiv meneDirk je napisao/la:Mene vi ne zanimate ja sam ovo napisao iz razloga sto ste nam se nakotili na temu, a poslije derbija cete promjeniti misljenja i biti dvolicni kao uvijek !!!nedaTM je napisao/la:tvoj kolega Dirk ne dijeli isto misljenje kao tiHZ_ilidzaa je napisao/la:Zaboli nas ona stvar ko ce osvojit KUP , samo nek nije neko iz sumske ili jos gore iz fasistickih naselja po Hercegovini.
Ja da navijam protiv Zelje visio bi na vasoj temi, ali prije da ti ne navijas za Zelju nego protiv Sarajeva jer si konstantno na ovoj temi

A mozda bi te i trebalo zanimati jer i vi direktno mozete imati koristi od te utakmice ili pak u drugom slucaju mozete se naci u manje prijatnoj situaciji a to je da se morate do kraja boriti oko 3. pozicije. Da ne bi sad izazvao buru negodovanja i napada, dovidjenja i prijatno. KRAJ PRICE
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
E i ti ga jarane usra sada, ti ne visi na nasoj temi ali zato visis na teme protiv koga smo igrali i glavna ti je tema Željo i ManijaciDirk je napisao/la:Mene vi ne zanimate ja sam ovo napisao iz razloga sto ste nam se nakotili na temu, a poslije derbija cete promjeniti misljenja i biti dvolicni kao uvijek !!!nedaTM je napisao/la:tvoj kolega Dirk ne dijeli isto misljenje kao tiHZ_ilidzaa je napisao/la:Zaboli nas ona stvar ko ce osvojit KUP , samo nek nije neko iz sumske ili jos gore iz fasistickih naselja po Hercegovini.
Dirk je napisao/la:Mene vi ne zanimate ja sam ovo napisao iz razloga sto ste nam se nakotili na temu, a poslije derbija cete promjeniti misljenja i biti dvolicni kao uvijek !!!nedaTM je napisao/la:tvoj kolega Dirk ne dijeli isto misljenje kao tiHZ_ilidzaa je napisao/la:Zaboli nas ona stvar ko ce osvojit KUP , samo nek nije neko iz sumske ili jos gore iz fasistickih naselja po Hercegovini.

ma tesko da ce velez ista moci uraditi....siroki je u velikom zaletuu i poljuljani velez tesko da moze ista uraditi jer je siroki jednostavno previse kvalitetna ekipa...al eto bar ako mozete uzmite bod il malo povrijediti vagnera i roskama hehehehe (sala)AlemC85 je napisao/la:Još da vam sutra velež pomogne, i da svom bivšem igraču, baki polome krila, ali vidjet ćemo...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Al su se strumfovi nakotili da ih nije opalila kakva radijacija
Pa sta ti imas protiv nas!!! Meni familija cijela podjeljena i normalno svi razgovaramo po pitanju Zelje i Sarajeva!! Ja bi bio presretan kada bi Sarajevo uspjelo izboriti Evropu ove godine, i nadam se da hoce!!! Naravno, ja sam od onih navijaca sto vole sva tri sarajevska tima. Ali naravno, Zeljo prvi na listi, a zato Sarajevo i Olimpik odmah iza.
Ima ovdje dosta raja koja djele moje misljenje. A ti Dirk, samo nesto provociras. Ja imam osjecaj ti uopste nisi iz Sarajeva. Pa nemojte praviti od ovoga grada Glasgow. Jer vjerujtem, bez jakog Sarajeva nema ni jakog Zelje, ili obrnuto. Pa u Sr, dva tima haraju, u Hr takoder, jedino kod nas dva najveca i najtrofejnija tima ispastaju. Neki seoski timovi dolaze i osvajaju titule, dok se mi ovdje prepiremo, ko je kakve pare digao, ko je stimao sudenja a nitko dokaza nema, ko je bolje navijao, tko je koga prebio, cijih je navijaca bilo vise u gostima i slicne stvari, a gledanost na derbiju iz godine u godinu opada.
Evo ja prvi bio volio sutra da Sarajevo razbije Travnika 3:0, pa da Zeljo razbije Slaviju 3:0 i da Borac izgubi. To bi bila idealna kombinacija za derbi. Bilo bi raje, atmosfera na nivou, naravno bez belaja. Pa zar ti to ne zelis, i da gledas pravi istinski derbi, a ne neko steljenje remija nekog, ili **** igru oba tima!!!??? Zato Dirk molim te, normalno sa onom rajom koja zeli normalno da se dopisuje na forumu, a ne srati sto se okolilo ovoliko strumfova!!! Ziv mi bio!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
I ja bi volio da sva 3 kluba izadju u evropu cisto da vam se mozemo smijat kad doguramo vise od vas 

ako bude sve fer od strane kako domaćina, tako i sudija u što debelo sumnjam, onda možemo nešto učiniti, a volio bi iz kaprica da pomrsimo račune lištici, najviše zbog bake, koji je okrenuo leđa klubu, koji mu je sve dao, e kad ostane sam, opet će kucati na naša vrata, ali ga tada klub neće htjeti...prodana duša..mma_hz je napisao/la:ma tesko da ce velez ista moci uraditi....siroki je u velikom zaletuu i poljuljani velez tesko da moze ista uraditi jer je siroki jednostavno previse kvalitetna ekipa...al eto bar ako mozete uzmite bod il malo povrijediti vagnera i roskama hehehehe (sala)AlemC85 je napisao/la:Još da vam sutra velež pomogne, i da svom bivšem igraču, baki polome krila, ali vidjet ćemo...![]()
bili bi vam zahvalni ehehh
Ja sam ubjedjen da ce se familijarno-jaranski koncept Uprave raspasti najkasnije za 5-6 dana i to je jedino sto me raduje
- Megamon
- Kontakt:
Nesto gledam po youtubu i naletih na ovaj klip.Joj kakav je majstor bio Zeka Turkovic
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
samo zamjeni nek prvo ide Sarajevo ,Zeljo pa olimpic sto se mene tice heheheCapt_Billy je napisao/la:Dirk je napisao/la:Al su se strumfovi nakotili da ih nije opalila kakva radijacija
Pa sta ti imas protiv nas!!! Meni familija cijela podjeljena i normalno svi razgovaramo po pitanju Zelje i Sarajeva!! Ja bi bio presretan kada bi Sarajevo uspjelo izboriti Evropu ove godine, i nadam se da hoce!!! Naravno, ja sam od onih navijaca sto vole sva tri sarajevska tima. Ali naravno, Zeljo prvi na listi, a zato Sarajevo i Olimpik odmah iza.
Ima ovdje dosta raja koja djele moje misljenje. A ti Dirk, samo nesto provociras. Ja imam osjecaj ti uopste nisi iz Sarajeva. Pa nemojte praviti od ovoga grada Glasgow. Jer vjerujtem, bez jakog Sarajeva nema ni jakog Zelje, ili obrnuto. Pa u Sr, dva tima haraju, u Hr takoder, jedino kod nas dva najveca i najtrofejnija tima ispastaju. Neki seoski timovi dolaze i osvajaju titule, dok se mi ovdje prepiremo, ko je kakve pare digao, ko je stimao sudenja a nitko dokaza nema, ko je bolje navijao, tko je koga prebio, cijih je navijaca bilo vise u gostima i slicne stvari, a gledanost na derbiju iz godine u godinu opada.
Evo ja prvi bio volio sutra da Sarajevo razbije Travnika 3:0, pa da Zeljo razbije Slaviju 3:0 i da Borac izgubi. To bi bila idealna kombinacija za derbi. Bilo bi raje, atmosfera na nivou, naravno bez belaja. Pa zar ti to ne zelis, i da gledas pravi istinski derbi, a ne neko steljenje remija nekog, ili **** igru oba tima!!!??? Zato Dirk molim te, normalno sa onom rajom koja zeli normalno da se dopisuje na forumu, a ne srati sto se okolilo ovoliko strumfova!!! Ziv mi bio!!!!

FK SARAJEVO.
majstor ...tolikoo..Megamon je napisao/la:Nesto gledam po youtubu i naletih na ovaj klip.Joj kakav je majstor bio Zeka Turkovic![]()
![]()
[youtube][/youtube]
FK SARAJEVO.
- molotovljev
UbjedjenUPS je napisao/la:Ja sam ubjedjen da ce se familijarno-jaranski koncept Uprave raspasti najkasnije za 5-6 dana i to je jedino sto me raduje

PS.CoDe,imas pp
F.K.SARAJEVO
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ne znam nista odredjeno, samo na glas razmisljam - ono, sta ce biti sa Mirzom i njegovom pjdaskim odnosom sa Rizvanovicem ukoliko bi kiksali naradne 2 utakmice i tako ostali bez evrope, a sve nagovjestava da hocemomolotovljev je napisao/la:UbjedjenUPS je napisao/la:Ja sam ubjedjen da ce se familijarno-jaranski koncept Uprave raspasti najkasnije za 5-6 dana i to je jedino sto me radujeZnas nesto sto mi neznamo ili..
![]()
PS.CoDe,imas pp

Svaka cast momak,ja licno bi volio da i Zeljo i Sarajevo kao i Celik odu u Evropu.Sit sam ovih kvazi navijaca Zelje i Sarajeva sto se mdjusobno pljuju i vrijedjaju,eto trebam zeljeti nesto lijepo onome koji cijelo vrijeme negira drzavu u kojoj zivi i kojoj je rodjen,ali na njihovu zalost koliko god pljuvali po njoj dzaba im uvjek kada pogledaju na kartu Evrope ono su stanovnici jedne i jedine BiH i na njihovu zalost uvjek ce to i ostati.A ovi sto jedan dan pisu lijepo a drugi dan ruzno o protivnickim timovima nisu vrijedni spomena to oslikava samo njihov mentalni sklop i takvi sami sebe ne cijene zbog svoje dvolicnosti.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zaboli nas ona stvar ko ce osvojit KUP , samo nek nije neko iz sumske ili jos gore iz fasistickih naselja po Hercegovini.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Podrzavam ovo sto govori Capt_Billy osim naravno rasporeda, Sarajevo, Zeljo, Olimpik, Celik. On je fina raja kao i Dino i zato respekt. Dirku se malo nakupilo one Zeljine balavurdije koja dodje na nas forum da provocira pa je malo ostro naletio. Siguran sam da Borac gubi a nama bi bodovi iz Travnika bili ko kuca za Evrope. Zeljo ima sansu za titulu cak i nakon sto zijane na Kosevu. Mi moramo uzeti Listicu i opet postati stabilni na gostovanjima.
Sada se vidi koliko nam fale ona 2 boda sto prosusmo protiv Drine.
Sada se vidi koliko nam fale ona 2 boda sto prosusmo protiv Drine.
Pitanje za vaše navijače jel istina da husref musemić ponovo preuzima klupu sarajeva, evo upravo pročitah na jednom od portala?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, BungaBum, insimadop, kogmagie46, mnon46, perodeformero i 62 gosta.