Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
Ermine Ermine,nasa nada i buducnost...
Evo nada opet gol za Sibenikahmic je napisao/la:Ermine Ermine,nasa nada i buducnost...

i mehmed alispahic je upravo zabio gol za sibenik, vode 2-1 

Ermin i Mehmed , pa ubitačni. Oni i drže cijeli Šibenik, dva izvanredna igrača. Bravo Zečino. 

Bravo Ermine !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
bila bi najveca sramota da ga ciro sad ne pozove,,,, decko je u top formi i sad hoce da se dokaze ...kakve crne rupe i sta ti ja znam kojekakve price da se decko gubi on je nasa nada i ja bi da sam na njegovom mjestu odbio da idem u dinamo ili hajduk samo evropa....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
A joj hitno mora klub mijenjat,hitno Ermine...Sta da Ciro radi sad ,ajd budimo pametni i realni,Vedo i Dzeko,Zlatan treci spic a ovaj mali sve bolji .....
realno, koji zlatan, ne igra ima dva mjeseca, zvati zeca pod hitno, momak razvaljuje i nemoj mu ciro traziti mjesto na boku, neka ga na klupi kao zamjena za vedu i dzeku i onda 15 minuta da osvjezi napadahmic je napisao/la:A joj hitno mora klub mijenjat,hitno Ermine...Sta da Ciro radi sad ,ajd budimo pametni i realni,Vedo i Dzeko,Zlatan treci spic a ovaj mali sve bolji .....
Imaju i ljudske strane drugar,Zlatan je dobar i kad god je igrao zabio je...Al misljenja sam da nam jedan takav spic treba,imamo tri robusna napadaca ,dok bi nam Zec dobro dosao takav kakav je...Hitar,okretan prava napast...pinoche je napisao/la:realno, koji zlatan, ne igra ima dva mjeseca, zvati zeca pod hitno, momak razvaljuje i nemoj mu ciro traziti mjesto na boku, neka ga na klupi kao zamjena za vedu i dzeku i onda 15 minuta da osvjezi napadahmic je napisao/la:A joj hitno mora klub mijenjat,hitno Ermine...Sta da Ciro radi sad ,ajd budimo pametni i realni,Vedo i Dzeko,Zlatan treci spic a ovaj mali sve bolji .....
drug ili si mlad ili ne razumijes, ko je ljudske strane, u sportu nema sentimentalnosti, ili jesi ili nisi, zlatan sad nije, a zec jeste u tome je razlika, samo se bojim da u slucaju zece i stile gledaju se neke druge stvari, odnosno bankovni racun, ma ne bojim se, znam da se ne lazemoahmic je napisao/la:Imaju i ljudske strane drugar,Zlatan je dobar i kad god je igrao zabio je...Al misljenja sam da nam jedan takav spic treba,imamo tri robusna napadaca ,dok bi nam Zec dobro dosao takav kakav je...Hitar,okretan prava napast...pinoche je napisao/la:realno, koji zlatan, ne igra ima dva mjeseca, zvati zeca pod hitno, momak razvaljuje i nemoj mu ciro traziti mjesto na boku, neka ga na klupi kao zamjena za vedu i dzeku i onda 15 minuta da osvjezi napadahmic je napisao/la:A joj hitno mora klub mijenjat,hitno Ermine...Sta da Ciro radi sad ,ajd budimo pametni i realni,Vedo i Dzeko,Zlatan treci spic a ovaj mali sve bolji .....
To ti mislis da nema drugar...Koliko ti imas godina pa tako razmisljas ...? Mozda ces skonatat kroz zivot da nekim ljudima zbog kredita ne mozes vratit drukcije iako bi trenutno mozda drukcije uradio...
nema drug sentimentalnosti u sportu, djaba ti je, od slave se ne zivi, zlaja je van pogona i on nam je beskoristan za baraz i tu prica zavrsavaahmic je napisao/la:To ti mislis da nema drugar...Koliko ti imas godina pa tako razmisljas ...? Mozda ces skonatat kroz zivot da nekim ljudima zbog kredita ne mozes vratit drukcije iako bi trenutno mozda drukcije uradio...
- rob do bagro
- Kontakt:
Oni ti ga puse Zekan...Zekane

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma ocekivati Muslima da se oporavi sto prije.
Ali sa pametnim loptama Salihovica ili Misketa Zec bi svoju brzinu itekako znao iskoristiti.
Mada je Muslim neprokosnoven u skok igri.Zato moliti boga da se ovaj oporavi.
Joka nam treba a joka je Muslim
Ali sa pametnim loptama Salihovica ili Misketa Zec bi svoju brzinu itekako znao iskoristiti.
Mada je Muslim neprokosnoven u skok igri.Zato moliti boga da se ovaj oporavi.
Joka nam treba a joka je Muslim

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
MENI JE DECKO SUPER IGRAC, ali i MUSLIMOVIC takoder..... mislim da je Ermin trenutno u boljoj formi i najbolje bi bilo da obadvojica budu uz repku pa sta bude..... Ermin ako ovako nastavi on je nasa buducnost decko je garancija za gol kao Muslimovic!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
zar nije muslimovic svakako sada povrijedzen?
ako je tako nema nam druge nego zeca opet zvati, ai kad bi zlatan zdrav bio, treba ga zvati jer je u dobroj formi.
ako je tako nema nam druge nego zeca opet zvati, ai kad bi zlatan zdrav bio, treba ga zvati jer je u dobroj formi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako Zeko dobije sansu protiv Portugala, siguran sam da ce ga zabiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislis da je Zekonja tako opasanomerbavarac je napisao/la:Ako Zeko dobije sansu protiv Portugala, siguran sam da ce ga zabiti.

,,Prip'o,, bi ga Pepe

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Preopasan. Jedna lopta i kurno bi ih pravo.harishp je napisao/la:Mislis da je Zekonja tako opasanomerbavarac je napisao/la:Ako Zeko dobije sansu protiv Portugala, siguran sam da ce ga zabiti.
,,Prip'o,, bi ga Pepe

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma da je Zekonju iskobeljat iz HNL pa negdje u kakav klubcic iz ove velike petorke liguse.Da se nabrusi do kraja.omerbavarac je napisao/la:Preopasan. Jedna lopta i kurno bi ih pravo.harishp je napisao/la:Mislis da je Zekonja tako opasanomerbavarac je napisao/la:Ako Zeko dobije sansu protiv Portugala, siguran sam da ce ga zabiti.
,,Prip'o,, bi ga Pepe![]()
![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Edin TM87, GG3, Google Adsense [Bot], jasmin10, Jegres, legendarnadruga, Principatus, Proximic i 49 gostiju.