dscile je napisao/la:Brate, sad sam jos sigurniji da nikada nisi bio ni na jednoj utakmici i da samo seres o tim utakmicama koje si naveo u prvom pasusu. Ocigledno je da imas velike komplekse i da nemas pojma o cemu pricas, jer se to vidi iz svake tvoje rijeci. Na moj odgovor o tome sta se desilo na utakmici i ko je koga prozivao, ti si zapoceo sa generalizacijom o lopovima, dilerima i sa cim vec. Valjda se zna ko generalizuje.
Momak, zbog takvih poput tih koje ovde branish, a koji su uglavnom bedne individue koje se zaklanjaju iza kluba za koji navijaju - jer na svojim privatnim i poslovnim planovima u zhivotu nisu uchinili nishta, ja i izbegavam da idem na
premier evente, poput jucherashnjeg.
A glede toga da li sam ishao na gorepomenute tekme - moracesh da odluchish sam da li da mi verujesh ili ne, jer ti karte sigurno ne dam na uvid.
Poenta mog upisa je bila da se za svaku glupost koju navijachi Zvezde (ili Partizana) uchine, nadje neko od relativizatora sa spikom
nisu svi vec samo 5-10 budala,
nije ovo nego ono,
nije qurac nego palac...Zvezda je godinama talac svojih "navijacha", a forumski chuvari vatre su tu da po defaultu opletu po onome ko kritikuje te pojave.
Ti koga licno ubrajas u grupu je tvoja stvar. Tako isto i ja mogu tebe ubrojati u mentalne bolesnike, iako to mozda nisi. Prvo si pogrijesio sa mnom jer ja nisam clan nikakve grupe, niti pretendujem da to budem, ali za razliku od tebe idem na utakmice. Po tvojim komentarima se moze zakljuciti da ih gledas samo preko tv-a ili citas izvjestaje sa **** ili drugih medija.. mada, ne zamjeram to, buduci da svako voli klub na neki svoj nacin ili jednostavno nema mogucnost dolaska na utakmice.
Nije da nemam mogucnost da idem na utakmice, shto naravno chinim: ali samo u sportovima gde nema "najvernijih", vec to sam ne zhelim. Dakle, o onome shto ne znash ne treba ni da prichash.
Isto tako si pogrijesio u vezi RSB-a, sto takodje pokazuje da imas neke komplekse i prema njima. Vjerovatno su te nekada tamo banovali ili nesto slicno, jer ovo mora biti bas licno cim koristis priliku da ih prozivas, a niko ih nije ni spomenuo. Jedinu vezu koju imam sa njima jeste njihov YT kanal, a jedini forum koji posjecujem jeste ovaj.
Nikada nisam bio, a i necu biti, chlanom 1om takvog od mozga operisanih forumom. Tako da nisam ni mogao da budem banovan. A da ne govorim kolike su mi traume naneli noliferi koji se sakuplaju na tom forumu.
Mislim, ne zanima me sto si se ti nasao uvrijedjen zbog nekog poteza Delija i zbog toga dobio ogromne komplekse..jedino zbog cega se javljam jeste sto ti zbog tih kompleksa iznosis razne neistine vezane za utakmice, dok si za ovo u vezi dilera droge i kriminalaca djelomicno u pravu, jer takvih ima svugdje i ne moraju biti povezani sa navijackim svijetom. To sto ti gledas utakmicu ispred tv-a i pljujes ljude koji su na njoj, ne znaci da si posten, vrijedan ili sta vec.
Znachi, kad organizovana grupa navijacha organizuje koncert guslara u 21om veku, gadja igrache protivnichkog tima papcima i svinjskim potkolenicama, odaje pochast tako shto vredja druge, molitveno tihuje i tako daje rivalu 1 neutralni teren, navija za protiv...pardon: bratski klub, otkazuje dolaske na utakmice jer ne zheli da podrzhi klub u duelima sa
"ustashama", "balijama", "milogorcima" i slichnima...nije problem u toj grupi i njenom ponashanju, vec u nekome ko to vidi i napishe na forumu