mislim da nisi razumio kolegu u potpunostiL_blancos je napisao/la:Radije cu gledati Varupu u reprezentaciji nego te sto nadjete iz naftalina. Cuj Mjondalen, pa nismo mi Tajikistan **** mater
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Pojacalo bi nas i samo nepozivanje Vrsajevica jer ga onda ne bi mogao stavljati u tim. Zamjena mu i ne treba jer bi u tom slucaju igrao Mujdza. Po meni bi samo njegovo nepozivanje bilo pojacavanje repke. Pojacalo bi nas i postavljanje
normalne taktike na terenu i igraca na prirodne pozicije. Pojacalo bi nas i izbjegavanje 3 troma veznjaka i krila u sastav ali to je vec druga tema. Po meni bi krucijalno pojacanje bilo da Avdija ne dobije vizu pa da i nema zamjenu za njega. Ili bi onda tupku Hadzic zaigrao da ispuni kvotu.O Susicevcima na klupi ne zelim ni pisati.
normalne taktike na terenu i igraca na prirodne pozicije. Pojacalo bi nas i izbjegavanje 3 troma veznjaka i krila u sastav ali to je vec druga tema. Po meni bi krucijalno pojacanje bilo da Avdija ne dobije vizu pa da i nema zamjenu za njega. Ili bi onda tupku Hadzic zaigrao da ispuni kvotu.O Susicevcima na klupi ne zelim ni pisati.
Maglica rodjen u Brckom. Cekamo poziv.hogarstrasni je napisao/la:E j.ebi ga Pape Susicu, ti ko bas ko Pape.PapeSusic je napisao/la: Sead Susic legenda? Po cemu?
A sto se tice dokaza:
http://www.transfermarkt.com/germania-s ... rater/1886" onclick="window.open(this.href);return false;
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Djubre jedno korumpirano pa Toni Markic dominira igrajuci za KuPS ali ne bolje zvati Tinceka i Hadzica univerzalca. Yebo li te Vranjes i Pribram i Hajduk i Avdija

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ako nisi cuo za Mjondalen, učesnika europa lige upucaj se kašikom sineL_blancos je napisao/la:Radije cu gledati Varupu u reprezentaciji nego te sto nadjete iz naftalina. Cuj Mjondalen, pa nismo mi Tajikistan **** mater
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Susic sigurno nije ni znao da veceras igra Mjondalen, sigurno je gledao francusku ligu. Eto ko je nama selektor.Sabinho je napisao/la:Kapidzic danas zabio za remi Mjondalena u 90.minuti ali sta vrijedi kad nece nikad dobiti priliku od Germanije i njenih clanova![]()
![]()
Mozda da predje u HNL
Ali bas tako rade neki ovdje, nadju nekog igraca iz FC Khfjewsfuiew na transfermarkt-u i onda u akciju zvana "nemamo nikakvih sansi bez njega". Posebno me fascinira par njih koji su po sopstvenim rijecima tek od nedavno poceli pratiti bh reprezentaciju, do neki dan nisu ni znali ko je jedan Stilic, a danas tuse o Germaniji i slicnim glupostima.
- hogarstrasni
Seferovic, Tankovic, Arslanagic, Halilovic, u reprezentaciji BiH, nisu iskljucivo radi kriminalca i bezobraznog imbecila Susica.
Nevjesti sarkazam i ironiziranje, tragikomicnih branilaca neodbranjivog, ne moze opravdati smetljara i stetocinu BiH reprezentativnog fudbala.
Sto se TSS tice, dovoljno je reci propali Hajduk, i cinjenica da poslije guranja na SP, nije moga naci angazman izvan HNL.
Nevjesti sarkazam i ironiziranje, tragikomicnih branilaca neodbranjivog, ne moze opravdati smetljara i stetocinu BiH reprezentativnog fudbala.
Sto se TSS tice, dovoljno je reci propali Hajduk, i cinjenica da poslije guranja na SP, nije moga naci angazman izvan HNL.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 29 sep 2014, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Safetovi klaunovi nastavljaju i dalje. Počeli su i ironiju furati 
DRUG NEBI TI PUNCA
Tincek dao gol nekim amaterima, sad se razmahali.bagrcavi je napisao/la:Safetovi klaunovi nastavljaju i dalje. Počeli su i ironiju furati
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kups i Mjondalen su bolji od ajduka 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Seferovic je polako ali sigurno postao bolji igrac od Ibisevica. Hvala ti Safete.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Dovoljno je reći samo Ibrahimović, iako je to bilo relativno davno. Pa koga smo mi sve olahko pustili... Na sreću pa su Pjanić, Begović, Medunjanin "uhvaćeni".hogarstrasni je napisao/la:Seferovic, Tankovic, Arslanagic, Halilovic,
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Evo kakvi tipovi pljuju Safeta.Greivis je napisao/la:Seferovic je polako ali sigurno postao bolji igrac od Ibisevica. Hvala ti Safete.
Seferovic bolji od Ibisevica?
Tobe Jarabi, sta covjek nece procitati.
Dijete drago, poslije 3-4 gola ti govoris da je taj neko bolji od igraca koji je napravio ime u jednoj od najjacih liga svijeta?
On mora da jede pure godinama, da dosegne bar pola od onoga sto je Vedad.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno je bolji igrac. Kakve veze ima sta je Ibisevic uradio?
I ja nasao sa Safetovim logicarem raspravljati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bio je i Vedad u jednom trenutku 'bolji' i od Džeke.
Grenvise
Grenvise

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dva relativno limitirana igraca, onako dosta lice inace. Ali Seferovic je puno mladji i bio bi nam koristan. Neka te je stid Safete.
- calcio
- Kontakt:
Trenutno sam ja budan a Stephen Hawking vjerovatno spava ko bebica i nema pojma gdje se nalazi.Greivis je napisao/la:Trenutno je bolji igrac. Kakve veze ima sta je Ibisevic uradio?
Zakljucak: ja sam pametniji od Stephena Hawkinga.
Koja logika. Sad mi je jasno sto brane Susica.calcio je napisao/la:Trenutno sam ja budan a Stephen Hawking vjerovatno spava ko bebica i nema pojma gdje se nalazi.Greivis je napisao/la:Trenutno je bolji igrac. Kakve veze ima sta je Ibisevic uradio?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Od budnog Susica je pametniji i prosjecni konj koji spava.calcio je napisao/la:Trenutno sam ja budan a Stephen Hawking vjerovatno spava ko bebica i nema pojma gdje se nalazi.Greivis je napisao/la:Trenutno je bolji igrac. Kakve veze ima sta je Ibisevic uradio?
- calcio
- Kontakt:
Eto neka je tvoja logika bolja, Seferovic dao gol i automatski je bolji od Ibisevica koji nije dao gol.Greivis je napisao/la:Koja logika. Sad mi je jasno sto brane Susica.calcio je napisao/la:Trenutno sam ja budan a Stephen Hawking vjerovatno spava ko bebica i nema pojma gdje se nalazi.Greivis je napisao/la:Trenutno je bolji igrac. Kakve veze ima sta je Ibisevic uradio?
Neki dan je neko postavio Seferovicevu statistiku, za godinu i po-dvije koliko je bio u Sociedadu zabio je 5 golova ili nesto slicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.