FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možda je Hrustemović ponovo potpisao!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- escobarpablo
- Kontakt:
Neko napisa na jednoj od grupa da Dulja definitivno ide. Naši nudili 8 000 eura platu, svako 6 mjeseci po 50 000 KM, + stan.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Bekić je garant zbog njeg i odbio potpisati ugovor.escobarpablo je napisao/la:Neko napisa na jednoj od grupa da Dulja definitivno ide. Naši nudili 8 000 eura platu, svako 6 mjeseci po 50 000 KM, + stan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Liivak odigrao 85 min za U21 Estoniju protiv Albanije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pomjeri se s mjesta!High je napisao/la:Možda je Hrustemović ponovo potpisao!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pomjeri tastaturu odmah!Evolution87 je napisao/la:Pomjeri se s mjesta!High je napisao/la:Možda je Hrustemović ponovo potpisao!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ordagic sutra potpisuje
Da mi je dočekat da svane to Sutra kad dolazi pojačanje... ovo me podsjeća na onu novogodišnju Vizu za budućnost kad Sudo vara radnike, "isplata će biti sutra).hrn je napisao/la:Ordagic sutra potpisuje
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ili kad čeka onog starca, koji mu je trebao donijeti velike pare, umjesto kojih donese pozdravno pismo.skoroalen je napisao/la:Da mi je dočekat da svane to Sutra kad dolazi pojačanje... ovo me podsjeća na onu novogodišnju Vizu za budućnost kad Sudo vara radnike, "isplata će biti sutra).hrn je napisao/la:Ordagic sutra potpisuje
Ja ja, pa ga muzičari prebiju.High je napisao/la:Ili kad čeka onog starca, koji mu je trebao donijeti velike pare, umjesto kojih donese pozdravno pismo.skoroalen je napisao/la:Da mi je dočekat da svane to Sutra kad dolazi pojačanje... ovo me podsjeća na onu novogodišnju Vizu za budućnost kad Sudo vara radnike, "isplata će biti sutra).hrn je napisao/la:Ordagic sutra potpisuje
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne smijem vam ništa reć, pokvarit ću transfer.
Mogo bi ti sletit u BanoviceSiouxLukavac je napisao/la:Ne smijem vam ništa reć, pokvarit ću transfer.![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@joker sutra u pol 6 je trening na Jahorini, mogao si otic mozda te puste da gledas ovog puta 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kad dovedu par igrača od kojih ja bolje ne igram, onda ću ići da ih gledam.FrancescoTotti je napisao/la:@joker sutra u pol 6 je trening na Jahorini, mogao si otic mozda te puste da gledas ovog puta
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zamolio bih nekog od forumaša da mi danas proslijedi tu famoznu poruku, jer nisam član! Bacio sam člansku čim sam saznao da ti novci idu lojavom Jednonošcu.
Ja nmg da vjerujem da je istina da cemo igrati u starim dresovima iducu sezonu. Pa brate do zla da je ratno stanje pa da se ne moze nabaviti nova oprema. Ne znam mozda vi niste perfekcionisti, al meni oprema znaci dosta. Bolje je bilo sa Haad-om barem smo svake godine imali novi dres 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jazuk je, jer sam novi dres mislio promovirati u Vistafonu.esprit24 je napisao/la:Ja nmg da vjerujem da je istina da cemo igrati u starim dresovima iducu sezonu. Pa brate do zla da je ratno stanje pa da se ne moze nabaviti nova oprema. Ne znam mozda vi niste perfekcionisti, al meni oprema znaci dosta. Bolje je bilo sa Haad-om barem smo svake godine imali novi dres
Ma meni vala svejedno za dresove, jes lijepo promjeniti, svake godine drugi, al opet najvaznije je da su nam Bordo, a ne crveni, te da je grb normalno prisiven, ostalo je manje vise vazno...
A brate ja kako dodje ovaj transfer rok udjem na forum na dan barem po 100 puta, dok kad je trajala liga mozda par puta. Ulazim ovih dana, nista znacajno da procitam, samo negativa.. Valjda bude bolje..
A brate ja kako dodje ovaj transfer rok udjem na forum na dan barem po 100 puta, dok kad je trajala liga mozda par puta. Ulazim ovih dana, nista znacajno da procitam, samo negativa.. Valjda bude bolje..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma cim jedan dobar igrac dodje svi ce svrsavat.Zagor je napisao/la:Ma meni vala svejedno za dresove, jes lijepo promjeniti, svake godine drugi, al opet najvaznije je da su nam Bordo, a ne crveni, te da je grb normalno prisiven, ostalo je manje vise vazno...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Cattivi87, Google Adsense [Bot] i 57 gostiju.