Nece je nikoJet2Holiday je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:23Poceo se bacati i identitet navijaca![]()
Javite bistriksg, ako se pokajao.
Dan je pametniji od noci.
bbcode za sliku
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad se trazi ulaznica manjeAjlah je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:56Nece je nikoJet2Holiday je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:23Poceo se bacati i identitet navijaca![]()
Javite bistriksg, ako se pokajao.
Dan je pametniji od noci.
bbcode za sliku
![]()
![]()
Nakon ostavke Admira Adžema FK Željezničar još nije imenovao novog trenera, no to se očekuje uskoro.
Kako nezvanično saznaje "Dnevni avaz", jedan od najozbiljnijih kandidata trenutno je Božidar Bandović koji je posljednji angažman imao u Vojvodini.

Kako nezvanično saznaje "Dnevni avaz", jedan od najozbiljnijih kandidata trenutno je Božidar Bandović koji je posljednji angažman imao u Vojvodini.
Ako je on Boziji dar, sta je onda ne dar Boziji
NoDi brate, do sada sam nudio Dusku za tebe, ali posto je stigao STRATESKI PARTNER, sad nudim Dusku i Ajlah za tebe...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
I prsten i zlatni lanac. Nodara nas napaceni <3Vanja8 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 21:51NoDi brate, do sada sam nudio Dusku za tebe, ali posto je stigao STRATESKI PARTNER, sad nudim Dusku i Ajlah za tebe...
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne bi me cudilo nista od njihSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:27Pričaju danas vaši veterani po Skenderiji kako mu skupljate sinu pare za advokata ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:23Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije![]()
Novogodišnje sniženjeVanja8 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 21:51NoDi brate, do sada sam nudio Dusku za tebe, ali posto je stigao STRATESKI PARTNER, sad nudim Dusku i Ajlah za tebe...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Još uvijek kmeče.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
jurisicduska
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije mi ga lijepo vidjet u Slobodinom dresu.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:12Saida mozes gledati jos u Slobodi je aktivan.jurisicduska je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:47Lijepo vidjet ove fudbalere Saida, Velkoskog, Tatomirovica, Zeca, Vladavica. Ljepota.
Turnir je top.
Džaba njemu mućkati, on u glavi nema ništa. Smeće od čovjeka.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 19:14Nemoj biti takvo smeće. Ono što ga je ni krivog i dužnog snašlo te uništilo čovjeku život nije za poželiti dušmanu Zamisli da se neko sprda da Mešom, Mirzom, Anerom. Mućni tom šupljom tikvom na ramenima prčim ti majkuSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:27Kako mi je Avdo Kalajdžić ? Kako su mu djeca ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:23Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije![]()
Pričaju danas vaši veterani po Skenderiji kako mu skupljate sinu pare za advokata ?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma jos ceka da ovaj nas bankrotira, to je najavio evo godinama unazad, nekakav all in,ide na sve ili nista i slicne idiotarije,pranje para i slicno,valjda naucio od starijeg brata.jurisicduska je napisao/la: ↑27 dec 2025, 22:52Hoce li biti finansijski izvjestaj i za ovog Mirvicakoliko je potrosio sta je dobio i tako. Ono tvoje ?
Strateški sporazum, sadrži i izlazne klauzule, kojim se isti može prekinuti. Mirvić prema ugovoru navodno ima opciju jednostranog raskida saradnje i povlačenje uloženih sredstava uz određenu nadoknadu, ali samo pod uslovom da to ne ugrozi poslovanje kluba.
To znači da će čak i ako ode morati nastaviti izdržavati klub sa Grbavice i povući uloženo tek nakon što osigura sredstva dovoljna da pokriju i obaveze prema njemu i osiguraju nesmetan rad kluba.
Šta bi dali Divovi sa Kromolja da imaju ovu klauzulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Znaci dva brata su osnovala ovu firmu koju vodi Sanin Mirvic, izgleda da su u losim odnosima haha slavite kone kao nikad, ovo jos nije zbiljezeno da neko slavi kad ga preuzme gradski rival.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.