mozda je bolje sto je ovako 'zavrsilo'..ocekujem suspenziju do juna..u međuvremenu otjerat' smetljare,
dovesti prave ljude,BH patriote..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
tako ce im i biti, tradicija do tradicijesekac je napisao/la:Derby utakmica Široki-lištica-.Leotar stadion pecara gledalaca 12 kup mile dodika a revanš u kupu dragana čovića na stadionu police pred 18 gledalaca ćak dabar vođa navijaća jad umobolni
Spasiti će fudbal nikad, a možda ni tad..Probisvjet je napisao/la:Treba napraviti skup i dati podrsku FIFI I UEFI da sto prije srede stanje. Neka vide da ima mnogo gradjana BiH koji vole fudbal/nogomet. Trans bi bio UEFA I FIFA "MOLIMO VAS DA NAM SPASITE FUDBAL"

Jarane sve lijepo prepricano, ali ovo je nemoguceAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Ponovo sjetim im se familije njihove![]()
Ali ponovo kada razmislim slusajte ako sve bude dobro:Savez ode,Fifa savez izabere u kratkom periodu, i onda u pohod na EP sa pravim ljudima kao sto su Barba,Kodro,Vaha,Hadzibegic i drugi.Pa nas napaceni narod je valjda to zasluzio.Da nas Dzeko,Miske i CO& obraduju.Mislim da je ovo dobro, jer nas narod i pravi navijaci svih ovih godina su se borili da odu ovi pacenici sa vrha zivota.Zato momci, trebamo se svi ujedinit kao prava braca i podrzat nase momke u pohodu na EP dlanovima i grlima.Nadam se da cemo i otici.
JEDNA SI JEDINA
Braco_vrbanjusa je napisao/la:ma ovo je sve UEFA podmetnula da ne idemo na EP...Prosli put zamalo nismo otisli na SP, i tu su nam nastimali, a sada su sprijecili nas plasman odmah na startu....
UEFA I FIFA = Lopovi kao i Suljo, dOMINKOVIC, cEKO I OSTALI...
Necu se sikirati zbog kretena
Napisao, ako sve bude uredu i dobro a aBd bit ceGoalgetter je napisao/la:Jarane sve lijepo prepricano, ali ovo je nemoguceAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Ponovo sjetim im se familije njihove![]()
Ali ponovo kada razmislim slusajte ako sve bude dobro:Savez ode,Fifa savez izabere u kratkom periodu, i onda u pohod na EP sa pravim ljudima kao sto su Barba,Kodro,Vaha,Hadzibegic i drugi.Pa nas napaceni narod je valjda to zasluzio.Da nas Dzeko,Miske i CO& obraduju.Mislim da je ovo dobro, jer nas narod i pravi navijaci svih ovih godina su se borili da odu ovi pacenici sa vrha zivota.Zato momci, trebamo se svi ujedinit kao prava braca i podrzat nase momke u pohodu na EP dlanovima i grlima.Nadam se da cemo i otici.
JEDNA SI JEDINA.
Hoces li napokon shvatiti da su i neki pro-bosnjaci glasali protiv Statuta?bordo_Sarajevo je napisao/la:ozbiljno mislim da se sada trebaju Sarajevo, Zeljo i ostali pro-Bosanskohercegovacki timovi skupiti i dogovoriti o nekoj ligi, mislim da ne treba vise igrati sa ovim koji su glasali protiv
potpuno se slažembordo_Sarajevo je napisao/la:ozbiljno mislim da se sada trebaju Sarajevo, Zeljo i ostali pro-Bosanskohercegovacki timovi skupiti i dogovoriti o nekoj ligi, mislim da ne treba vise igrati sa ovim koji su glasali protiv
Trenutno korisnika/ca: Elddar, Halix131, kouadio, Matterhorn22, prisonbreak i 73 gosta.