Ne znam je li se meni čini, ili ovo ti vjeruješ više Mirviću nego Tanu i Namu?bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:32Meni je ohrabrenje sto je Mirvić Naš iz Sarajeva i vjerujem mu vise nego Tanu i Namu, isto drago mi je sto ce veliki dio ekipi biti naša djeca Mujakic, Pidro, Halid, Dupovac, Andrej, Dizdarevic, Ramic, Varesanovic, Hamza uz ovih par iskusnih Ahmo, Hebib, Krste, Suljic, koji isto imaju bordo pripadnost to mora biti dobro. Isto vise vjerujem Hošiću nego Ciofiju, pa vidim pljuju Halida i Merlina pa meni su vala i oni bolji od tife, Čole ili nekog iz bg ili Zagreba. Ja i FKS volim sto je nase, real je bolji al ne volim ga, postujem i drugacija mišljenja al ja volim BiH, Sarajevo i ne volim kad podcjenjujemo sami sebe i svoje ljude.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li neko da je voljan postati clan a da nije u mogucnosti ? Sve za bordo bracu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sigurno cemo nadmasit cifru od prosle godine.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad na nekih 5000 i još jedno 3000 kad bude euforija oko europe i to je zadovoljavajuce pa svake godine dizati ljestvicu. Član kluba bi trebao da ima ime i prezime to bi trebao biti stvarni broj ljudi koji žele biti clanovi a ne ovo sto komšije rade, upisuju ljude koji i ne postoje smjesno Bgm.
Mozemo mi ovo nakucat samo treba aktivirat ljude da odvoje 2 minute svog vremena i da uclane i sebe i porodicubordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:21Sad na nekih 5000 i još jedno 3000 kad bude euforija oko europe i to je zadovoljavajuce pa svake godine dizati ljestvicu. Član kluba bi trebao da ima ime i prezime to bi trebao biti stvarni broj ljudi koji žele biti clanovi a ne ovo sto komšije rade, upisuju ljude koji i ne postoje smjesno Bgm.
-
- Kontakt:
Također, javljajte se slobodno.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:04Takodje javljam se. U PM neka se javi i ja cu ga uclaniti. Sve anonimno.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Dok ne dobijem karticu neću moći pratiti pripremne utakmice?
Bordo bijeli za život cijeli!!
bit ce sutra ludilo 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mislim da bi trebao nazvat ove iz fan shopa sta vec, @Morto reci cojku sta treba.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Na mail od fan shopa nek posalje upit za cod, tj broj kartice mu je sifra pored imena i prezimena user i poslat ce mu na mail
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nazoves samo da ti kazu bar code.Jel njega moras unijeti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan

Idite spavajte 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, miguelramos, pjankesarajevo, relativizam, senad82 i 79 gostiju.