FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 20:31

Orangina85 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Bilbija u FKS: da ili ne :)
Pa jednostavno, ako bude k'o sto je bio u Sarajevu prije par godina onda definitivno ne, ako bude k'o sto je u Zrinjskom onda da..
Isto je on igrao u Sarajevu kao u zrinjskom sto igra...samo sto mi ne znamo gledati igrace u Sarajevu kako ih gledamo u drugim klubovima
Ni priblizno, bas ni blizu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 jun 2017, 20:59

P.ičkasto ako je sve ovo istina za Kovačevića, ko ga j.ebe, samo čvrsto.
Klub konačno počinje ličiti na nešto, samo treba istrajati u tome. Pojačanja valjda dođu, jedva čekam 19.6 :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 jun 2017, 21:11

zna li neko jesmo li dobili kakvih rampapa od ovoga maka varešanovića?

VVVBK

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 jun 2017, 21:14

nukleusmember je napisao/la:zna li neko jesmo li dobili kakvih rampapa od ovoga maka varešanovića?

VVVBK
Valjda bi napisali, jbg bio je u Olimpiću, samo ne znam od kad.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jun 2017, 21:17

Kova otkako je u klubu bio je medju onim igracima koji su imali najmanju platu. Prosle sezone je gledao kako u dva mjeseca balic za par mjeseci uzme njegovu godisnju platu, a vise je Kovacevic igrao i doprinosio ekipi. Pa se vi postavite na negovo mjesto i obektivno pogledajte situaciju.

Klub i on se nisu dogovorili i to je to, hvala mu i sretno mu dalje u karijeri, amin da uzme deset miliona eura gdje. Ne morate psovat svakom ko nece da produzi ugovor.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 11 jun 2017, 21:24

FrancescoTotti je napisao/la:Kova otkako je u klubu bio je medju onim igracima koji su imali najmanju platu. Prosle sezone je gledao kako u dva mjeseca balic za par mjeseci uzme njegovu godisnju platu, a vise je Kovacevic igrao i doprinosio ekipi. Pa se vi postavite na negovo mjesto i obektivno pogledajte situaciju.

Klub i on se nisu dogovorili i to je to, hvala mu i sretno mu dalje u karijeri, amin da uzme deset miliona eura gdje. Ne morate psovat svakom ko nece da produzi ugovor.
Pa bio je zasluzeno medju onima koji su dobijali manju platu iz razloga sto nije pruzao dobre partije evo ove polusezone kada je ''eksplodirao''... valjda mu iz guzice u glavu doslo da pocne igrati. Vecinu je iznervirao njegov odnos i to ''bubanje'' cifri.
Amer Dupovac!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 jun 2017, 21:27

Lik je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:zna li neko jesmo li dobili kakvih rampapa od ovoga maka varešanovića?

VVVBK
Valjda bi napisali, jbg bio je u Olimpiću, samo ne znam od kad.

FK Sarajevo 15.08.2007 - 10.02.2015
Olimpic 26.02.2015 - 14.07.2016

Mi uvijek imamo 5 % od Maka.ali ako Olimpic dobio 0 KM mi smo dobili 5% od 0 :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 jun 2017, 21:29

Ma ljudi, qrac će bit pojačanja, bolji nećemo biti, patnja će se nastaviti. Smanjit ce se plate, tj. dobijat ce svako po zasluzi sto znaci necemo puno trositi na plate jer imamo qarinu ekipu. To je to ukratko.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 21:31

HordasIstok je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Ljudi koji dolaze odavde bi nam mogli planove pokvariti. :kafa:
slika
2600km od Sarajeva, kakva vukojebina.

Đe ja živim u **** materinu, gledaj kuća finih, prava romantika ovdje sa djevojkom živjeti i raditi neki fin i pošten posao. :tokralju:

bas tako brate gedaj cistih ulica nema buke na jahtama odmaras garant je negdje zavucen bar sa pivom ljepota Allaha mi
A jes' :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jun 2017, 21:33

Rahma je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Kova otkako je u klubu bio je medju onim igracima koji su imali najmanju platu. Prosle sezone je gledao kako u dva mjeseca balic za par mjeseci uzme njegovu godisnju platu, a vise je Kovacevic igrao i doprinosio ekipi. Pa se vi postavite na negovo mjesto i obektivno pogledajte situaciju.

Pa bio je zasluzeno medju onima koji su dobijali manju platu iz razloga sto nije pruzao dobre partije evo ove polusezone kada je ''eksplodirao''... valjda mu iz guzice u glavu doslo da pocne igrati. Vecinu je iznervirao njegov odnos i to ''bubanje'' cifri.
Sta ti gledas druze? Kovacevic je jedan od rijetkih koji nisu lelujali u igri. Uvijek je bio konstantan, a poslije povrede se vratio jos jaci.

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 11 jun 2017, 21:40

FrancescoTotti je napisao/la:
Rahma je napisao/la:

Sta ti gledas druze? Kovacevic je jedan od rijetkih koji nisu lelujali u igri. Uvijek je bio konstantan, a poslije povrede se vratio jos jaci.
Slažem se sa @Tottijem. Kovačević je uvijek bio više nego solidan igrač u skoro svim utakmicama, a nerijetko i odličan.
Mislim da mu je novi ugovor trebao biti ponuđen dok je bio u procesu rehabilitacije. Ovako, on je imao gornju ruku u pregovorima, i tu staje sva priča. Nek mu je srećom. Međutim, mislim da ce se pokajati.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jun 2017, 21:42

Ovo sve sta se desava je samo dokaz da mi prebijene nemamo i da je jedino bitno ustediti na svemu. Postajemo lagano amaterski klub za koji ce igrati amateri placeni sukladno tome.
Ovo je gora situacija nego na virslama kad smo bili. Mislim da nam je godisnji budzet ove godine puno manji nego je bio i prije dolaska kineskog kriminalca.
Igraci nisu ludi da igraju za kiki riki. Ja sam vec halalio i sllijedecu sezonu, koja ce ocito biti jos gora nego ova.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 jun 2017, 21:43

Upravo to! Igraci kao Kova, Mihi, Pavlovic, Ivetic zasluzuju da imaju platu medju top u klubu, jer su uvijek uz klub i nikad nista ruzno o njima nismo culi. Ali ipak lakse je dati Husejinovicu, Cetkovicu, Cezaru enormne plate, a ne naprave nista i jos prljaju obraz kluba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 jun 2017, 21:45

Treba neki dobar sms da se situacija malo smiri. :kafa:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jun 2017, 21:45

I ja mislim da mu je ovo pogresan korak u karijeri ali boze moj, ima pravo da sa svojim zivotom i karijerom radi sta zeli.
Mi imamo Marka i Sasu, oni su i cinili stoperski par vecinom druge polusezone i to najbolji stoperski par u ligi. Sad bi se trebao dovesti treci stoper ili nekom akademcu dati prostor kao sto se uradilo i sa Markom.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 jun 2017, 21:47

Evander je napisao/la:Ovo sve sta se desava je samo dokaz da mi prebijene nemamo i da je jedino bitno ustediti na svemu. Postajemo lagano amaterski klub za koji ce igrati amateri placeni sukladno tome.
Ovo je gora situacija nego na virslama kad smo bili. Mislim da nam je godisnji budzet ove godine puno manji nego je bio i prije dolaska kineskog kriminalca.
Igraci nisu ludi da igraju za kiki riki. Ja sam vec halalio i sllijedecu sezonu, koja ce ocito biti jos gora nego ova.
Evo nam i prognozera, vidim ja nešto fali :lol: Samo šibaj Evi

@Primorac vraćaj se na temu i zakuhaj. Svakako pola lažeš. :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2017, 21:48

Gledaj Bulic i Husare sto tjese jedan drugog na FB,kaze smrdo Hercegovacki treba Sabrinu gazit.

Nema talova,k.urac vam ,j.ebem vam porjeklo.Samo gazi upravo,pa nemora niko igrat nek sve djece za milju igraju,nece ni njihovo se vise provoditi.Istrajat pa polahko.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 11 jun 2017, 21:55

pitic je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ovo sve sta se desava je samo dokaz da mi prebijene nemamo i da je jedino bitno ustediti na svemu. Postajemo lagano amaterski klub za koji ce igrati amateri placeni sukladno tome.
Evo nam i prognozera, vidim ja nešto fali [emoji38] Samo šibaj Evi

@Primorac vraćaj se na temu i zakuhaj. Svakako pola lažeš. :urnebes:
Nije ovo nikakva prognoza nego cinjenicno stanje.
Da opet cutimo dok ne krene prevenstvo?
Pun mi je vise debbila i debilne lazne pozitive. Pomirite se sa cinjenicom da smo u strasnim govvnima.

High

Post Postao/la High » 11 jun 2017, 21:55

Sve nam skresaše. Čak i Hrustemovića i Urinatora.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jun 2017, 21:57

Evander je napisao/la: Nije ovo nikakva prognoza nego cinjenicno stanje.
Da opet cutimo dok ne krene prevenstvo?
Pun mi je vise debbila i debilne lazne pozitive. Pomirite se sa cinjenicom da smo u strasnim govvnima.
U **** smo. Sta sad? Hocemo prestat pratit i navijat da bude bolje?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.