FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

warrior
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la warrior » 08 nov 2016, 17:56

plavousrcu je napisao/la:Ako je igrac suspendovan dobija li platu?
Da dobija platu

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 18:06

Ja se iskreno nadam da ce ova uprava otici. Ne treba mi istok, halal im pare, samo nek idu. Preko glave mi je svakih 6 mjesec tjeranje igraca, suspenzije, pa vracanje, pa opet tjeranje. Podnesite ostavke dok je vrijeme.!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2016, 18:26

warrior je napisao/la:
Da dobija platu
Ne razumijem kakva je onda korist kluba od suspenzije? Ako idemo za suspenzijama treba opaliti po dzepu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2016, 18:34

Dobit ce manju platu 100%
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 08 nov 2016, 18:44

plavousrcu je napisao/la:
warrior je napisao/la:
Da dobija platu
Ne razumijem kakva je onda korist kluba od suspenzije? Ako idemo za suspenzijama treba opaliti po dzepu.
Platu mu nemogu dirat nije to granap a suspenzija je blazi nacin tjeranja igraca iz kluba na nacin da trenira sa juniorima ili sam pod vodstvom nekog iz struke i kad i gdje klub odluci.Vecina igraca pukne vrlo brzo..nadam se da ovde nece biti takav slucaj !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 nov 2016, 18:46

amazon je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce ova uprava otici. Ne treba mi istok, halal im pare, samo nek idu. Preko glave mi je svakih 6 mjesec tjeranje igraca, suspenzije, pa vracanje, pa opet tjeranje. Podnesite ostavke dok je vrijeme.!
boli nas intimna zila cega je tebi dosta ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 nov 2016, 18:52

Sta reci najbolja uprava, radi prave stvari. Nisu zlatni ali su
:thumbup:
Jos da samo Amaru daju bilo kakvu funkciju u klubu. Iako bi volio da bude trener jer to mu najbolje stoji. Jos jednom svaka cast upravi :clap:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2016, 18:58

warrior je napisao/la:
warrior je napisao/la:
Da dobija platu
Platu mu nemogu dirat nije to granap a suspenzija je blazi nacin tjeranja igraca iz kluba na nacin da trenira sa juniorima ili sam pod vodstvom nekog iz struke i kad i gdje klub odluci.Vecina igraca pukne vrlo brzo..nadam se da ovde nece biti takav slucaj ![/quote]
Treba biti oprezan jer mozemo izgubiti u smislu finansija. Nisam pristalica tih naduravanja sa igracima jer gubimo ugled. Sjesti i dogovoriti se.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 08 nov 2016, 19:01

Gubis u svakom slucaju drug sjeti se slucaj Bogicevic sta mislis sto je vracen ?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2016, 19:11

warrior je napisao/la:Gubis u svakom slucaju drug sjeti se slucaj Bogicevic sta mislis sto je vracen ?
Vracen je radi financija. Svejedno ce dobiti svoje plate. Zato je dogovor zakon.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 19:20

Ma nije to nasa stvar sta oni trebaju, al ovo ne vodi vise nicemu. Dobro desi se jednom, dva puta, al ako se ponavlja jedno te isto pa to ne moze biti normalno. Nije moguce da tri trenera, 20 igraca problem, a ovi ublehasi nisu nista.
Ne znam samo kako imaju obraza vise jedno te isto raditi, kao da je Zeljo njihova licna prcvarnica. Pa nema smisla sta uradise od kluba. Sramota.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 19:26

MocMahale444 je napisao/la:Sta reci najbolja uprava, radi prave stvari. Nisu zlatni ali su
Jos da samo Amaru daju bilo kakvu funkciju u klubu. Iako bi volio da bude trener jer to mu najbolje stoji. Jos jednom svaka cast upravi :clap:
Na cemu svaka cast? Koje su prave stvari. Sto su smjenili 4 trenera? Promjenili 50 igraca? Otjerali jos 20 ljudi svi toboze kradu al bas svi. Sto su haman potrisili sve pare koje su zatekli. Sto smo 5. Sa tendencijom ka 7 mjestu. Alal im vjera vala

Amar Osim gospodar familije !

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 nov 2016, 19:35

warrior je napisao/la:Gubis u svakom slucaju drug sjeti se slucaj Bogicevic sta mislis sto je vracen ?
Vracen je radi financija. Svejedno ce dobiti svoje plate. Zato je dogovor zakon.
Vracen je da igra kao sto igra.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 19:45

Sto prije shvatimo da idemo prema provaliji lakse ce nam biti. Forum je nebitan i za sta smo mi. Al tribine govore sve. Koliko je navijaca dolazilo na pocetku a koliko dolazi sad. Ko moze biti zadovoljan bilo s cim? Niko.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 nov 2016, 19:46

mohikanac123 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Sta reci najbolja uprava, radi prave stvari. Nisu zlatni ali su
Na cemu svaka cast? Koje su prave stvari. Sto su smjenili 4 trenera? Promjenili 50 igraca? Otjerali jos 20 ljudi svi toboze kradu al bas svi. Sto su haman potrisili sve pare koje su zatekli. Sto smo 5. Sa tendencijom ka 7 mjestu. Alal im vjera vala

Ti mislis tako i oke nema frke. Ja mislim da je najbolja uprava od poslije rata. Zato svaka im cast.

Amar Amar Osim Osim!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 nov 2016, 19:47

Tamo neke 96-te protiv Gradine ili Lukavca u Dolinu dodje 10 hiljada dusa, a sad ni na derbi ne dodje toliko... :x
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 19:49

Husić
Lazić
Radinović
Nikolić
Jahić
Bekrić
Hervas
Pozder
Diata
Kokot
Stokić
Bevab
Livaja
Mladenović
Toskas
Šećer
Kramarić
Đermanović
Mailson
Halvadžic

Sto ljudi kazu da su imali 2 milje i budala moze izracunati koje su to pare.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 19:52

MocMahale444 je napisao/la:
mohikanac123 je napisao/la:

Ti mislis tako i oke nema frke. Ja mislim da je najbolja uprava od poslije rata. Zato svaka im cast.

Amar Amar Osim Osim!
Najbolja je u najglupljem trosenju gotovih para jedino u tome je najbolja

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 08 nov 2016, 20:02

amazon je napisao/la:Husić
Lazić
Radinović
Nikolić
Jahić
Bekrić
Hervas
Pozder
Diata
Kokot
Stokić
Bevab
Livaja
Mladenović
Toskas
Šećer
Kramarić
Đermanović
Mailson
Halvadžic

Sto ljudi kazu da su imali 2 milje i budala moze izracunati koje su to pare.
Zlo mi dođe od ovoga, izbriši ovo molim te. Taman se malo smirim a vidi sad ovo :crazy: :crazy:

Vrati se Amare tako ti boga i rastjeraj ove amatere , molim te vrati nam sjaj, vrati nam trofeje, vrati radost u dolinu.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 08 nov 2016, 20:09

Harrison je napisao/la:
Vracen je da igra kao sto igra.
Kako da ne ! Das igracu otkaz on te tuzi izgubis i onda ga vratis da igra kao sto igra ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.