pljuvac se oglasio nakon nekoliko dana vjerovatno dobio instrukcijeDenchiNL je napisao/la:meni je najinteresantnije od svega da je BA1997 evandera oslovio "brate" i pričaju istim rječnikom, protiv istih.....sad kad je prestalo oko nedima sad po upravi...udri...pa kad zatreba nedima gurat u prvih 11 , ne sumnjam da će se organizovat opet.....kengur je napisao/la:Interesantno je da :
volitepropalit
Zevs
imalmenetu
imaju svaki po 5 postova i sinhronizovano napadaju Evandera. Providno do bola. Ima li dnevnica ?
Denci odgovori covjeku na pitanje o kampu ?
Evander ima dosta crnjaka ali nije on kriv sto sitacija upravo i jeste takva.
Najbolje 2 stvari u zadnje 2 godine su Cala i Valentin.
Tim puno gori nego prije, liga slabija nego prije a mi ne mozemo do trofeja.
Kamp ne napreduje.
Kantardzic, Ihtijarevic, video skaut ........... = katastrofa kluba
Sta je sa Slavisom ?
Skauting sluzba Zrinjskog zasluzna za bar 2 titule u zadnje 4 godine (od 3 osvojene)
Da ponovim kao i prije 18 mjeseci : Ako ne dodju pravo dobra desetka i destruktivac nek nam je Bog na pomoci - patnja se nastavlja.
Hebala nas vise krila i gluposti. Revolveras mozda moze biti za klupe. Ali mozda.
nemam ja šta odgovarat na pitanja o kampu, jer izuzev da se radi na istom, da je izmijenjen prvobitni plan...nemam informacija drugih...možete se obratiti klubu na mail...
opet i u tvom postu i ti iznosiš svoje mišljenje kao fakt, ne možeš napraviti poređenje ekipa kad trenutna ekipa nije završena/potpuna....logično...glupa vam priča svih vas 4-5 koji to non-stop trubite....
skauting služba Zrinjskog ne postoji, da budemo tačni....šta skautovali oni Muminovića, Todorovića,Barića,Tomića, Bilbiju, Jamaka, Kobiljara, Kajkuta, Kukoča, Čolića, Šćepanovića, Zakarića, Nikolića.....ili su to igrači bez ugovora bili????
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma vala ako Petrak jos dodje, uz takav vezni red komotno malog Hadzica forsirati. Radije cu njeg trpiti nego Ahmetovica il prisiljenog Crnkica, hem prisiljen da igra za nas, hem da ga jos prisilimo da igra u spicu.DenchiNL je napisao/la:Crnkića će probat na tom mjestu ako ne dođe napadač, a tu je i Nedim...MortemHz je napisao/la:Ne bi valjalo da nam Ahmetović bude prvi napadac u slijedecoj sezoni.
1946~
Halali ako sam te pomijesao s nekim, ali zar nisi ti hvalio ibrakovica i da sam se s tobom svadao oko rumenog?Opet kazem, halali ako sam te zamijenio s nekim, jer je bilo dosta onih koji su bili odusevljeni " sportskim radnikom",pa se nije moglo doci do rijeci.kinosvra je napisao/la:Bravo, glavni cilj je bio stabilan klub, da se vrate dugovi, napravi akademija, i da se naprave solidni uslovi za tu djecu, i da se trosi sta se zaradi.ThrillerHz je napisao/la:Ne mozes rec da prosla uprava nije potrosila sva moguca sredstva na Kramare, Cezare, Stepanove i jos 100 drugih i Bog zna sta se tu jos desavalo. Jesi siguran da nam je i TA i dalje sponzor? Gdje su nestali svi ostali silni sponzori od prije par godina?zagorski je napisao/la: Ma kakve rupe prijasnje uprave,kakvi presuseni izvori prihoda???
Ima TA kao gl sponzora imamo ga i sada,svi ostali sponzori su jos uvijek tu.
Ofirno je Valentina i ostale amnestirati pricom kako je prethodna uprava sve pokrala,zaduzila,upropastila itd.
Imamo vlasnika kluba jednog hohstaplera kojeg nimalo ne interesujemo,a u rukovodstvu imamo ljude kojima je cilj samo da prave ustede.
Valentin je tu tek par mjeseci i nista lose nije uradio sad za sad, niko ga ne amnestira, cinjenica je da su se ljudi prije njeg zaduzivali, krali, upropastili itd.
Vlasnik nije hohstapler uopste, dosao je s jednim ciljem da nas izvadi iz dugova, dao novac za pravljenje ekipe i za izgradnju akademije, to sta su tadasnji ljudi uradili od tog novca, znaju oni, a i svako ko je imalo pametan moze zakljuciti da su sav taj novac potrosili i da Tan ne namjerava davati nove novce da se sve ispocetka opet radi, vec je doveden Valentin da od 1 marke pravi 5-10 maraka. Jos jednom da ponovim, Tan ovde nije da svake godine daje milione, a da se Bosnjo bogati praveci ga budalom. On je dao jednom jer je dosao pomoci, i nasi su od tih para trebali stati na noge i nadogradjivat se, to sto oni nisu uradili, ne mozes krivit ni Tana nit sadasnju upravu.
A ovdje sad kojekakvi forumasi pljuju Tana jer ne salje vise milione da se kojekakvi bogalji zaposleni u FKS, igraju menadjera.
Pa da svaki prelazni rok mijenjaju po 10 igraca i uzimaju talove i provizije.
Cuj Tan hostapler...a Ibrakovic, Kantardzic i kompanija su kraljevi, ugledni sportski radnici.
Ibrakovic kazu dovodio prave igrace, a to sto je pokrao milione nema veze.
A ostalo sve stoji sto si rekao, ja bi volio da vidim budalu koja ce dati 7 miliona u klub, a da Evrope ne vidimo, zbog lopova koji su prije bili tu i lopatom uzimali...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma Crnkic ce ici, samo da ga uvali bilde hotic. Ionako po njegovoj prici je pola cvajte ludo za dvojcem Crnkic-Kadusic 
Ahmetovic i Hadzija, pa da vidimo malog
A ako zatreba, ima zima, pa dovesti napadaca...
Ahmetovic i Hadzija, pa da vidimo malog
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
De mi samo reci da li je bolje - ostaviti Saida da učestvuje na treninizima, sjedi na klupi ili mu isplatiti ostatak ugovora i odmah ga otpustiti? Isto košta.ThrillerHz je napisao/la:Pricamo o debilnoj upravi koja je bila prije ove i koja je i prije Saida radila takve stvari i nanijela ogromne stete nasem klubu, zbog kojih ce nam trebati vremena i vremena da se oporavimo.PitarBordo je napisao/la:Na kraju će Sake naplatiti i ono što smo dobili za njegov odlazak, i sve one repa od Evrope što smo dobili dok je igrao.
Al' čuj napraviti najveći ugovor u klubu s likom kojije povrijeđen tri godine i zagarantovati mu platu bez obzira na sve, još platit obeštećenje za njega. O čemu mi pričamo ovdje?
Samo Saraj'vo.
Ja se nadam Petraku i jos jednom napadacu ..
Pa ti si strucnjak za opravdati svaki potez uprave. Da ni njuska nije sta u roduDenchiNL je napisao/la:Pa ostat će u Slobodi onda u čemu je problem, ljepše je u Tuzli svakakoSiouxLukavac je napisao/la:Ni danas nema pojačanja, pa ispast ćemo od Moldavaca i obrukati se mayku vam nesposobnu yebem.
Kako su samo glu pi ovi slijepci što kontriraju evanderu, ne vjerujem, još se to usudi napisati da nema argumenata.
Ordagić ima ponudu od nas ali je ponuda takva da skoro pa veća primanja ima u Slobodi, 100% tačna informacija.
Nismo se dogovorili sa Kovačevićem jer smo mizerne uslove ponudili a sad čekamo prejakog štopera Mehmedagića i Boga pitaj hoće li doć.
Favoriti protiv ovih amatera iz Moldavije nismo, veće su nam šanse da ispadnemo. Bili smo ka.rina sad smo kur.čina, još lošiji.
Valentin reče da ne vidi razlog da Duljević ne produži i spominje kapitalce, ako je Rahmanović kapitalac onda ne znam..
Joj kad vidim ko će nam bit na klupi u prvoj evropskoj utakmici, spali smo na najniže grane.
Saide, obraz, o debeli Saide..koliko godina se prodaje momak iz Tuzle? koliko prelaznih?
Kovačević hoće da igra u prvoj postavi, neće više da bude 2gi izbor, nije bolji ni od Mihe a ni od Novakovića sigurno...za vezni red isto ne može biti prvi izbor...ludo plaćati rezervistu je apsolutno nepotrebno a apsolutno isti tip igrača kao i Novaković i Miha...ide mali Mujakić a možeš dovesti solidnog, iskusnog, stopera za pola Kovinih primanja...momak je imao nesreću da je svaki put kad bi imao dobru seriju tekmi i formu , desila bi se povreda...ova zadnja najduža i najgora dosad....sretno mu...
nemaš osnove za tvrdnje da smo sad lošiji ili slabiji...jer nije završen tim niti smo nešto odigrali...
bezveze dižete nervozu i tenzije, to što vam niko ne piše izvještaj svaki dan, ne znači da se ne radi na rješenjima...
1 new sms - Rale![]()
ko ti je pljuvač???Primorac je napisao/la: pljuvac se oglasio nakon nekoliko dana vjerovatno dobio instrukcije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma pusti sportsku ličnost sa Švrakinog, taj je "dobar" bio ko god je bio u klubu. Ja se sjećam kada je krenulo ono sve oko Stepanova, meni ga branio "čovjek profesionalac, ali seljaci u klubu" bla bla, pa kroz heftu bilo "Stepanov je najveće govvno od čovjeka" fol. Tip osoba koje vole da imaju "informacije" da ih neko smatra bitnim. Nešto kao "influenseri" na instagramu.Ado76 je napisao/la: Halali ako sam te pomijesao s nekim, ali zar nisi ti hvalio ibrakovica i da sam se s tobom svadao oko rumenog?Opet kazem, halali ako sam te zamijenio s nekim, jer je bilo dosta onih koji su bili odusevljeni " sportskim radnikom",pa se nije moglo doci do rijeci.
A ostalo sve stoji sto si rekao, ja bi volio da vidim budalu koja ce dati 7 miliona u klub, a da Evrope ne vidimo, zbog lopova koji su prije bili tu i lopatom uzimali...
Samo Saraj'vo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa svakako ta druga opcija, fora je da bi mu morao odma sve isplatiti, a klub trenutno nije u poziciji da mu da toliku svotu, zato i pregovaraju s njim, ne bi li pristao na neke manje uslove, ali on ne zeli ni da cuje za to. Zbog toga on i ostaje, jer im je lakse isplacivati ga "na rate" tj mjesecnom platom i nadati se da ce u medjuvremenu pristati na dogovor.PitarBordo je napisao/la:De mi samo reci da li je bolje - ostaviti Saida da učestvuje na treninizima, sjedi na klupi ili mu isplatiti ostatak ugovora i odmah ga otpustiti? Isto košta.ThrillerHz je napisao/la:Pricamo o debilnoj upravi koja je bila prije ove i koja je i prije Saida radila takve stvari i nanijela ogromne stete nasem klubu, zbog kojih ce nam trebati vremena i vremena da se oporavimo.PitarBordo je napisao/la:Na kraju će Sake naplatiti i ono što smo dobili za njegov odlazak, i sve one repa od Evrope što smo dobili dok je igrao.
Al' čuj napraviti najveći ugovor u klubu s likom kojije povrijeđen tri godine i zagarantovati mu platu bez obzira na sve, još platit obeštećenje za njega. O čemu mi pričamo ovdje?
1946~
kakve veze ima plata saida sa pozicijom i time da dovodis drugu desetku?
Znaci ako se ahmetovi ozliejdi a placamo ga 9k npr, necemo dovoditi nikoga nego staviti stativu u napad, jer on ima 9k, ne smije se niko dovest
nema tu jarane nikkakve logike... dovodosi ono sto nemas, a ono sto ti je dino s i kompanija uvalila gdledaj da se kutarises
Znaci ako se ahmetovi ozliejdi a placamo ga 9k npr, necemo dovoditi nikoga nego staviti stativu u napad, jer on ima 9k, ne smije se niko dovest
nema tu jarane nikkakve logike... dovodosi ono sto nemas, a ono sto ti je dino s i kompanija uvalila gdledaj da se kutarises
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
OBRAZ SAIDE, OBRAZ!!!kinosvra je napisao/la:Prijatelju, Said se kupa na Panonskom.muhamedhulk je napisao/la:Imas vec Saida na toj 'poziciji'. Kakav Milos kakvi bakraci. Opet navijaci prizivaju bivse igrace. Nadam se da nece doci. Ja mu nisam zaboravio igranje preko neke stvari!joker90 je napisao/la:Dajte Miloša, Rahman nek ga mijenja kad mu se ne bude igralo!!
Po svemu sudeci on nece pristati na smanjenje uslova jer je svjestan da mu je ovo posljednji ugovor u karijeri.
On ce se ovu godinu sprdati i uzimati pare.
Drago mi je zbog Rahmanovica, nadam se jos Stojcevu, Petraku i Mehmedagicu i mislim da bi to bila fantasticna ekipa.
Treba izvršiti pritisak, da ne ispadne još veći šup.ak.
Kad samo pomislim da možemo imati kapitalca u ekipi da Said ima obraz.. ehhhhhh
Ne valja brate ni jedno ni drugo.Uvijek sam bio protiv nasilja,ali bi volio da se sada nadu mudonje koje su yebavale Crnkica i Rustemovica pa da popricaju sa Saidom i oni mu raskinu ugovor.Kad je dubre treba onda s njim tako, jer ako se to uradilo Rustemovicu koji je bio olicenje sportiste kakav god igrac bio, moze se i Saidu koliko ga god prvi ja gotivio.PitarBordo je napisao/la:De mi samo reci da li je bolje - ostaviti Saida da učestvuje na treninizima, sjedi na klupi ili mu isplatiti ostatak ugovora i odmah ga otpustiti? Isto košta.ThrillerHz je napisao/la:Pricamo o debilnoj upravi koja je bila prije ove i koja je i prije Saida radila takve stvari i nanijela ogromne stete nasem klubu, zbog kojih ce nam trebati vremena i vremena da se oporavimo.PitarBordo je napisao/la:Na kraju će Sake naplatiti i ono što smo dobili za njegov odlazak, i sve one repa od Evrope što smo dobili dok je igrao.
Svi u napad jedan je Hase!!
Slazem se sve osim ovoga o Tanu. Odavno govorim da Tan nece ulagati u "potrosnu robu" - igrace ni dolara.kinosvra je napisao/la:
Bravo, glavni cilj je bio stabilan klub, da se vrate dugovi, napravi akademija, i da se naprave solidni uslovi za tu djecu, i da se trosi sta se zaradi.
A ovdje sad kojekakvi forumasi pljuju Tana jer ne salje vise milione da se kojekakvi bogalji zaposleni u FKS, igraju menadjera.
Pa da svaki prelazni rok mijenjaju po 10 igraca i uzimaju talove i provizije.
Cuj Tan hostapler...a Ibrakovic, Kantardzic i kompanija su kraljevi, ugledni sportski radnici.
Ibrakovic kazu dovodio prave igrace, a to sto je pokrao milione nema veze.
Ali raja mu zamjera sto ne dovede klub u red tako da :
1- zavrsi kamp
2- ocisti vanago u klubu (skaut je recimo izuzetno vazna pozicija u klubu)
3 - ulozi u transfer znanja (plati 2 vrhunska trenera neke od akademija u Evropi da prenesu znanje na nase i da izbacujemo jos 3 puta bolje juniore u prvi tim.
4 - treba da insistira na konstantnom napretku svoje investicije - zadnje 2 godine stagniramo
Za razliku od standardnih biznisa, osnovni smisao fudbalskog kluba su sportski rezultati i sve strukture sto postoje oko kluba su u funkciji sto boljih rezultata na terenu.
nikad ne znaš jbg može se dohavizati i proigrati ko što je i Hebib, a svi ga otpisali već....a može bit i da se čekaju šoldi od evrope da se otkanta....mada ako nije gore na trčanju prije će bit ovo drugo....ThrillerHz je napisao/la:Pa svakako ta druga opcija, fora je da bi mu morao odma sve isplatiti, a klub trenutno nije u poziciji da mu da toliku svotu, zato i pregovaraju s njim, ne bi li pristao na neke manje uslove, ali on ne zeli ni da cuje za to. Zbog toga on i ostaje, jer im je lakse isplacivati ga "na rate" tj mjesecnom platom i nadati se da ce u medjuvremenu pristati na dogovor.PitarBordo je napisao/la:De mi samo reci da li je bolje - ostaviti Saida da učestvuje na treninizima, sjedi na klupi ili mu isplatiti ostatak ugovora i odmah ga otpustiti? Isto košta.ThrillerHz je napisao/la: Pricamo o debilnoj upravi koja je bila prije ove i koja je i prije Saida radila takve stvari i nanijela ogromne stete nasem klubu, zbog kojih ce nam trebati vremena i vremena da se oporavimo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
De mi onda kaži je l' Klub ima para ili nema? Pošto stičem utisak da se govori ovdje "imamo pare, ali nećemo da trošimo?"ThrillerHz je napisao/la: Pa svakako ta druga opcija, fora je da bi mu morao odma sve isplatiti, a klub trenutno nije u poziciji da mu da toliku svotu, zato i pregovaraju s njim, ne bi li pristao na neke manje uslove, ali on ne zeli ni da cuje za to. Zbog toga on i ostaje, jer im je lakse isplacivati ga "na rate" tj mjesecnom platom i nadati se da ce u medjuvremenu pristati na dogovor.
Samo Saraj'vo.
Ma haj ti meni reci sta je nerealno kad smo se mi oslobodili plata od Duljevica, Balica, Bekica, Kovacevica, Rustemovica, Plakala?muhamedhulk je napisao/la:Ne racunam na Saida igracki (napomenuo sam post ranije da ga nema na pripremama, i da je 'bivsi'), nego na platu njegovuZato mi nerealno da se dovede jos neko na desetku. Prije da ce igrati neki omladinac tu, uz Rahmana. Ali ovo je samo moje misljenje.
A doveli samo Micu i Amara...
Stojcev ima u Atromitosu malo vecu platu nego sto je Balic imao kod nas, bez ikakvih problema mozemo preuzeti pola njegove plate i placati ga godinu dana.
-
volitepropalit
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Ma Crnkic ce ici, samo da ga uvali bilde hotic. Ionako po njegovoj prici je pola cvajte ludo za dvojcem Crnkic-Kadusic
Ahmetovic i Hadzija, pa da vidimo malogA ako zatreba, ima zima, pa dovesti napadaca...
- PitarBordo
- Kontakt:
Za Saida smo znali da je ljakse od kako je došao kod nas, ali smo uvijek gospoda bili, pa nam bilo simpatično to kako zavlači kad priča i što ne može prostoproširene rečenice da sastavi, nekako nam slatko bilo što ljakse iz okolice TZ karinđa Željezničar. Dosta lijepih stvari se desilo zahvaljujući njemu. A ovo što se dešava zadnjih godinu i dešavati će se haman još godinu je samo dokaz da je i on svjestan da mu je ovo premija i da mu ne može klub ništa i zato je od starta šatro prvo bila priča nije fino rađeno sa njim pa se aktivirala povreda. Kasnije kad se kao "pravilno" rađeno, frajko samo još kila nabacio. Nije Said planirao nešto mnogo da igra u FKS još u avgustu prošle godine je on to znao. Što bi mu rekli njegovi haveri Jaha i Kuduz "ma uzmi pare i boli te."Ado76 je napisao/la: Ne valja brate ni jedno ni drugo.Uvijek sam bio protiv nasilja,ali bi volio da se sada nadu mudonje koje su yebavale Crnkica i Rustemovica pa da popricaju sa Saidom i oni mu raskinu ugovor.Kad je dubre treba onda s njim tako, jer ako se to uradilo Rustemovicu koji je bio olicenje sportiste kakav god igrac bio, moze se i Saidu koliko ga god prvi ja gotivio.
Mentalitet nam je takav da kad su u pitanju pare niko od nas nema obraza. Recimo da ima 15k platu (nemam pojma bubam), a očigledno je da ni na rekreaciji više neće igrati lopte, naravno da će izvući maksimum, jer čime će se tobože baviti Said kad završi karijeru? Nije to Velkoski kojeg možeš zamisliti kao trenera, ili Stojčev koji je i magistrirao za vrijeme igranja lopte. Naravno da će Said izvući svkau marku iz FKS i onda pokušati oprati i neko drugoligaša, tipa Simin Han i onda parazitirati. Mislim da se ne lažemo.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.