FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 16 jun 2017, 11:47

Kao da gledam da Petrak neće danas potpisati,kakva će tek apatija ovdje da zavlada :D.Meni je drago sto nas je zaobisla ova dalabu Gotal,Ahmo će da se vrati u formu od prošlog proljeća kad je bio nas najbolji igrač!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 jun 2017, 11:48

Rustem prvo bio zamjena Cimirotu, sad Tomicu. Da li je Blaz Sliskovic novi Miodrag Jesic?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 16 jun 2017, 11:54

Kaksv Gotal... Hvala Bogu sto ide kod gurbeta. Odlicno ce se slagati sa Zebom i Petrovicem. Ocekujem tucu do treceg kola.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 jun 2017, 11:55

Kad Ahmo tri komada zabije protiv Luksemburžana garantujem vam da se diže njegova forma i postaje sila ovu polusezonu!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 16 jun 2017, 11:56

Da je normalan ne bi doso u Zelja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jun 2017, 12:03

Na kraju ćemo dovesti Livakovog amidžića - Roberta Livaka! Igrao 3 puta za estonsku U-18 repku i gledao 2 puta uživo trening Reala. Igra lijevo krilo, a tu smo potanki! Nije ni skup, što je nama najbitnije u EK Sarajevo!

Hajde, Olivere, vadi nas iz depresije bolan!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jun 2017, 12:08

slika
U sklopu planirane i kontinuirane edukacije, svim prisutnim fudbalerima i članovima stručnog štaba medicinski tim održao je tematsko predavanje na temu “Sportska kultura i štetna dejstva alhokola i pušenja sportaša”, kao i “Sportske povrede-prevencija, tretman i rehabilitacija.” Prezentaciju su održali doktor Reuf Karabeg, te fizioterapeut Ismar Hadžibajrić.

“Bila je ova izvanredna prilika da se u jednoj opuštenoj i prijateljskoj atmosferi naglasi značaj poštovanja sportske kulture uopšte, pravilne sportske ishrane i izbjegavanje poroka, kao mogućih štetnih navika sportaša. U drugoj temi je elaborirano na koji način sportaš može doprinijeti prevenciji sportske povrede ili ubrzati proces oporavka nakon povrede”, rekao je doktor Karabeg, koordinator medicinskog tima Fudbalskog kluba Sarajevo.

“Drago mi je što klub obraća pažnju i na edukaciju svojih selekcija, vezano za medicinski dio, koji je zaista bitan za svakog sportaša u smislu ispravne informisanosti i prevencije”, rekao nam je pomoćni trener, Zijad Švrakić, po završetku edukacije.

Dodajmo i to da će se i u budućnosti održati edukacije poput ovih, kako za igrače prvog tima, tako i za polaznike omladinskih kategorija bordo kluba. U respektabilnom, medicinskom timu Fudbalskog kluba Sarajevo, pored doktora Reufa Karabega i fizioterapeuta Ismara Hadžibajrića, nalaze se još doktori Senad Maksić, Adnan Hadžimuratović i Dževad Vrabac, te fizioterapeuti Mirza Marevac i Eldin Jarović.
slika
silikonom ih Reufe :D 6-icom :urnebes:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 16 jun 2017, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 16 jun 2017, 12:13

DenchiNL je napisao/la:
U sklopu planirane i kontinuirane edukacije, svim prisutnim fudbalerima i članovima stručnog štaba medicinski tim održao je tematsko predavanje na temu “Sportska kultura i štetna dejstva alhokola i pušenja sportaša”, kao i “Sportske povrede-prevencija, tretman i rehabilitacija.” Prezentaciju su održali doktor Reuf Karabeg, te fizioterapeut Ismar Hadžibajrić.

“Bila je ova izvanredna prilika da se u jednoj opuštenoj i prijateljskoj atmosferi naglasi značaj poštovanja sportske kulture uopšte, pravilne sportske ishrane i izbjegavanje poroka, kao mogućih štetnih navika sportaša. U drugoj temi je elaborirano na koji način sportaš može doprinijeti prevenciji sportske povrede ili ubrzati proces oporavka nakon povrede”, rekao je doktor Karabeg, koordinator medicinskog tima Fudbalskog kluba Sarajevo.

“Drago mi je što klub obraća pažnju i na edukaciju svojih selekcija, vezano za medicinski dio, koji je zaista bitan za svakog sportaša u smislu ispravne informisanosti i prevencije”, rekao nam je pomoćni trener, Zijad Švrakić, po završetku edukacije.

Dodajmo i to da će se i u budućnosti održati edukacije poput ovih, kako za igrače prvog tima, tako i za polaznike omladinskih kategorija bordo kluba. U respektabilnom, medicinskom timu Fudbalskog kluba Sarajevo, pored doktora Reufa Karabega i fizioterapeuta Ismara Hadžibajrića, nalaze se još doktori Senad Maksić, Adnan Hadžimuratović i Dževad Vrabac, te fizioterapeuti Mirza Marevac i Eldin Jarović.
Hodzic na aparatima :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jun 2017, 12:20

ultrasegamega je napisao/la:Kaksv Gotal... Hvala Bogu sto ide kod gurbeta. Odlicno ce se slagati sa Zebom i Petrovicem. Ocekujem tucu do treceg kola.
ali pazi ovo
"Najzaslužniji za transfer Gotala u Željezničar, bio je menadžer, Redžad Dikonja."
ovaj frajer je bio: fitnes trener, radio u fsks, radio u trećoj saudijskoj ligi i sad je menadžer
mmmmmm miriše dobroooo ahahahahahha :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 16 jun 2017, 12:26

muhamedhulk je napisao/la:Sta mi mozemo ocekivati 29. na terenu?
Pavlovic pod upitnikom zbog povrede, odbrana standardno Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Bekic. Na sredini Saric i Petrak/Ivetic, naprijed Hebibovic, Duljevic i Crnkic/Kuzmanovic. Spic Ahmetovic.
Klupa: Kadusic, Ivetic/Petrak, Liivak, Heric, Radovac, Kuzmanovic i Adilovic.
Hebibović da igra umjesto Kuzmanovića :hmmmm:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 jun 2017, 13:17

Đe zapelo oko Petraka?

Olimpik nam preote Oglečevca :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jun 2017, 13:20

SiouxLukavac je napisao/la:Đe zapelo oko Petraka?

Olimpik nam preote Oglečevca :D
i jusića

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 jun 2017, 14:14

I na posao odoh, a ne dočeka zvanično Petraka... :think:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 16 jun 2017, 14:17

escobarpablo je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Sta mi mozemo ocekivati 29. na terenu?
Pavlovic pod upitnikom zbog povrede, odbrana standardno Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Bekic. Na sredini Saric i Petrak/Ivetic, naprijed Hebibovic, Duljevic i Crnkic/Kuzmanovic. Spic Ahmetovic.
Klupa: Kadusic, Ivetic/Petrak, Liivak, Heric, Radovac, Kuzmanovic i Adilovic.
Hebibović da igra umjesto Kuzmanovića :hmmmm:
Nije ovo loša postava uopšte. Meni samo bode oči Ahmetović, čak i na Almira bih mogao zažmiriti. Drago mi je ako je već ostao Čala da nećemo bit ulazno-izlazna stanica ko prethodnih ljeta, nego će se zadržati okosnica i nadam se, dovesti još bar 3 provjerana igrača, napadač je no brainer.

Drago mi je i što nismo poletili za ovim Gotalom, iako je vjerovatno dobar igrač za našu ligu historija mu ne ide na ruku, problematičan dečko, uz to vidim da je svako ljeto mijenjao klubove, kao čarape, Ćenan opet radi dobar posao, za svoj voljeni klub. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jun 2017, 14:23

Hipoteticki, Petrak-Radovac-Ordagic ili Petrak-Saric-Stojcev?

Ja sam za prvu opciju.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 16 jun 2017, 14:26

Evander je napisao/la:Hipoteticki, Petrak-Radovac-Ordagic ili Petrak-Saric-Stojcev?

Ja sam za prvu opciju.
Pod uslovom da ugledamo opet starog Radovca, prva opcija ne bi bila poštena prema ostatku lige. Ali mokri snovi.

Petrak, Ordagić i napadač, ništa više ne tražimo. :pray:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jun 2017, 14:30

ne znam koji qurac spominjete ordagica milion puta se ponovilo da nam nece doc, brat mu rodjeni to napisao jos samo on treba da napravi profil na forumu i napise 'hej momci necu doc pa eto da me ne spominjete vise' .........
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 jun 2017, 14:33

Radovac je sinonim za mlitavost, da ima brzinu, jačinu, agilnost, okretnost sad bi igro u Galatasarayu.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 jun 2017, 14:33

FrancescoTotti je napisao/la:ne znam koji qurac spominjete ordagica milion puta se ponovilo da nam nece doc, brat mu rodjeni to napisao jos samo on treba da napravi profil na forumu i napise 'hej momci necu doc pa eto da me ne spominjete vise' .........
Ma on ima vecu platu u Slobodi, nego sto je Petrak trazio kod nas.
Nego zna li neko koliko su igrali nasi kadeti danas?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 16 jun 2017, 14:39

zlo87 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:ne znam koji qurac spominjete ordagica milion puta se ponovilo da nam nece doc, brat mu rodjeni to napisao jos samo on treba da napravi profil na forumu i napise 'hej momci necu doc pa eto da me ne spominjete vise' .........
Ma on ima vecu platu u Slobodi, nego sto je Petrak trazio kod nas.
Nego zna li neko koliko su igrali nasi kadeti danas?
To je malo teze za povjerovati, to da ima vise Ordagic u slobodi. :crazy:
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, jurisicduska i 15 gostiju.