FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 16 jun 2017, 08:40

Najjače je kako svi ovdje imamo svoj komentar, a znamo priču na osnovu Primorca, onog BA97, nešta malo s komentara na instagramu itd. Najgore od svega je to što je, i ako on ostane i dogovore se, raja već zamrzila Hadžića. I sad ima 10 puta veći pritisak nego prije. Kad se sjetim koliko se prizivao, vjerujem da bi mu se halalilo i da promaši k'o Heba prazan gol na derbiju, jer je eto naše dijete. Sad ako u debiju ne zabije het trik progutat će ga dobacivanja i psovke i istoka i zapada. Primjer su ovi indijanci što po instagramu komentarišu slike s mamom i liječe frustracije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 16 jun 2017, 08:41

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 16 jun 2017, 08:49

High je napisao/la:slika
ja sam kod mame. zvala me da joj nesto pomognem. nazovi me kad se probudis
:lol: :lol:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 16 jun 2017, 08:52

skoroalen je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Preseravate za Hadžića. Neke priče sa mamom i tenisom, jeste li vi normalni? Po vašem kad igrač nije na treningu obavezno mora biti zaključan između 4 zida. Ne smije na kafu, nargilu, Metropolis, Split, termin tenisa, provesti vrijeme sa porodicom? I vi sigurno kad se vratite sa posla i kad vam je slobodan dan nigdje ne idete, nego se fokusirate na razmišljanje o poslu, i sta ćete raditi u ponedjeljak na poslu.
Šališ se, je l' de? Hajd sve ostalo, normalna stvar, al nargila?
A ko smo ja,ti i svi ostali na ovom forumu da zabranimo nesta njima? Sta smo to mi? Imaju ljudi svoje šefove i nek oni paze na njih, neka im dopuštaju sta hoće, nije to na meni i tebi. Sta se mi imamo miješati u nečiju privatnost?
Sabrine mi moje!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 jun 2017, 08:59

BosnianKingdom je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Preseravate za Hadžića. Neke priče sa mamom i tenisom, jeste li vi normalni? Po vašem kad igrač nije na treningu obavezno mora biti zaključan između 4 zida. Ne smije na kafu, nargilu, Metropolis, Split, termin tenisa, provesti vrijeme sa porodicom? I vi sigurno kad se vratite sa posla i kad vam je slobodan dan nigdje ne idete, nego se fokusirate na razmišljanje o poslu, i sta ćete raditi u ponedjeljak na poslu.
Šališ se, je l' de? Hajd sve ostalo, normalna stvar, al nargila?
A ko smo ja,ti i svi ostali na ovom forumu da zabranimo nesta njima? Sta smo to mi? Imaju ljudi svoje šefove i nek oni paze na njih, neka im dopuštaju sta hoće, nije to na meni i tebi. Sta se mi imamo miješati u nečiju privatnost?
Oni su sportisti ba. Sve ostalo je normala, kafa, sokić, izvest curu negdje, kino, termin tenisa, nek idu gdje hoće. Al' gdje si vidio sportistu koji duva nargilu, na šta bi to ličilo. Ove sezone momci i jesu bili prespremni jer u prvoj postavi nije bilo tih nargilaša. Ja mislim da je to jako neozbiljno za jednog profesionalnog fudbalera koji za život zarađuje od fudbala, nebitno je l' se on zove Nedim Hadžić, Sanjin Lelić il' Samir Radovac.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jun 2017, 09:07

skoroalen je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Šališ se, je l' de? Hajd sve ostalo, normalna stvar, al nargila?
Oni su sportisti ba. Sve ostalo je normala, kafa, sokić, izvest curu negdje, kino, termin tenisa, nek idu gdje hoće. Al' gdje si vidio sportistu koji duva nargilu, na šta bi to ličilo. Ove sezone momci i jesu bili prespremni jer u prvoj postavi nije bilo tih nargilaša. Ja mislim da je to jako neozbiljno za jednog profesionalnog fudbalera koji za život zarađuje od fudbala, nebitno je l' se on zove Nedim Hadžić, Sanjin Lelić il' Samir Radovac.
sat vremena nargile = 100/200 cigara
jel trebamo pričati šta to uradi plućima čovjeka
pluća onako prilično bitna za igrača kojem treba brzina neka i izdržljivost....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 jun 2017, 09:08

@DenchiNL o tom pričam. Kafa i sok neće naškodit, nargila vala hoće i to poprilično.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 16 jun 2017, 09:17

Jesmo li mi neki doktori, njihovi treneri,šefovi?
Mene interesuje samo uspjeh kluba, a kako ce se doći do tog uspjeha, mene ne interesuje. Neka se drogiraju, mene ne interesuje. Ima šefa i nek mu šef prati sta radi.
Sabrine mi moje!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 jun 2017, 09:24

BosnianKingdom je napisao/la:Jesmo li mi neki doktori, njihovi treneri,šefovi?
Mene interesuje samo uspjeh kluba, a kako ce se doći do tog uspjeha, mene ne interesuje. Neka se drogiraju, mene ne interesuje. Ima šefa i nek mu šef prati sta radi.
Ako te interesuje uspjeh kluba onda bi trebalo da ti smeta što ti igrači puše nargilu :D Al' u pravu si, imaju trenere i nek ih oni nadgledaju. Neću ja momku opalit šamar kad ga vidim sa nargilom nit ću mu šta prigovarat na licu mjesta, yebe mi se. Al' meni kao navijaču iskreno smeta što pojedinci puše nargile, prejedaju se u Mrvici il' se opijaju u Baccusu a to se odražava na njihove igre. Da je Said ove sezone namjestio 10 golova i zabio 5, ne bi nikom smetala kilaža. Eto za Hodžića se priča da se opija non stop al nema mu se šta prigovorit dok je prespreman i dok ti izlasci i alkohol ne utiču na njegove igre. Al' kad Lelić uđe u 70. minuti a mrtav je do 80., tu je problem i to će mi uvijek smetat.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 16 jun 2017, 09:35

Cuj dr.nedim. odmah ti je jasno s kakvim mozgom imas problem. Umislilo ono sebi nesto. U benfiku se ide za topli obrok i stanarinu, samo da igras i da te lansiraju u fudbalski svijet, ogromna prilika da napravis nesto od karijere, a ti se bavis ciframa, postavljas uslove. Treniraj, dokazi se, pa nece biti problem ni u ciframa, doci ce vrijeme i za to. Al jok, bitnije je slikat se po drustvenim mrezama, komentarisat, nije do mene, klub me ne zove bla bla, propustat treninge sa ekipom... to su koraci nazad, ne naprijed, kako bi trebalo da bude..m

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 jun 2017, 09:41

Opraste na ruke sa malim, glava me zabolila
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2017, 09:57

Pantelija je napisao/la:Opraste na ruke sa malim, glava me zabolila
:tokralju: Znaci malo je rec da peru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 16 jun 2017, 09:58

Pantelija je napisao/la:Opraste na ruke sa malim, glava me zabolila
De nam sta zanimljivije, il da se vracamo na Saida? :kafa:
1946~

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 jun 2017, 10:00

ma bzvz prica jarane a niko nema pojma do cega je, rekao primorac, eto koliko traz i sta HOCE....
sarajevo uzeloo titulu nakon haseta, pa nakon papeta i sad ja trebam razbijati glavu oko hadzica...

da hoce dovesti dva vezna spica i stopera, pa da rahat pocnemo EL, a otalo me fakat ne zanima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 jun 2017, 10:06

Evo jedno pitanje za raju. Da možete birat između Stojčeva i Komazeca, koga biste prije vratili u klub? Samo jednog. Ja bih Komazeca, s onim poluigračima je iznio polusezonu i smatram da je uz Benku ponajbolji špic koji je igrao za nas u zadnjih 10ak godina.

High

Post Postao/la High » 16 jun 2017, 10:07

Šta ako u SMS-u bude samo prezime Petrak i link ove pjesme?

Pomislio sam baš nas je krenulo, samo tebe sam u bordo-belom video. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 16 jun 2017, 10:12

skoroalen je napisao/la:Evo jedno pitanje za raju. Da možete birat između Stojčeva i Komazeca, koga biste prije vratili u klub? Samo jednog. Ja bih Komazeca, s onim poluigračima je iznio polusezonu i smatram da je uz Benku ponajbolji špic koji je igrao za nas u zadnjih 10ak godina.
komazec!
mada mislim da su sanse da dovedemo bilo kojeg od njih dvojice 0,1%. osim mozda na posudbu
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 16 jun 2017, 10:29

Grčki mediji tvrde: Eintracht Frankfurt poslao ponudu za Cimirota, klubovi blizu dogovora

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 jun 2017, 10:43

Sto si osjecaj govori da bi ovo nasi i ovo sa Petrakom mogli za.ebat pa u potragu za jeftinijom varijantom. :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jun 2017, 10:50

Ajde message
slika
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, hansbosna, Majestic-12 [Bot] i 68 gostiju.