Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Tuzlansko pivo zakon, nemate vi pojma 
Joj Marsale kažeš Srpske pive dobre i onda kritikuješ Tuzlansko
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Samo nek je hladna
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
https://tuz.lanski.ba/carsija/slobodan- ... i-i-rekli/
Jedna je drzava Tuzla!
Kamo srece da je vise ovakvih ljudi...
Jedna je drzava Tuzla!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kakvih ljudi ? Koji su rodjeni u BiH a navijaju za Srbiju ?kobe24 je napisao/la: Jedna je drzava Tuzla!Kamo srece da je vise ovakvih ljudi...
Normalnih, zdravog uma i razmisljanja. Takvi su manjina, ali ih definitivno ima. Ja u Tuzli nemuslimane nikad nisam dozivljavao kao neke moje neprijatelje. Doduse, to su uglavnom Hrvati, ali ima malo i Srba. Mozda bi bilo drugacije da je Srba vise, ali to su opet nagadjanja. To za koga ko navija, mene apsolutno ne zanima. Znam, recimo, da Hrvati iz Tuzle u 95% slucajeva navijaju za nas i da nemaju neku pretjerano sentimentalnu vezu s Hrvatskom. Medjutim, to su sporedne stvari, sve dok su oni normalni u svakom drugom smislu. S druge strane, zapitaj sebe za koga bi ti navijao da si kao Bosnjak i musliman rodjen u Srbiji. Ja za sebe znam - s obzirom na genocid koji su Srbi pocinili nad mojim narodom, iskljucivo za BiH. Da su drugacije okolnosti i da smo mi stvarno prijateljski narodi, onda bi vjerovatno i to bilo malo drugacije.chily-rz je napisao/la:Kakvih ljudi ? Koji su rodjeni u BiH a navijaju za Srbiju ?kobe24 je napisao/la: Jedna je drzava Tuzla!Kamo srece da je vise ovakvih ljudi...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma nemam ja ništa kontra da on navija za koga želi ali isto tako ne vidim ništa ni posebno u svemu tome, ne možeš biti svakako radikalan Srbin u Tuzli i da želiš,.Bolji mi je primjer Vladan iz Zenice koji je bio u prvim redovima na Marakani sa BH navijačima kontra tadašnje SCG, veći patriota od mene,.kobe24 je napisao/la:
Normalnih, zdravog uma i razmisljanja. Takvi su manjina, ali ih definitivno ima. Ja u Tuzli nemuslimane nikad nisam dozivljavao kao neke moje neprijatelje. Doduse, to su uglavnom Hrvati, ali ima malo i Srba. Mozda bi bilo drugacije da je Srba vise, ali to su opet nagadjanja. To za koga ko navija, mene apsolutno ne zanima. Znam, recimo, da Hrvati iz Tuzle u 95% slucajeva navijaju za nas i da nemaju neku pretjerano sentimentalnu vezu s Hrvatskom. Medjutim, to su sporedne stvari, sve dok su oni normalni u svakom drugom smislu. S druge strane, zapitaj sebe za koga bi ti navijao da si kao Bosnjak i musliman rodjen u Srbiji. Ja za sebe znam - s obzirom na genocid koji su Srbi pocinili nad mojim narodom, iskljucivo za BiH. Da su drugacije okolnosti i da smo mi stvarno prijateljski narodi, onda bi vjerovatno i to bilo malo drugacije.
Volio bi da mi ovaj momak objasni šta misli o delijama i njihovoj otvorenoj podršci ratnim zločincima s obzirom da je i sam navijač Zvezde,.
Ja da sam bošnjak i musliman u Srbiji prije svega bi gledao da se ispalim iz iste s obzirom da Srbiju ne doživljavam kao prijateljsku zemlju BiH.
Životom garatujem da su Tuzlanski Srbi jedna od najviše proBiH grupa, četnici su otišli 92 ostale su patriote.kobe24 je napisao/la:Normalnih, zdravog uma i razmisljanja. Takvi su manjina, ali ih definitivno ima. Ja u Tuzli nemuslimane nikad nisam dozivljavao kao neke moje neprijatelje. Doduse, to su uglavnom Hrvati, ali ima malo i Srba. Mozda bi bilo drugacije da je Srba vise, ali to su opet nagadjanja. To za koga ko navija, mene apsolutno ne zanima. Znam, recimo, da Hrvati iz Tuzle u 95% slucajeva navijaju za nas i da nemaju neku pretjerano sentimentalnu vezu s Hrvatskom. Medjutim, to su sporedne stvari, sve dok su oni normalni u svakom drugom smislu. S druge strane, zapitaj sebe za koga bi ti navijao da si kao Bosnjak i musliman rodjen u Srbiji. Ja za sebe znam - s obzirom na genocid koji su Srbi pocinili nad mojim narodom, iskljucivo za BiH. Da su drugacije okolnosti i da smo mi stvarno prijateljski narodi, onda bi vjerovatno i to bilo malo drugacije.chily-rz je napisao/la:Kakvih ljudi ? Koji su rodjeni u BiH a navijaju za Srbiju ?kobe24 je napisao/la: Jedna je drzava Tuzla!Kamo srece da je vise ovakvih ljudi...
Nego ja Jelenom ne bi noge prao, od srbskih samo Zaječarsko. Čuj pit pivo iz Vojvodine
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Znači da je napasti nekoga i braniti se ista kategorija. Čitav život sam živio u laži jbt.jasmin10 je napisao/la:Kakav istina o cemu pričas ti ? Pa imas li oci i uši ?44Bertans je napisao/la:Ista priča svugdje. Na bošnjačkim portalima i forumima postoji jedna istina, na srpskim druga, hrvatskim treća. Gotovo po pravilu **** je onaj drugi i za sve je kriv onaj drugi. Mjeri se ****.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mah ovaj je izjednačavao glasace SDA , sa cetnikom Đujicem.Derdiyok je napisao/la:Znači da je napasti nekoga i braniti se ista kategorija. Čitav život sam živio u laži jbt.jasmin10 je napisao/la:Kakav istina o cemu pričas ti ? Pa imas li oci i uši ?44Bertans je napisao/la:Ista priča svugdje. Na bošnjačkim portalima i forumima postoji jedna istina, na srpskim druga, hrvatskim treća. Gotovo po pravilu **** je onaj drugi i za sve je kriv onaj drugi. Mjeri se ****.
Ima li neki jak fizičar ovdje?
Imam jedan problem. Znaci jedno tijelo se kreće okomito u odnosu na drugo tijelo. Znaci prema intenzitetu(samo kod jrdnog +, drugog -) su im iste brzine. Koja je onda formula za slaganje brzina?
Imam jedan problem. Znaci jedno tijelo se kreće okomito u odnosu na drugo tijelo. Znaci prema intenzitetu(samo kod jrdnog +, drugog -) su im iste brzine. Koja je onda formula za slaganje brzina?
"We need to suffer. And we need to fight."
Dobro podsjećanje zašto sam mrzio fiziku, pročitaš pitanje zamagli sve, sljedeće šta se dešava umivaju te ljudi na podu
Ista stvarOsim13 je napisao/la:Dobro podsjećanje zašto sam mrzio fiziku, pročitaš pitanje zamagli sve, sljedeće šta se dešava umivaju te ljudi na podu
"We need to suffer. And we need to fight."
Ovakvi su vec gori od cetnika.

Poredit svabe i srbe je vic. Prosjek srpskog naroda je ovaj retard iz prijedora, izuzetno primitivan narod. Ovakvi kao igrac sa brojem 6, batko ili vojvoda aleksic su odvodili narod u ratu. Sto se mene tice rat nam je objavljen ne osudjivanjem cetnickog folklora u visegradu pa nek svako tumaci kako hoce. Jedan veci incident kao npr. ubistvo povratnika i ode sve u pm samo ce ovaj put merhametli narod uzvratit ne drzeci se medjunarodnog prava jer se nakupilo bijesa kojeg druga strana ne vidi.Asteriks je napisao/la:Gle kako to Svabe kulturno odradise.vest je napisao/la:Ide sve prema sukobu na balkanu to je jasno kao dan i ako vucic i njegova dvorska luda dodik ne prikoce ovdje je rat. Kod Bosnjaka je gnijev ogroman i samo fali da padne povratniku glava, to ce biti point of no return.
Nepresudjeni genocid koji bi kao logican slijed ukinuo manji entitet i omalozavanje zrtava ce se obiti srbima o glavu.
Nadam de da grijesim ali je ovo preocito da je vucic ruski igrac a gdje god ovi imaju utjecaja tu je belaj.
Prvi kancelar Njemacke, Konard Adenauer vec 1951. izjavi - u ime njemackog naroda pocinjeni su strasni zlocini koji nas obavezuju kako za moralnim tako i materijalnim reparacijama...
To je osnova za bilo kakav suzivot.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Za sljedeću četničku maškarijadu predlažem Široki Brijeg, Livno ili Ljubuški
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ugrozeni se ugnjezdili po hercegovini, nebeski narod zauzeo pola drzave brutalnom agresijom i genocidom a ti Bosnjo,iako si brojniji od njih oba, sabij se na 30 posto teritorije vlastite drzave,glumi socijaldemokratu dok cetnici i ustase paradiraju i pozivaju na nove genocide. . i saburaj,dobro je,ne puca...jos...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.