Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

jeremija

Re: Novak Đoković

Post Postao/la jeremija » 22 maj 2011, 10:24

alfarouqaminu je napisao/la:ajmo novace po rolan garos 8-)

samo se bojim meca sa del potrom :oops:

U kakvoj je trenutnoj formi,ja se ne bojim ni meča sa Čak Norisom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Šalu na stranu,biće ovo zahtjevan turnir....ali vjerujemo u našeg Noleta. 8-)
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 22 maj 2011, 10:29

jeremija je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:ajmo novace po rolan garos 8-)

samo se bojim meca sa del potrom :oops:

U kakvoj je trenutnoj formi,ja se ne bojim ni meča sa Čak Norisom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Šalu na stranu,biće ovo zahtjevan turnir....ali vjerujemo u našeg Noleta. 8-)
Nole će gazit još dugo,al puno dugo. Svakoj seriji naravno dodje kraj,al bogami prateći ga ove godine počeo sam sumnjat da će ovoj njegovoj doć kraj u toku ove sezone,možda na nekokj egzibiciji dodje kraj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JEDAN JE NOLE!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 maj 2011, 20:25

Sretan rodjendan Novaku Djokovicu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2011, 20:34

harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan Novaku Djokovicu !
Taman hocu da napisem,ne znam kako se niko ranije nije.

SRETAN RODJENDAN MAJSTORE I JOS MNOGO,MNOGO POBEDA I OSVOJENIH TURNIRA U KARIJERI I DA NAS NASTAVIS ODUSEVLJAVATI SVOJIM IGRAMA!!! ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 22 maj 2011, 21:56

Сретан $ ' %. $ " & $ $ пуно $ " - " свега " $ $ $ " на то прво ' " у " " " " $ & 1.

" $!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 23 maj 2011, 14:59

Novak se nije puno zadržavao na terenu protiv De Bakera, svega 92 minuta. Glatka pobeda, 6:2, 6:1, 6:3 za drugo kolo Rolan Garosa. Mirno i bez puno zamaranja "Silni" razoružao Holanđanina. Čeka boljeg iz duela Haneskua i domaćeg igrača Perea.
Dupli brejk za Novaka rešio je prvi set. Igrao je sigurno, videlo se ogromno samopouzdanje, nije napravio veliki broj vinera, ali je 15 grešaka manje od De Bakera presudilo

Imao je dve šanse za brejk u prvom setu, obe iskoristio, prvi deo igre je trajao pola sata.

Novak je prepustio rivalu svega četiri poena na svoj servis.

U drugom setu - tajfun.

Za tili čas je bilo 5:0, onda je Holanđanin održao servis, čak je imao i jednu brejk loptu, ali Nole nema milosti, 6:1.

Drugi set je trajao još manje od prvog, svega 26 minuta. I onda u trećem, ponovo brejk na startu, kasnije je rutinski priveo posao kraju, 6:2, 6:1, 6:3, pravi recept za pobedu, Novak je u drugom kolu.

Tokom popodneva saznaće ime drugog rivala, čeka boljeg iz duela Perea i iskusnog Rumuna Haneskua.

Na teren će uskoro Tipsarević, očekujemo het - trik Srba, s obzirom da je i Troicki danas lako preko Rojštera stigao do druge runde.

?! :)

Drugo ime objektivnosti!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 maj 2011, 23:42

Volim gledat Novaka,ali od tenisera mi je najomiljeniji od ovih današnjih Soderling.
Razloga je puno možda što smo sušta suprotnost,možda i zbog toga što smo obojica ružni,doduše čuo sam da mu je smisao za humor nešto bolji nego moj. Otkud znam možda i iz sažaljenja volim Robina jer koliko čujem ni skim se ne druži od ATP profi igrača.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 00:16

melanholicar je napisao/la:Volim gledat Novaka,ali od tenisera mi je najomiljeniji od ovih današnjih Soderling.
Razloga je puno možda što smo sušta suprotnost,možda i zbog toga što smo obojica ružni,doduše čuo sam da mu je smisao za humor nešto bolji nego moj. Otkud znam možda i iz sažaljenja volim Robina jer koliko čujem ni skim se ne druži od ATP profi igrača.
tako je melanholicaru,Nole zakon 8-)
svi ga volimo gledati :)

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 25 maj 2011, 00:18

alfarouqaminu je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:Volim gledat Novaka,ali od tenisera mi je najomiljeniji od ovih današnjih Soderling.
tako je melanholicaru,Nole zakon 8-)
svi ga volimo gledati :)
Moj Alfarito moraš pazit na jeziku,jbg što kaže ne brže od pameti. ;) :mrgreen:
Praviš logičku grešku "svi ga volimo gledati"
Kako?
Jednostavno svi ga volimo gledat je polarizovanje koje može izazvat nesagledive posledice,a istovremeno subjeka nije naveden u punom obliku i samim time se može stvorit slika o nekoj nastranosti svih pripadnika istog polnog organa,tzv. mališe šakića.
Ništa zlonamjerno već samo kod tih zaključaka budi obazriviji.
Naravno da je Novak veliki teniser.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 25 maj 2011, 00:21

[youtube][/youtube]

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 25 maj 2011, 10:33

Danas duel s rumunom Haneskuom.Mislim da Novak ne bi trebao imat puno problema da završi u tri seta čitav posao i prodje u treće kolo prvenstva Francuske.
Tipujem da Hanescu neće uzet više od 10 gemova danas.
Sretno legendo!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 21:41

Ubedljivo najbolji teniser današnjice ni u duelu sa Rumunom Haneskuom nije prekinuo niz pobeda, ali je za ovu morao najmanje da se oznoji. Ne verujemo da će se Novak baš preterano radovati, ali i predaja protivnika se u "surovom" profesionalizmu računa. Pri rezultatu 0:2 u setovima (4:6, 1:6), ali i 3:2 u gemovima, Hanesku je zbog povrede morao da odustane od dalje borbe.

I da nije, Novak bi najverovatnije upisao novu pobedu u nizu, jer je, bez obzira na 2:3 u trećem setu, dominirao. Sada, neki minut više za odmor dobro će mu doći, jer u sledećoj rundi u Parizu igra protiv Argentinca Del Potra, koji je sa 3:0 pobedio Slovenca Kavčića.

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 25 maj 2011, 21:44

Kao što već pisah laganica nova na redu je bio Rumun,šteta što je predat morao,al svakako bi izgubio sa 3-0. Slijedi vrlo ozbiljan i neprijatan rivala argentinac Del Potro,biće vrlo kvalitetan tenis u to ne sumnjam nadam se nastavku ove nevjerovatne serije i prolaska u četvrto kolo.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 21:49

evo nesto o novaku 8-)

Novak Đoković je ovih dana u centru svetske javnosti. Nepobedivi Srbin ređa trijumf za trijumfom, a tokom boravka u Parizu dao je zanimljiv intervju uglednom francuskom listu L Equipe.

- Navijam za Crvenu zvezdu, Milan i Mančester junajted - otkrio je Nole.

Svetski broj dva istakao je i da uživa u životu u Monaku, kao i da mu je teniski uzor legendarni Pit Sampras. Novinare francuskog lista zanimalo je i da im Novak otkrije zašto diže tri prsta nakon svake pobede.

- Neću se ustručavati da, ako mogu, doprinesem dobrom imidžu Srbije - kratko je rekao Nole.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 25 maj 2011, 22:06

& је у ' се " ' ",све " је ? порњава.
Овај $ $ са $ ' ' " ' ? ",наравно $ је ? ? ? " се $ ' ' не $ ?,$ ?.
Све у ' ова прва $ & $ ' " / & за $ " '.
& ¥ '!

Drugo ime objektivnosti!

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 26 maj 2011, 19:36

[youtube][/youtube]

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 27 maj 2011, 12:19

Robert de Niro, Dijego Maradona, Marija Šarapova, Džon Mekinro, Mel B, Nikol Kidman, Šakira, Marat Safin, a sada i Lady Gaga...

Novak Đoković ne prestaje da pobeđuje i sva je prilika da će uskoro postati najbolji teniser sveta.

Na njegov uspeh i seriju od 39 uzastopnih pobeda u ovoj godini nije ostala ravnodušna ni kontroverzna pevačica koja je na svom Twitter nalogu pohvalila srpskog tenisera.

"Nole je moj heroj! Napred Novače, napred!", napisala je Lady Gaga.

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 27 maj 2011, 22:01

škevo i šta s ovim drvetom?

Kao što se i očekivalo protiv žilavog čamuge iz Argentine neće ići lako,mada nekako sam utiska kao da je i Nole nakon vrlo lako dobijenog prvog seta pomislio,ma lako ću. U drugom setu ponovo mu se ukazala dobra šansa kod 5-3 15-40 na servis Del Potra ali ovaj odservira onakva dva servisa i ode set. Sutra svakako slijedi nastavak super kvalitetnog meča i akobogda 40 pobjeda.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2011, 22:10

jedan_je_nole je napisao/la:nakon vrlo lako dobijenog prvog seta pomislio,ma lako ću.
Okanite se priče 'lako ću'. Ne može to biti opravdanje za svaki set koji je Novak ove godine izgubio.

P.S. Mislim da u postu iznad nije bio cilj pokazati drvo, već panj :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 27 maj 2011, 22:39

Virtu4l je napisao/la:
jedan_je_nole je napisao/la:nakon vrlo lako dobijenog prvog seta pomislio,ma lako ću.
Okanite se priče 'lako ću'. Ne može to biti opravdanje za svaki set koji je Novak ove godine izgubio.

P.S. Mislim da u postu iznad nije bio cilj pokazati drvo, već panj :lol:
Naravno da to nije opravdanje,ali je jedan od razloga,psiha je čudo. Uostalom to se desilo i protiv Murraya jednostavno ma koliko se trudio da nastaviš istom igrom,a prethodno ispod očekivanja dobiješ set teško je. Naravno što se gubljenja ostalih tiče,slabija igra i odlična defanziva protivnika su donijele i gubitak seta. ;)

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.