FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

19BordoBijeli46

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 04 feb 2022, 19:16

spezial je napisao/la:
04 feb 2022, 19:12
Pedro je ekstra lik svaku objavu komentarise, i meni je palo na pamet da mu nesto organizujemo, al jbg dijete je lik realno, ne moze on bez roditelja maknut negdje. Ne znam kako nikome iz kluba nije palo na pamet da ga kontaktira, pita otkud mu da navija za sarajevo, kratku pricu napravi, posalju mu dres, clansku, nesto. Ekstra reklama i prica.
To i ja kontam
Ako vec ne moze da dodje,makar mu poslati dres,nesto iz fan shopa,i uclaniti ga.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 feb 2022, 19:17

Daj Mirvicu kakvog sponzora za novi stadion 😂
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 feb 2022, 19:17

amypitar je napisao/la:
04 feb 2022, 18:58
Aduka87 je napisao/la:
04 feb 2022, 18:55
Brat uclanio se :bih: :bow:

slika
Samo slike postavljati.
Trebalo je Halida,Merlina, Musu pozvati, i ostale da se slikaju sa clansom.
Husref i Paja , Čals , su ovde oni bi trebali medju prvim da se uclane.
Husref i Paja bi se uclanili ako bi im neko od nas platio tu člansku, a ovaj prvi bi nakon isteka članarine vjerovatno tražio da mu se nešto isplati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2022, 19:17

GalileoGalilei je napisao/la:
04 feb 2022, 19:06
@bordobijeli
Da ne bih temu tovario ovakvim stvarima i kvario dobru atmosferu, u spoileru ti je sve.
Umjesto da se raduješ s ostalim ljudima oko pojačanja, ti moraš doći i reći kako si ti bio upravu i opet početi s svojim hinjalucima, samo zato što si egoista.

Šta si bolan bio upravu? Non stop ponavljaš i spominješ Husrefa, spominješ bivše uposlenike Kluba. Šta god da se desi, ti si na strani njih. Potom, jedva dočekaš da neko napiše nešto kao Miky za Cioffija, kako bi ti mogao doći i reći "jes eto vidite ja sam to stalno govorio i bio u manjini naši ljudi su najbolji."

Nedavno si isto tako krenuo da serreš, kad je raja pisala mišljenja o najboljem poslijeratnom igraču, pa ti uhvatio pričati kako nam niko ne valja i krenuo da redaš imena poput Crnkića, Pavlovića, Kadušića, Adukora, Hadžića, Tatara i slično. Znači, spomenuti Pavlovića koji je pokazao srednjak komplet tribini i onda se nešto praviti Englez, mogu samo jajare kao što si ti.
Više vjeruješ našim ljudima, je li? Što tako nisi govorio kad smo bili na viršlama, nego nas je Tan izvukao iz dubioze. Nam te nije izradio i nije "grobar" kao što ti kažeš papak nezahvalni, nego se desila korona i pomrsila sve planove.

Ti procijenio da Sabrina pravi Sjevernu Koreju? Šta ima Kolumbo, nisam te prepoznao. To je vidjelo i dijete od 10 godina, tako da mojne bombati.
Ma ja sam sretan sto je Mirvić tu i sto je sve izašlo na vidjelo. A ovi sto su duze na forumu znaju koje sta pisao, ja nikad ne mjenjam ime uvijek bordobijeli i stojim iza svega sto napišem ne mjenjam ime kao botovi koji svako malo imaju neko novo ime pa nam sole pamet ovdje.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 feb 2022, 19:18

@bordobijeli
Da ne bih temu tovario ovakvim stvarima i kvario dobru atmosferu, u spoileru ti je sve.
Umjesto da se raduješ s ostalim ljudima oko pojačanja, ti moraš doći i reći kako si ti bio upravu i opet početi s svojim hinjalucima, samo zato što si egoista.

Šta si bolan bio upravu? Non stop ponavljaš i spominješ Husrefa, spominješ bivše uposlenike Kluba. Šta god da se desi, ti si na strani njih. Potom, jedva dočekaš da neko napiše nešto kao Miky za Cioffija, kako bi ti mogao doći i reći "jes eto vidite ja sam to stalno govorio i bio u manjini naši ljudi su najbolji."

Nedavno si isto tako krenuo da serreš, kad je raja pisala mišljenja o najboljem poslijeratnom igraču, pa ti uhvatio pričati kako nam niko ne valja i krenuo da redaš imena poput Crnkića, Pavlovića, Kadušića, Adukora, Hadžića, Tatara i slično. Znači, spomenuti Pavlovića koji je pokazao srednjak komplet tribini i onda se nešto praviti Englez, mogu samo jajare kao što si ti.
Više vjeruješ našim ljudima, je li? Što tako nisi govorio kad smo bili na viršlama, nego nas je Tan izvukao iz dubioze. Nam te nije izradio i nije "grobar" kao što ti kažeš papak nezahvalni, nego se desila korona i pomrsila sve planove.

Ti procijenio da Sabrina pravi Sjevernu Koreju? Šta ima Kolumbo, nisam te prepoznao. To je vidjelo i dijete od 10 godina, tako da mojne bombati.
Vjeruj mi, gori si ti sto se trudis... Crtas nekom kome je legenda svako ko je bacio na guz.icu dvojicu igraca Zelje. A u historiji kluba smo imali hiljadu nasih dusmana, jednog koji nije, i on vjeruje nasim ljudima a ne vjeruje strancima :rol:
Sta je jednog (tada) milijardera Tana tjeralo da ulaze u nas, i da nam u 7 godina donese tri titule i 4 kupa, da postanemo najtrofejniji klub u drzavi? Vratit ce on qrac ikad svoju investiciju, al nas je spasio. I hvala mu do neba.
Uostalom, i ta Sabrina je bila "nasa", Husref je "nas", Hadzic je "nas", "nasi" su nas doveli do gasenja 2011. godine. Sam Bog nam poslao gospodina Mirvica koji nas je spasio bijede, i automatski zbog njega svi "nasi" valjaju. Kao da imas curu koja se guz.ila s pola grada, s jednim likom nije, i ti kazes "pa vidis da je cestita, evo on je nije yeb'o". Nema veze sto svi drugi jesu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 04 feb 2022, 19:19

Da taj Prdro nema DNK-a od Nacimente de Marciano?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2022, 19:20

Aduka87 je napisao/la:
04 feb 2022, 19:02
Nirton je napisao/la:
04 feb 2022, 18:57
Aduka87 je napisao/la:

slika
Jel se onaj Pedro iz Brazila učlanio? :mrgreen:
Pedro brat, cak je napravio Twitter profil Fk Sarajevo Brazil hahahaa
Pošaljite mi njegov profil u pp
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 feb 2022, 19:21

SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 feb 2022, 19:17
amypitar je napisao/la:
04 feb 2022, 18:58
Aduka87 je napisao/la:

slika
Samo slike postavljati.
Trebalo je Halida,Merlina, Musu pozvati, i ostale da se slikaju sa clansom.
Husref i Paja , Čals , su ovde oni bi trebali medju prvim da se uclane.
Husref i Paja bi se uclanili ako bi im neko od nas platio tu člansku, a ovaj prvi bi nakon isteka članarine vjerovatno tražio da mu se nešto isplati.
Merlin bi uzeo našu clansku, potpisao se na nju i prodavao je u Magazi za 50 KM
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 feb 2022, 19:22

MortemHz je napisao/la:
04 feb 2022, 19:20
Aduka87 je napisao/la:
Nirton je napisao/la:
04 feb 2022, 18:57

Jel se onaj Pedro iz Brazila učlanio? :mrgreen:
:thumbup:
Mora se bratu poslati bar članska.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2022, 19:22

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 feb 2022, 19:22
MortemHz je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:

Šaljem je odmah ali ne znam ko je momak. Ako mi bude htio dati adresu uplaćujem iste minute.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 feb 2022, 19:23

Milicevic i Dusan Hodzic se uclanili takodjer
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 feb 2022, 19:28

MortemHz je napisao/la:
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Šaljem je odmah ali ne znam ko je momak. Ako mi bude htio dati adresu uplaćujem iste minute.
Svaka čast Morto :bow:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 feb 2022, 19:29

miky_hz je napisao/la:
04 feb 2022, 19:23
Milicevic i Dusan Hodzic se uclanili takodjer
Na instagramu ih raja pozivala na clanstvo.Treba sve pozivati,evo vidimo da ims ucinka.I njims je Sarajevo valjalo.Samo im treba slati zahtjeve za uclanjenje.
Evo idemo prema rekordu 3085.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 feb 2022, 19:32, ukupno mijenjano 4 puta.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2022, 19:30

19BordoBijeli46 je napisao/la:
04 feb 2022, 19:16
spezial je napisao/la:
04 feb 2022, 19:12
Pedro je ekstra lik svaku objavu komentarise, i meni je palo na pamet da mu nesto organizujemo, al jbg dijete je lik realno, ne moze on bez roditelja maknut negdje. Ne znam kako nikome iz kluba nije palo na pamet da ga kontaktira, pita otkud mu da navija za sarajevo, kratku pricu napravi, posalju mu dres, clansku, nesto. Ekstra reklama i prica.
To i ja kontam
Ako vec ne moze da dodje,makar mu poslati dres,nesto iz fan shopa,i uclaniti ga.
Treba nekom iz uprave reci za njega pa neki mali intervju da se napravi,neki paketic da mu se posalje

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2022, 19:32

Meni je ohrabrenje sto je Mirvić Naš iz Sarajeva i vjerujem mu vise nego Tanu i Namu, isto drago mi je sto ce veliki dio ekipi biti naša djeca Mujakic, Pidro, Halid, Dupovac, Andrej, Dizdarevic, Ramic, Varesanovic, Hamza uz ovih par iskusnih Ahmo, Hebib, Krste, Suljic, koji isto imaju bordo pripadnost to mora biti dobro. Isto vise vjerujem Hošiću nego Ciofiju, pa vidim pljuju Halida i Merlina pa meni su vala i oni bolji od tife, Čole ili nekog iz bg ili Zagreba. Ja i FKS volim sto je nase, real je bolji al ne volim ga, postujem i drugacija mišljenja al ja volim BiH, Sarajevo i ne volim kad podcjenjujemo sami sebe i svoje ljude.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2022, 19:37

bordobijeli je napisao/la:
04 feb 2022, 19:32
Meni je ohrabrenje sto je Mirvić Naš iz Sarajeva i vjerujem mu vise nego Tanu i Namu, isto drago mi je sto ce veliki dio ekipi biti naša djeca Mujakic, Pidro, Halid, Dupovac, Andrej, Dizdarevic, Ramic, Varesanovic, Hamza uz ovih par iskusnih Ahmo, Hebib, Krste, Suljic, koji isto imaju bordo pripadnost to mora biti dobro. Isto vise vjerujem Hošiću nego Ciofiju, pa vidim pljuju Halida i Merlina pa meni su vala i oni bolji od tife, Čole ili nekog iz bg ili Zagreba. Ja i FKS volim sto je nase, real je bolji al ne volim ga, postujem i drugacija mišljenja al ja volim BiH, Sarajevo i ne volim kad podcjenjujemo sami sebe i svoje ljude.
Svaka cast Mirvicu ziv i zdrav bio al ne vjerujemo Tanu koji je bukvalno uzeo klub reda radi i vratio sve dugove. Nama je ove sezone najveci problem sto se borimo za Konferencijsku ligu gdje je malo para al hajd

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 04 feb 2022, 19:39

napoleon72 je napisao/la:
04 feb 2022, 19:18
@bordobijeli

Vjeruj mi, gori si ti sto se trudis... Crtas nekom kome je legenda svako ko je bacio na guz.icu dvojicu igraca Zelje. A u historiji kluba smo imali hiljadu nasih dusmana, jednog koji nije, i on vjeruje nasim ljudima a ne vjeruje strancima :rol:
Sta je jednog (tada) milijardera Tana tjeralo da ulaze u nas, i da nam u 7 godina donese tri titule i 4 kupa, da postanemo najtrofejniji klub u drzavi? Vratit ce on qrac ikad svoju investiciju, al nas je spasio. I hvala mu do neba.
Uostalom, i ta Sabrina je bila "nasa", Husref je "nas", Hadzic je "nas", "nasi" su nas doveli do gasenja 2011. godine. Sam Bog nam poslao gospodina Mirvica koji nas je spasio bijede, i automatski zbog njega svi "nasi" valjaju. Kao da imas curu koja se guz.ila s pola grada, s jednim likom nije, i ti kazes "pa vidis da je cestita, evo on je nije yeb'o". Nema veze sto svi drugi jesu.
Ma i to što kažeš, napisah maloprije ovo, pa kontam na kraju da nema nikakve fajde. Ne možeš ti nekom nešto objasniti, kad on to neće. Ima sad ljepših stvari za diskutovati, da ne kvarimo temu bezveze. :mrgreen:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 04 feb 2022, 19:39

Nema veze, ovdje treba slagati dugorocno ekipi, hajmo reci da je ova sezona "propala" i da je evropa maksimum, ali ako uigramo ovaj tim i on ostane iduce sezone, gazit cemo sve redom.

Edit: atmosfera je predobra, ne kvarite je husrefima i sabrinama i bivsima, nebitni su trenutno!

Ivano
Kontakt:

Post Postao/la Ivano » 04 feb 2022, 19:40

Samo BH Telecom priznajem kao sponzora.
👑 TOM BRADY 👑

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.