Nidal Čelik
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nidal Čelik
Cuo sam se sa njim. Ima brat zdravstvenih problema zadnjih pola godine i zato ga nema sa ekipom. Inace, u Lensu i dalje smatraju da ce ici putem Khusanova i kazu da je ogroman potencijal. 

- PeppermintSA
- Kontakt:
Daleko od toga da mislim da je kvalitet, ali djetetu je 18 godina. Na drugim temama prizivate i dižete u nebesa kojekakve dijasporske polovnjake koji igraju za rezerve cvajtaša a ovdje se izdrkavate na dijete koje je iz ove žabokrečine napravilo transfer u ozbiljan klub i ozbiljnu ligu sa jedva 18 godina. Ako ne uspije živjeti od fudbala, neće biti ni prvi ni zadnji. Ali eto baš vi pametnjakovići ste pozvani da ga ismijavate. Drugim riječima, **** li vam mater bezobraznu da vam ****.
I po meni je on potencijal, polako dok ga prođu problemi i proces adaptacije... Nakon toga mislim da će dobijati minute 

-
- Kontakt:
Pa vi ste prvi tom istom Celiku psovali sve zivo dok je igrao za vas, jer je zesci kikser bio.PeppermintSA je napisao/la: ↑03 okt 2025, 14:34Daleko od toga da mislim da je kvalitet, ali djetetu je 18 godina. Na drugim temama prizivate i dižete u nebesa kojekakve dijasporske polovnjake koji igraju za rezerve cvajtaša a ovdje se izdrkavate na dijete koje je iz ove žabokrečine napravilo transfer u ozbiljan klub i ozbiljnu ligu sa jedva 18 godina. Ako ne uspije živjeti od fudbala, neće biti ni prvi ni zadnji. Ali eto baš vi pametnjakovići ste pozvani da ga ismijavate. Drugim riječima, **** li vam mater bezobraznu da vam ****.
Jos na to sve lobiranje za poziv u reprezentaciju da mu se povisi cijena...uostalom, on i u u21 reprezentaciji je bio katastrofalan, skoro svaku utakmicu je penal napravio.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma naša cvajta, federalka. Kada Plodjeni ispadnu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Jegres, Kaunas, Mostarska, riki46 i 45 gostiju.