FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vidim Memija ce se mozda prodati. Najbolja moguca odluka je njegova prodaja. Puno para ne mozemo uzeti,ali eto i 200.000 da se uzme dobro je. Dosta je nazadovao tako da je t uticalo na njegovu cijenu.
Izjava Jagodica je smijesna i jadna,ali njegovo pravo da izjavljuje sta hoce.
Sutra aBd pobjeda. Samo da nam se vrate one precke i sanse protiv Sirokog pa da slavimo svi zajedno.
Izjava Jagodica je smijesna i jadna,ali njegovo pravo da izjavljuje sta hoce.
Sutra aBd pobjeda. Samo da nam se vrate one precke i sanse protiv Sirokog pa da slavimo svi zajedno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tešku utakmicu očekujem.Scenario s kozoyebima isti zadnjih 20 godina. Valjanje, destrukcija i otezanje od prve minute. AKo šta slučajno uleti, puna šaka brade...
Mi psihički nestabilni, posebno kada ga fasujemo.
Nadam se kao prvo da će nas se skupiti sutra fina brojka (očekujem 5 milja) i da ćemo maksimalno podržati ekipu. Nemam sumnje da će ih Mrvica našpanovati od prve minute da krenemo pametno i angažovano, jer je svjestan (kao i svi mi) koliko nam znači pobjeda, uz 6 bodova protiv Viteza i Čelika, a u Mostaru šta bude, biće...
Što se sastava tiče, očigledno da će standardno biti osim nedoumice ko umjesto Markovića. Kako će teren biti težak i mekan, mogao bi Žera koji je lagan dobiti bar poluvrijeme. Takođe očekujem i da Lendrić sutra odigra baš kvalitetnu tekmu.
Optimista sam, i očekujem da uz mnogo trke, borbe, htjenja i pobjedimo sutra.
Valjić sudi, i očekujem da za promjenu imamo korektno suđenje...
Mi psihički nestabilni, posebno kada ga fasujemo.
Nadam se kao prvo da će nas se skupiti sutra fina brojka (očekujem 5 milja) i da ćemo maksimalno podržati ekipu. Nemam sumnje da će ih Mrvica našpanovati od prve minute da krenemo pametno i angažovano, jer je svjestan (kao i svi mi) koliko nam znači pobjeda, uz 6 bodova protiv Viteza i Čelika, a u Mostaru šta bude, biće...
Što se sastava tiče, očigledno da će standardno biti osim nedoumice ko umjesto Markovića. Kako će teren biti težak i mekan, mogao bi Žera koji je lagan dobiti bar poluvrijeme. Takođe očekujem i da Lendrić sutra odigra baš kvalitetnu tekmu.
Optimista sam, i očekujem da uz mnogo trke, borbe, htjenja i pobjedimo sutra.
Valjić sudi, i očekujem da za promjenu imamo korektno suđenje...
- amazon
- Kontakt:
Pa neka izadju vise u javnost i kazu imena i prezimena i cao! A ne po forumima da supljiraju. Zato pustimo suplju pricu sutra bitna utakmica. Kao svaka do sad moramo pobjediti. Bod nam nista ne znaci, samo pobjeda dolazi u obzir. Kako, to nije na nama. Od 12 bodova mi moramo osvojiti 9 bodova.plavousrcu je napisao/la:Ko je god hajrovao od kluba i sebi pare u dzep stavio treba odgovarati. Ne znam da neko moze drugacije misliti. Svima koji su na racun Zelje marku u svoj dzep gurnuli zadnje im u zivotu bilo. Sutra ne smijemo gol primiti. Opasan je bivsi sudija, zakuhava namjerno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pipaju puls, gledaju reakcije, snimaju, analiziraju, osluškuju. Nije lako udariti na "Gospodara Familije".
A i mi smo budale, branimo nekoga, bar ja. Amar je takva veličina da nema potrebe da ga bilo ko od nas brani. Kada i ako dođe do toga svima će nam biti jasnije.
Zato, neka svako radi šta misli da treba a mi da se okrenemo terenu, sastavu, utakmicama...
A i mi smo budale, branimo nekoga, bar ja. Amar je takva veličina da nema potrebe da ga bilo ko od nas brani. Kada i ako dođe do toga svima će nam biti jasnije.
Zato, neka svako radi šta misli da treba a mi da se okrenemo terenu, sastavu, utakmicama...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ja bih se okrenuo malo i stadionu... kažu odabran izvođač, rok izvođenja radova prava sitnica 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Super. Svaka častVirtu4l je napisao/la:Ja bih se okrenuo malo i stadionu... kažu odabran izvođač, rok izvođenja radova prava sitnica

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nema od lijepe igre sutra nista. Tezak teren. Ko bude imao vecu zelju za pobjedom uzima sutra pun plijen.

Na ovoj slici osim sto vidimo da moramo podrzati rukometase uocavamo i juniora Hrvanovica i Zerica koji treniraju sa prvim timom. Ukljucen je i Besirevic tako da ima nade za nase mlade igrace. Neka bar treniraju jos Hrvanovic igra 10-tku moze svasta nauciti od Zeba na ovim treninzima. Hajmo malo biti pozitivni.

Bit ce gusto, bit ce 0-2, poz Sarajlije :p
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!
Aco,da li je istina da ce Veselinovic doci u Zelju ?
na proljece 90%LjoZee je napisao/la:Aco,da li je istina da ce Veselinovic doci u Zelju ?
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Je li se zezas ili si ozbiljan ?tz87fkr je napisao/la:na proljece 90%LjoZee je napisao/la:Aco,da li je istina da ce Veselinovic doci u Zelju ?
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne zeza se, on i Veselinović od dvije žene djeca.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Joj kad se vi ufatite nekog igraca, pa pocne jel sigurno, jel dolazi, kao da Ronaldo dolazi hbt pita. 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kad ces nesto pozitivno napisati ?amazon je napisao/la:Joj kad se vi ufatite nekog igraca, pa pocne jel sigurno, jel dolazi, kao da Ronaldo dolazi hbt pita.
- amazon
- Kontakt:
Pa lupi neko Veselinovic kao sto se lupilo dosad za 30 igraca, zar nisi naucio da nikad ne dodu oni koji se pojave u medijima u toku sezonu. Pa majka mu stara kakve to veze ima s pozitivnim i negativnim.LjoZee je napisao/la:Kad ces nesto pozitivno napisati ?amazon je napisao/la:Joj kad se vi ufatite nekog igraca, pa pocne jel sigurno, jel dolazi, kao da Ronaldo dolazi hbt pita.

Žalosno je kako je Željo ranije bio bankomat na kojem je svako znao pin i mogao uzeti koliko mu treba. Kako drugačije okarakterisati dug koji je nastao, a prihoda je bilo ko ni u jednom klubu u državi.
Nema osobe koja je amnestirana kad je ovo u pitanju. Naravno one koja je uzimala ono što joj ne pripada. A uzimalo se, šakom i kapom.
Jednostavno uprave su se mijenjale ali sve su bile ko krava koja da 50 litara mlijeka pa sve to šutne nogom i prospe.
Osvajali smo titule i umjesto da to unovčimo, da napredujemo iz godine u godinu, pa makar 1% da smo jači, bolji, organizovaniji nego godinu ranije, nama je najveći uspijeh pretkolo protiv Njukastla 2002-e godine. 14 godina prođe a mi ne možemo više ni to da ponovimo dok se neke države mogu pohvaliti da imaju i učesnika u grupama. Nama je uspijeh proći 2 pretkola, pošto se 1 podrazumjeva jer igramo sa totalnim amaterima. A bgm došlo se i u situaciju da ćemo prije ispasti od tih istih amatera nego što ćemo vidjeti grupe, bilo koje.
Šta su nam donijele titule? slavu ali u selu. Čim se iz sela zaputimo u grad natamburaju nas i s noge na nogu pošalju nazad. Žalosno.
Od tih titula na žalost je ostao samo broj, kažem na žalost jer je moglo biti dosta bolje, više.
Sreća opet pa imamo i to, imamo sa čime se kur.čiti na selu, među "seljacima".
Ali od stare slave se ne živi. Moramo ići naprijed, moramo pomjerati ljestvicu. Prošle sezone smo dotakli dno. Prošle sezone smo ostali bez europe. Mislim da je to naše trenutno dno. Jer niže pasti ne možemo. Teoretski možemo (Čelik, Velež su samo primjeri) ali sam ubjeđen da je to trenutno nemoguće.
A šta bi bili sad da smo napredovali po 1% od Njukastla, teško je i pomisliti a da ne jeb.eš svima sve po spisku ko je od tad pa do sad bio u klubu.
Trenutna uprva je tu. Rade na svoj način. Daleko da su meleci. Mišljenja sam da su se uzeli u koštac sa previše problema odjednom. Trebali su rješavati problem (ili dva maksimum) po problem, a ne haman sve.
Europa nam je pod impertivom. Ne smije se desiti da i ove godine ne zaigramo ligu europe (bar) na Grbavici. To bi kod mene ovu garnituru ljudi stavilo u isti koš sa onima kojima je Željo bio bankomat. Jer jedni su uzimali a drugi nisu "davali kad su mogli".
Iskreno se nadam da se to neće desiti. Iskreno se nadam da ćemo igrati europu i da će novi istok biti pun, da će Grbavica biti puna. Iskreno se nadam da će naša djeca ko već sutra shvatiti da im je dužnost, obaveza da na kopačku idu glavom, da proljevaju znoj pa i krv ako treba za sveti dres. Ne može jedan Splićanin, Novosađanin, Banjalučanin više voliti Želju nego što to može, mora Sarajlija. Ne smije. Kao što ne smije ni biti slabiji od tog "došlje", ili maksimum da je 10% slabiji. Ikad.
Nema osobe koja je amnestirana kad je ovo u pitanju. Naravno one koja je uzimala ono što joj ne pripada. A uzimalo se, šakom i kapom.
Jednostavno uprave su se mijenjale ali sve su bile ko krava koja da 50 litara mlijeka pa sve to šutne nogom i prospe.
Osvajali smo titule i umjesto da to unovčimo, da napredujemo iz godine u godinu, pa makar 1% da smo jači, bolji, organizovaniji nego godinu ranije, nama je najveći uspijeh pretkolo protiv Njukastla 2002-e godine. 14 godina prođe a mi ne možemo više ni to da ponovimo dok se neke države mogu pohvaliti da imaju i učesnika u grupama. Nama je uspijeh proći 2 pretkola, pošto se 1 podrazumjeva jer igramo sa totalnim amaterima. A bgm došlo se i u situaciju da ćemo prije ispasti od tih istih amatera nego što ćemo vidjeti grupe, bilo koje.
Šta su nam donijele titule? slavu ali u selu. Čim se iz sela zaputimo u grad natamburaju nas i s noge na nogu pošalju nazad. Žalosno.
Od tih titula na žalost je ostao samo broj, kažem na žalost jer je moglo biti dosta bolje, više.
Sreća opet pa imamo i to, imamo sa čime se kur.čiti na selu, među "seljacima".
Ali od stare slave se ne živi. Moramo ići naprijed, moramo pomjerati ljestvicu. Prošle sezone smo dotakli dno. Prošle sezone smo ostali bez europe. Mislim da je to naše trenutno dno. Jer niže pasti ne možemo. Teoretski možemo (Čelik, Velež su samo primjeri) ali sam ubjeđen da je to trenutno nemoguće.
A šta bi bili sad da smo napredovali po 1% od Njukastla, teško je i pomisliti a da ne jeb.eš svima sve po spisku ko je od tad pa do sad bio u klubu.
Trenutna uprva je tu. Rade na svoj način. Daleko da su meleci. Mišljenja sam da su se uzeli u koštac sa previše problema odjednom. Trebali su rješavati problem (ili dva maksimum) po problem, a ne haman sve.
Europa nam je pod impertivom. Ne smije se desiti da i ove godine ne zaigramo ligu europe (bar) na Grbavici. To bi kod mene ovu garnituru ljudi stavilo u isti koš sa onima kojima je Željo bio bankomat. Jer jedni su uzimali a drugi nisu "davali kad su mogli".
Iskreno se nadam da se to neće desiti. Iskreno se nadam da ćemo igrati europu i da će novi istok biti pun, da će Grbavica biti puna. Iskreno se nadam da će naša djeca ko već sutra shvatiti da im je dužnost, obaveza da na kopačku idu glavom, da proljevaju znoj pa i krv ako treba za sveti dres. Ne može jedan Splićanin, Novosađanin, Banjalučanin više voliti Želju nego što to može, mora Sarajlija. Ne smije. Kao što ne smije ni biti slabiji od tog "došlje", ili maksimum da je 10% slabiji. Ikad.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Mah ne mora biti vezano za ovo. Sjecam se jednog tvog pozitivnog posta. To je bilo pred tekmu sa Sirokim kad si napisao da pobjedjujemo i jos nesto. Hajmo malo biti pozitivni. Sutra utakmica nadam se da ce biti malo vise ljudi,navijanje kao protiv Olimpika kad su sjever i jug pjevali u jednom glasu i naravno pobjedu nasu.amazon je napisao/la:Pa lupi neko Veselinovic kao sto se lupilo dosad za 30 igraca, zar nisi naucio da nikad ne dodu oni koji se pojave u medijima u toku sezonu. Pa majka mu stara kakve to veze ima s pozitivnim i negativnim.LjoZee je napisao/la:Kad ces nesto pozitivno napisati ?amazon je napisao/la:Joj kad se vi ufatite nekog igraca, pa pocne jel sigurno, jel dolazi, kao da Ronaldo dolazi hbt pita.
- amazon
- Kontakt:
Pa to sto pises je istina, samo onda napisi za ovu upravu koja je imala 2 miliona od igraca i nije ni otisla u tu istu evropu da prodje jedno pretkolo. Nego nas ka.ra Vitez na sred Grbavice, Sloboda nam u dvije utakmice zabije 9 golova itd. O cemu ti ba pises?
- Incognito87
- Kontakt:
kako?amazon je napisao/la:Pa to sto pises je istina, samo onda napisi za ovu upravu koja je imala 2 miliona od igraca i nije ni otisla u tu istu evropu da prodje jedno pretkolo. Nego nas ka.ra Vitez na sred Grbavice, Sloboda nam u dvije utakmice zabije 9 golova itd. O cemu ti ba pises?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 2 gosta.