Ovi boldirani nisu nikako precijenjeni igraci.TRUST je napisao/la:Moura
Neymar
Jarvis
Allen
Modric
Muller
Džeko
Gomez
Bebe
Hernandez
Milner
Pogotovo ce ovi brazilci to dokazat za koju godinu !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ovi boldirani nisu nikako precijenjeni igraci.TRUST je napisao/la:Moura
Neymar
Jarvis
Allen
Modric
Muller
Džeko
Gomez
Bebe
Hernandez
Milner
U Barceloni vjerovatno ne znaju kako se sad suprostaviti Realu i Modriću.Nail for Real je napisao/la:Pa dobro, ti si otisao dalje od velikog Franca, ti cak znas ko je Martinez!Saurman je napisao/la:Modrić i Martinez.
Podpisujem,u reprezentaciji nevidljiv,u klubu se sakriva po terenu od lopte.tyler durden je napisao/la:Pjanic.
pise se potpisujem.. a ja potpisujem da si ti slijep... kad ne vidis PjanicaNedimko je napisao/la:Podpisujem,u reprezentaciji nevidljiv,u klubu se sakriva po terenu od lopte.tyler durden je napisao/la:Pjanic.
neznam kako se piše u tvom selu ali u mom se kaže podpisujem,podpredsjednik,pod stolom,itd.sejo90 je napisao/la:pise se potpisujem.. a ja potpisujem da si ti slijep... kad ne vidis PjanicaNedimko je napisao/la:Podpisujem,u reprezentaciji nevidljiv,u klubu se sakriva po terenu od lopte.tyler durden je napisao/la:Pjanic.
ovo sam morao napisati, iako trollas ko velki
pise se potpisujem.. a ja potpisujem da si ti slijep... kad ne vidis PjanicaNedimko je napisao/la:Podpisujem,u reprezentaciji nevidljiv,u klubu se sakriva po terenu od lopte.tyler durden je napisao/la:Pjanic.
neznam kako se piše u tvom selu ali u mom se kaže podpisujem,podpredsjednik,pod stolom,itd.[/quote]sejo90 je napisao/la:pise se potpisujem.. a ja potpisujem da si ti slijep... kad ne vidis PjanicaNedimko je napisao/la:Podpisujem,u reprezentaciji nevidljiv,u klubu se sakriva po terenu od lopte.tyler durden je napisao/la:Pjanic.
Kakav crni Pjanic, precijenjen igrac totalno. Ne moze trening malo jaci odraditsejo90 je napisao/la:pise se potpisujem.. a ja potpisujem da si ti slijep... kad ne vidis PjanicaNedimko je napisao/la:Podpisujem,u reprezentaciji nevidljiv,u klubu se sakriva po terenu od lopte.tyler durden je napisao/la:Pjanic.
M4kaveli je napisao/la:Eto'o isto tako, mada je sada prop'o u Anzhiju.
Džeko nije precijenjen nego od njega se želi na silu napraviti velika zvijezda naziva ga se dijamant idol ništa loše samo većina pljuje sve ostale njegove saigrače trenera svi su krivi što ne igra a njega izgleda zaboli ona stvar ne živi sportski ne trenira i normalno da neće biti u formi ibišević da gol napiše se par riječi džeko se slika i objavi na tvitteru odmah 10 objava o njemu a pojedini novinari ko lešinari mu vise po profilu i čekaju da prdne nažalost u nedostatku zvijezda od njega se pokušava napraviti nekakav super čovjekasunsao je napisao/la:Dzeko, jeste zvijer i sve ali brate na svakom nasem portalu svaki dan 10 clanaka u koji ce klub, vise smorise s tim, onda dalje imamo periodske igrace koji odigraju mjesec dobro pa ih nigdje tipa Bale, Nani, Baloteli.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.