Shvatio sam odavno i mogu ti reci da mi je lako. Za Hajduk i Dinamo navijaju pojedinci,mislim svega iz Širokog da desetak ljudi ide na utakmice i Dinama i Hajduka,i to samo na derbije.Puno manje je izrazno nego sto se navija po RS za Partizan i Zvezdu.Ja mi na ono pitanje mogu odmah odgovoriti,ako trazi imena igraca koji su igrali,sliku na internetu nisam nasao !!!Evo bas sad u monografiji gledam slike ekipe kad smo bili prvaci,a ako ga zanima ekipa koja je igrala nek napise,ja cu mu odgovoriti!!!molotovljev je napisao/la:@ŠB.TRN
Puno pricas,malo toga kazes..sve je to uredu,sponzori,organizacija itd.tu si kada treba kontru slozit..
a vidi ovo sad..nisi u stanju odgovoriti covjeku na temi Š.B.postavljeno prije 24 sata...
Svi dobro znamo za koga navija dio Hercegovine tamo gdje si ti..Hajduk i Dinamo..ostalo su samo rezerve...
PS.Dečko,kada shvatiš da nismo na istom nivou,biće ti lakše.
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
- neutralan__
- Kontakt:
Re: 26 kolo Premijer lige BiH
Nemam se sta ljutiti,to je istina.Ali mi dok smo igrali tako da kazem 'ozbiljno',dok nije bilo zaje.bavanja niko nam nije dao vise od 2 gola.Sad se daje prilika nasoj djeci,pa je to i najveci uzrocnik losih rezultata.tarpi do bagro 2 je napisao/la:Druze nemoj da se ljutis,ali ste najlosija ekipa u BiH........Normalno je da ce vama neko zabiti petarduneutralan__ je napisao/la:Utakmica Buducnost-Zvijezda je po meni bila duplo bolja od utakmice Sarajevo-Zeljo.Da se ne ljute Manijaci i Horde.
Svaki napad je opasnost za protivnikov gol,jos kako je bilo zagustilo kad smo smanjili na 3:2.Uglavnom vidjet cete na pregledu,potpuno zasluzena pobijeda Zvijezde i odlicna utakmica,odavno nisam gledao bolju na nasem stadionu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- molotovljev
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Super..vidiš da možemo normalno komunicirati...ŠB.TRN je napisao/la:Shvatio sam odavno i mogu ti reci da mi je lako. Za Hajduk i Dinamo navijaju pojedinci,mislim svega iz Širokog da desetak ljudi ide na utakmice i Dinama i Hajduka,i to samo na derbije.Puno manje je izrazno nego sto se navija po RS za Partizan i Zvezdu.Ja mi na ono pitanje mogu odmah odgovoriti,ako trazi imena igraca koji su igrali,sliku na internetu nisam nasao !!!Evo bas sad u monografiji gledam slike ekipe kad smo bili prvaci,a ako ga zanima ekipa koja je igrala nek napise,ja cu mu odgovoriti!!!molotovljev je napisao/la:@ŠB.TRN
Puno pricas,malo toga kazes..sve je to uredu,sponzori,organizacija itd.tu si kada treba kontru slozit..
a vidi ovo sad..nisi u stanju odgovoriti covjeku na temi Š.B.postavljeno prije 24 sata...
Svi dobro znamo za koga navija dio Hercegovine tamo gdje si ti..Hajduk i Dinamo..ostalo su samo rezerve...
PS.Dečko,kada shvatiš da nismo na istom nivou,biće ti lakše.
Prihvatam,sugestije,prijedloge,pa i primjedbe u granicama normale..ali uvrede..kuc-kuc...
F.K.SARAJEVO
- Crveni Barun
- Kontakt:
27 kolo Premijer lige BiH
17:30 DRINA Z. ČELIK 2 čelik bi trebao uzeti bodove kod otpisane drine pa 2 ne bi smjela doći u pitanje
17:30 VELEŽ SLOBODA 1x velež u krizi i sloboda može da se nada bodu u mostaru
17:30 LEOTAR SARAJEVO 1x leotar "dobar" domaćin sarajvo prošlo mnogo turbulencija ovaj tjedan
17:30 TRAVNIK BUDUĆNOST 1 travnik uzima bez problema
17:30 ZVIJEZDA BORAC x najrealni ishod iako su sva tri znaka u opticaju za ovaj par
20:30 ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1 željezničar pobjedom produžuje nade u titulu
17:30 OLIMPIC RUDAR P. x rudar dobra ekipa nadam se da će to potvrditi protiv olimpica
17:30 ŠIROKI B. SLAVIJA 1 široki nastavlja utrku za europu
17:30 VELEŽ SLOBODA 1x velež u krizi i sloboda može da se nada bodu u mostaru
17:30 LEOTAR SARAJEVO 1x leotar "dobar" domaćin sarajvo prošlo mnogo turbulencija ovaj tjedan
17:30 TRAVNIK BUDUĆNOST 1 travnik uzima bez problema
17:30 ZVIJEZDA BORAC x najrealni ishod iako su sva tri znaka u opticaju za ovaj par
20:30 ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1 željezničar pobjedom produžuje nade u titulu
17:30 OLIMPIC RUDAR P. x rudar dobra ekipa nadam se da će to potvrditi protiv olimpica
17:30 ŠIROKI B. SLAVIJA 1 široki nastavlja utrku za europu
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Re: 27 kolo Premijer lige BiH
DRINA Z. ČELIK 1 Čelik se čuva za Kup, a mora i ova Drina nekog dobit!
VELEŽ SLOBODA X2 Slobodi puno više potrebni bodovi, pa je ovdje moguće i neko puštanje bodova.
LEOTAR SARAJEVO X Leotaru ne treba, a pitari nemaju snage za puni plijen.
TRAVNIK BUDUĆNOST 1 Travnik uzima bez većih problema.
ZVIJEZDA BORAC 1 Gradačac je na nogama, svi želje Manijacima produžit nadu u titulu.
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1 Za sigurno 2. mjesto, i dalju borbu za titulu.
OLIMPIC RUDAR P. 1 Utakmica bez većeg žara, OlimpiC ovo uzima minimalno.
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Smijem uložit starog, staru, stan, ruke, jer Široki ako ne pobjedi nema Evrope, a samim tim ni novog statuta!http://www.sportsport.ba/
VELEŽ SLOBODA X2 Slobodi puno više potrebni bodovi, pa je ovdje moguće i neko puštanje bodova.
ZVIJEZDA BORAC 1 Gradačac je na nogama, svi želje Manijacima produžit nadu u titulu.
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Smijem uložit starog, staru, stan, ruke, jer Široki ako ne pobjedi nema Evrope, a samim tim ni novog statuta!http://www.sportsport.ba/
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 14 maj 2011, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Nema puštanja Slobodi, jesenas su naše igrače prebili na tušnju, da pustimo, kao što su oni nas 87' uz pomoć sudije stipe glavine, ma smiješno....babilonTM je napisao/la:DRINA Z. ČELIK X Čelik se čuva za Kup, a mora i ova Drina nekog dobit!
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Smijem uložit starog, staru, stan, ruke, jer Široki ako ne pobjedi nema Evrope, a samim tim ni novog statuta!
Nisam upucen u odnose dva kluba, pa je ova moja konstatacija samo plod stanja na tabeli i nekih objektivnih razloga.AlemC85 je napisao/la:Nema puštanja Slobodi, jesenas su naše igrače prebili na tušnju, da pustimo, kao što su oni nas 87' uz pomoć sudije stipe glavine, ma smiješno....babilonTM je napisao/la:DRINA Z. ČELIK X Čelik se čuva za Kup, a mora i ova Drina nekog dobit!
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Smijem uložit starog, staru, stan, ruke, jer Široki ako ne pobjedi nema Evrope, a samim tim ni novog statuta!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Samo cu rec jednu stavr stoo se veleza tice
velez dobija slobodu 100%
sti bi mi njih pustali???
pa zbog te iste slobode velez nije bio prvak prije rata ,sto bih preko nas sad isli u Europu
Zaboravite,bodove trazite negdje drugo!!!!!
pa zbog te iste slobode velez nije bio prvak prije rata ,sto bih preko nas sad isli u Europu
- neutralan__
- Kontakt:
DRINA Z. ČELIK 2 Celik bolji,a Drina vec ispala,1:3.
VELEŽ SLOBODA X Sloboda ako zeli da nastavi bitku za Evropu ovdje mora barem do boda,1:1.
LEOTAR SARAJEVO 2 Sarajevo mnogo bolje i kvalitetnije,Leotaru ova nema neko posebno znacenje,osim ako im Siroki ne ponudi premije za pobjedu,1:3.
TRAVNIK BUDUĆNOST 1 Travnik bolji,a i domacin je,3:1.
ZVIJEZDA BORAC 1 Zvijezda predobra ekipa,kao i Borac,bit ce dobra utakmica,prednost Zvijezdi dajem zbog domaceg terena,2:1.
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1 Zeljo pobjedjuje i tako zadrzava tu 2. poziciju,2:0.
OLIMPIC RUDAR P. 1 Olimpic mozda malo kvalitetniji,mislim da nece biti nesto dobra utakmica,jedan pogodaka ce da odlucuje,1:0.
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Siroki lagano grabi prema Evropi,nakon dolaska Blaza preporodjeni i ovo lagano dobijaju,2:0.
VELEŽ SLOBODA X Sloboda ako zeli da nastavi bitku za Evropu ovdje mora barem do boda,1:1.
LEOTAR SARAJEVO 2 Sarajevo mnogo bolje i kvalitetnije,Leotaru ova nema neko posebno znacenje,osim ako im Siroki ne ponudi premije za pobjedu,1:3.
TRAVNIK BUDUĆNOST 1 Travnik bolji,a i domacin je,3:1.
ZVIJEZDA BORAC 1 Zvijezda predobra ekipa,kao i Borac,bit ce dobra utakmica,prednost Zvijezdi dajem zbog domaceg terena,2:1.
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1 Zeljo pobjedjuje i tako zadrzava tu 2. poziciju,2:0.
OLIMPIC RUDAR P. 1 Olimpic mozda malo kvalitetniji,mislim da nece biti nesto dobra utakmica,jedan pogodaka ce da odlucuje,1:0.
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Siroki lagano grabi prema Evropi,nakon dolaska Blaza preporodjeni i ovo lagano dobijaju,2:0.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Nadam se da Sloboda moze doci do bodova na ovom gostovanju,Velez nije Bog zna neka ekipa,kad je mogao Leotar uvalit dva komada,zasto ne bi i Sloboda
sretno crveno crnim momcima u Mostaru.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Uz korektno sudjenje i ofanzivnu formaciju Borca buduci prvak ce biti deklasiran na Banji.Ako se zatvore ili dobiju naklonost sudija,sto se cesto desavalo gostujucim ekipama u Gradaccu, bice remi ili Borac uzima sve.Nadam se ovom prvom,tj.da ce Borac igrati kako dolikuje prvaku i da nece imat milost sudija.
Ni svom rođenom ocu ne bi dao bodove, ako si bolji pobijedi, ne želim polemike, a zna se da je najteže u tuzli doći do bodova, najviše zbog grube igre, jesenas naše prebili na tušnju, tako su i prije rata igrali, a u mostaru smo izgubili 17 bodova, dosta je više, a kažu ne može se pobijediti u vrapčićima, lažu svi....VELEZDOGROBA je napisao/la:Samo cu rec jednu stavr stoo se veleza tice
DRINA Z. ČELIK 0-2 Drina propala ko onaj sok Alpina..Celik sigurica
VELEŽ SLOBODA 1-1 Duel starih rivala,moze Sloboda do boda
LEOTAR SARAJEVO 0-0 Nista nista
TRAVNIK BUDUĆNOST 3-0 Utakmica dosadnija od Titanika
ZVIJEZDA BORAC 2-1 uz punu onu tribinu sto je prikazu na tv-u
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1-0 Penal u 80-toj
OLIMPIC RUDAR P. 0-1 Ko se s Rudarom kaci zivot mu je kraci
ŠIROKI B. SLAVIJA 1-0 Široki ce bit bolji frst perijod

VELEŽ SLOBODA 1-1 Duel starih rivala,moze Sloboda do boda
LEOTAR SARAJEVO 0-0 Nista nista

TRAVNIK BUDUĆNOST 3-0 Utakmica dosadnija od Titanika
ZVIJEZDA BORAC 2-1 uz punu onu tribinu sto je prikazu na tv-u
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1-0 Penal u 80-toj
OLIMPIC RUDAR P. 0-1 Ko se s Rudarom kaci zivot mu je kraci

ŠIROKI B. SLAVIJA 1-0 Široki ce bit bolji frst perijod

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
DRINA Z. ČELIK 0-2 celik puno kvalitetnija ekipa od fenjerasa odnosno vec sad drugoligasa drine
VELEŽ SLOBODA 2-0 pobjeda ekipe iz mostara
LEOTAR SARAJEVO 0-2 puno kvalitetnija ekipa Sarajeva od leotara tako da mislim sa lahkocom 2 ce biti
TRAVNIK BUDUĆNOST 3-2 vjerovatno zanimljva utakmica , buducnost rasterecena travniku ne trebaju bodovi
ZVIJEZDA BORAC 2-2 zvijezda dosta dobra kuci ali ipak igraju protiv najbolje ekipe u pl i mislim da je podjela bodova u ovom mecu najrealnija
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1-0 vjerovatno teksa pobjeda girica .. ovaj zeljeznicara
OLIMPIC RUDAR P. 5-1 potop prijedorskih lavova na kosevu
ŠIROKI B. SLAVIJA 1-1 slavija moze iznenaditi
VELEŽ SLOBODA 2-0 pobjeda ekipe iz mostara
LEOTAR SARAJEVO 0-2 puno kvalitetnija ekipa Sarajeva od leotara tako da mislim sa lahkocom 2 ce biti

TRAVNIK BUDUĆNOST 3-2 vjerovatno zanimljva utakmica , buducnost rasterecena travniku ne trebaju bodovi
ZVIJEZDA BORAC 2-2 zvijezda dosta dobra kuci ali ipak igraju protiv najbolje ekipe u pl i mislim da je podjela bodova u ovom mecu najrealnija
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1-0 vjerovatno teksa pobjeda girica .. ovaj zeljeznicara

OLIMPIC RUDAR P. 5-1 potop prijedorskih lavova na kosevu

ŠIROKI B. SLAVIJA 1-1 slavija moze iznenaditi
- slani grad
- Kontakt:
u TZ najteze doc do bodovaAlemC85 je napisao/la:Ni svom rođenom ocu ne bi dao bodove, ako si bolji pobijedi, ne želim polemike, a zna se da je najteže u tuzli doći do bodova, najviše zbog grube igre, jesenas naše prebili na tušnju, tako su i prije rata igrali, a u mostaru smo izgubili 17 bodova, dosta je više, a kažu ne može se pobijediti u vrapčićima, lažu svi....VELEZDOGROBA je napisao/la:Samo cu rec jednu stavr stoo se veleza tice

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha prebili im igraceAlemC85 je napisao/la:Nema puštanja Slobodi, jesenas su naše igrače prebili na tušnju, da pustimo, kao što su oni nas 87' uz pomoć sudije stipe glavine, ma smiješno....babilonTM je napisao/la:DRINA Z. ČELIK X Čelik se čuva za Kup, a mora i ova Drina nekog dobit!

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- nostradamus
14.05. 17:30 Drina Z. Čelik 2 Komsije dovoljno dobre da ovo dobiju
14.05. 17:30 Velež Sloboda 1 Ne moze Sloboda pored Sarajeva i Sirokog u Evropu
14.05. 17:30 Leotar Sarajevo X Realno
14.05. 17:30 Travnik Budućnost 1 Sad ce se ko bajagi iskaliti na nekom
14.05. 17:30 Zvijezda Borac x Borcu dovoljno
14.05. 20:30 Željezničar Zrinjski 1 zbog prestiza
15.05. 17:30 Olimpic Rudar P. 1 Rudar zavrsio sezonu
15.05. 17:30 Široki B. Slavija 1 Najsigurniji par u Evropi ovog vikenda
14.05. 17:30 Velež Sloboda 1 Ne moze Sloboda pored Sarajeva i Sirokog u Evropu
14.05. 17:30 Leotar Sarajevo X Realno
14.05. 17:30 Travnik Budućnost 1 Sad ce se ko bajagi iskaliti na nekom
14.05. 17:30 Zvijezda Borac x Borcu dovoljno
14.05. 20:30 Željezničar Zrinjski 1 zbog prestiza
15.05. 17:30 Olimpic Rudar P. 1 Rudar zavrsio sezonu
15.05. 17:30 Široki B. Slavija 1 Najsigurniji par u Evropi ovog vikenda
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
-
- Kontakt:
Nije niko nas njemu nogu slomio
nogu mu je slomio vas drvosjeca iz lukavca tacnije SALIHOVIC.
a sto je za nas odigrao 2-3 tekme isto je zasluzav vas MENAGER IBRAKOVIC KOJI GA JE DOVEO U VELEZ da uzme mjesto nekom od nase djece....
ma djabe vam je sve u mostaru sigurno gubite
nenadajte se europi!!!!!
jos nesto ako cete bodove onda dogovor nama iduce sezone 3 tamo:-)
a nacekaces se ti fukaro da nas vidis u 2 ligi
to samo mozes sanjat!!!!
a sto je za nas odigrao 2-3 tekme isto je zasluzav vas MENAGER IBRAKOVIC KOJI GA JE DOVEO U VELEZ da uzme mjesto nekom od nase djece....
nenadajte se europi!!!!!
to samo mozes sanjat!!!!
Drina-Celik-revans finala kupa je totalno promijenio sezonu Ibraki pa ce vjerovatno opet igrati anonimusi pardon djeca Celika
ipak ce ja msm to biti dovoljno za pobjedu protiv slabasne Drine x2
Velez-Sloboda-da se bodovi racunaju od proljeca Velez bi vjerovatno bio u sredini jer imaju solidnog trenera i ekipu.S druge strane i Sloboda igra dobro i sa pobjedom bi zakomplikovala situaciju oko evrope x
Leotar-Sarajevo-ne znam kako ce se ova kriza odrazit na bordo lavove
vjerujem da ce Mirza skontat nesto barem da se dostojno predstave 1x
Travnik-Buducnost-domacini igraju najljepsi fudbal u Bosni i puno bolje ekipe bi skinule gace Travniku
1-strijelci 2x Varupa,1xFajic i dugometrazni slobodnjak Helvida
treba jos napomenuti i da ce SInabad moreplovac dobiti crveni sto ce Selimovic ocijenit kao frontalni napad iz saveza na Vezire
Zvijezda-Borac-uz freneticnu podrsku 46 Lesinara Borac moze do boda bez ispaljenog metka x
Zeljeznicar-Zrinjski-lagana pobjeda gostiju 2
Olimpic-Rudar-0:0 x
Siroki-Slavija-englez je preporodio Siroki.Ocekujem minimalno 5 000 na Pecari ne ljudi iz Sirokog vec i sa ostalih kamenjara,Siroki ne damo
1

Velez-Sloboda-da se bodovi racunaju od proljeca Velez bi vjerovatno bio u sredini jer imaju solidnog trenera i ekipu.S druge strane i Sloboda igra dobro i sa pobjedom bi zakomplikovala situaciju oko evrope x
Leotar-Sarajevo-ne znam kako ce se ova kriza odrazit na bordo lavove

Travnik-Buducnost-domacini igraju najljepsi fudbal u Bosni i puno bolje ekipe bi skinule gace Travniku

Zvijezda-Borac-uz freneticnu podrsku 46 Lesinara Borac moze do boda bez ispaljenog metka x
Zeljeznicar-Zrinjski-lagana pobjeda gostiju 2

Olimpic-Rudar-0:0 x
Siroki-Slavija-englez je preporodio Siroki.Ocekujem minimalno 5 000 na Pecari ne ljudi iz Sirokog vec i sa ostalih kamenjara,Siroki ne damo

Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 12 maj 2011, 01:01, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:Nije niko nas njemu nogu slomio
nenadajte se europi!!!!!
to samo mozes sanjat!!!!
nije on nas Slihovic,to je covjek iz zivinica i to je vas igrac sta nama njega trpas?...nema veze sto gubimo u mostaru koda je to bitno ebes bodove ...pa eto necemo se ni nadat evropi nadaj se ti da Siroki ide u evropu

a ko je to rekao da se mi nadamo da cete vi ispasti u nizi rang?...pa normalno da nikad to nebi pozelio Velezuili nekoj ekipi sa tradicijom, pa ako nam ispadne Velez, zar da nam opet u ligi igraju neke ekipe poput Orasja,Modrice i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.