Igrač br. 6
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Ne fali nista , mozda je bilo i suvisno al eto ono nekako kad dolazis u repku i reprezentativac si zemlje sa bliskom krvavom istorijom . Ne trebas bas na sebe sve tetovirat.Ako smatras da bi to bilo koga uvrjedilo , uklonilo nekoliko simpatija zbog te napacene zemlje , ne treba to radit. Repka treba da je repka i reprezentativci moraju razmisljat drugacije. Dobili ste duznost predstavljat BiH i ponasajte se u skladu sa tim . To je profesinalac . A ne crtat po sebi privatna uvjerenja.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
U pogresno vrijeme moj Ogi, zasto pred najbitniju tekmu kvalifikacija, zasto?
Sva paznja usmjerena na glupu tetovazu. Nevjerovatno glup potez, nevjerovatno!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
odstraniti ga iz repke i gotovo!
- maximusdecimus
- Kontakt:
ocito si upucen, reci mi molim te gdje u ustavu pise da je zabranjeno tetovirati rs na vlastito tijelo, pa da odmah tuzim Vranjesa... nema mi nista gore nego kad na svoju ruku pocnu tumaciti ustav i pravne termine, a u zivotu 3 puta prosli kraj pravnog fakultetaZgoljo je napisao/la:Pazi ti samo logike,kaze covjek istetovirao legitimni entitet.
Zajeb,taj entitet se ne moze crtati odvojen od Bosne i Hercegovine,ne moze se nikako gledati odvojen od Bosne i Hercegovine,on ne postoji bez Bosne i Hercegovine.
I to nije zbog toga sto ja tako kazem nego sto tako kaze Ustav ove zemlje.
Ja ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji ne shvataju u cemu je problem.
NEUSTAVNO JE CRTATI RS IZVAN KONTEKSTA BiH.Je li sad imalo jasnije?

neka nosi dres sa dugim rukavima i rijesen problem

-
- Kontakt:
odma ga IZBACITI......ODMAAAAAAAAAA!!!!!!!.......go*no jedno ljudsko!!!!!!!!!!!!!!........ako nista, gadjati ga svim mogucim stvarima, kako nebi samo napustio bilino polje!!!!!!!!!!!!
Zasto ga izbaciti,bosnje su **** bh sport ko niko a narocito nogomet,bosnje su krale samo tako,ucjenjivale,malverzacije razne radili od igraca pa do strucnog staba.licemjeri teski,ko fol vole repku vole malo sutra,svetinja je para a ne repka,ova tetovaza nije nista,gluposr,ogi je srcanije igrao od mnogih prozvanih zvjezda.
VOLIM BAYERN
- maximusdecimus
- Kontakt:
samo pazi da pritom ne pogodis nepregledno veliku glavu Kolasinca...znas on jede sudzuku, lovi medvjede rukama i tako to...gringonjaOnajDrugi je napisao/la:odma ga IZBACITI......ODMAAAAAAAAAA!!!!!!!.......go*no jedno ljudsko!!!!!!!!!!!!!!........ako nista, gadjati ga svim mogucim stvarima, kako nebi samo napustio bilino polje!!!!!!!!!!!!

Samo glupe balije brzo zaboravljaju i brzo opraštaju. Ima ih dosta na ovoj temi.
Re: RE: Re: Ognjen Vranješ
Zato im se svakih 30-40 g desi neki masakar cisto da se resetuju. TuznoNevrijeme je napisao/la:Samo glupe balije brzo zaboravljaju i brzo opraštaju. Ima ih dosta na ovoj temi.
Bravo za ova 2 zadnja komentra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek sam govorio da nama nisu problem ni Srbi ni Hrvati već mi sami sebi. Uvijek idemo linijom tanjeg otpora, da se, ne daj Bože, ne bi komšija naljutio. Zašto uvijek ja moram mislit kako će se druga strana osječat? Njih boli briga kako se ja osječam, da li mene to vrijeđa ali ja ne smijem ništa reći jer će taj naljutit ako kažem da me to nervira.
Sad mogu prešutit, malo osaburit i ne tražit ništa radikalno dok tekma ne prođe. Nije mi Vranješ baš toliko bitan, više volim vidjeti repku na EP. Radi toga treba šutit dok ne prođe 12.6 a poslije toga otjerati, nije bitno kako ali on više ne smije biti u repci BiH. U RSu hapse ljude zbog tetovaže ljiljana, nađu sliku na fb gdje imaš ljiljane (istetovirane ili zastavu) odmah ti dođu specijalci, pretresanje, hapšenje... Ako ljiljani nisu dobrodošli u RSu tako isto ni dijeljenje BiH nije dobrodošlo ovdje.
Sad mogu prešutit, malo osaburit i ne tražit ništa radikalno dok tekma ne prođe. Nije mi Vranješ baš toliko bitan, više volim vidjeti repku na EP. Radi toga treba šutit dok ne prođe 12.6 a poslije toga otjerati, nije bitno kako ali on više ne smije biti u repci BiH. U RSu hapse ljude zbog tetovaže ljiljana, nađu sliku na fb gdje imaš ljiljane (istetovirane ili zastavu) odmah ti dođu specijalci, pretresanje, hapšenje... Ako ljiljani nisu dobrodošli u RSu tako isto ni dijeljenje BiH nije dobrodošlo ovdje.

Sad će biti malo manje vremena, već su počeli sa djelovanje, mislim tim resetovanjem.DV7 je napisao/la:Zato im se svakih 30-40 g desi neki masakar cisto da se resetuju. TuznoNevrijeme je napisao/la:Samo glupe balije brzo zaboravljaju i brzo opraštaju. Ima ih dosta na ovoj temi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovo si dobro napisao. To je taj glupi balija.Unofficialpage je napisao/la:Uvijek sam govorio da nama nisu problem ni Srbi ni Hrvati već mi sami sebi. Uvijek idemo linijom tanjeg otpora, da se, ne daj Bože, ne bi komšija naljutio. Zašto uvijek ja moram mislit kako će se druga strana osječat? Njih boli briga kako se ja osječam, da li mene to vrijeđa ali ja ne smijem ništa reći jer će taj naljutit ako kažem da me to nervira.
[quote="Unofficialpage"]Uvijek sam govorio da nama nisu problem ni Srbi ni Hrvati već mi sami sebi. Uvijek idemo linijom tanjeg otpora, da se, ne daj Bože, ne bi komšija naljutio. Zašto uvijek ja moram mislit kako će se druga strana osječat? Njih boli briga kako se ja osječam, da li mene to vrijeđa ali ja ne smijem ništa reći jer će taj naljutit ako kažem da me to nervira.
Konacno poslije 372 komentara ponovo jedan pametan i razuman komentar
, repka iznad svih tj. pobjeda sad protiv Izraela na taj nacin cemo se kulturno osvetit bagri oko nas. Poslije toga pricat i rijesavat neke stvari. 

Konacno poslije 372 komentara ponovo jedan pametan i razuman komentar

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ma ne prenositi na mrrznju ,dosta je toga svakako . Zar nije nam dovoljno manipulacije dok nam kradu milione .Al retardiranost Vranješa jednostavno ne razumjem , toliko nepostovanje prema navijacima suigracima , prema zemlji koja mu je pomogla u nogometu .Niko ti ne brani da volis RS .POrivatno misli sta god oces i kad zavrsis sa predstavljanjem BiH istetoviraj Drazu na celo. Ja bi ga izbacio sto je cisto bacio bombu nepotrebni nemir i doveo situaciju da sad moze ispast nezdrava atmosfera na utakmici.Al jos ja nisam sto posto siguran da je to tetovaza ako je totalno neodgovorno prema repki i glupo povrh svega .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Jedan jedini mediji prenio vjest o tetovazi tj sluku, i to slucajnim zapazanjem fotografa, niko se ziv iz reprezentacije nije oglasio niti je bilo sta naruseno u istoj.
Ma to su mu "naredili" oni aristokrati iz fsrs li koje ga vec glavesine guraju da bude, pa onoliko mjeseci bez kluba ni rodjeni brat ga ne bi pozivao u repku a Susic je morao. Sad i burazera mu pozva novi selektor i to na naredbu istih tih ljudi, ovo je cisto da se da doznanja Mesi tipa" mozes ti obilazit igrace po Europi ali ti moras zvati bar pojedine koje mi lobiramo"!!! Vjerujte nas spisak ne pravi samo selektor vec on prolazi i doradjuje se kroz ruke malo veceg broja ljudi. Ti ljudi su naravno kad bi dalje otkrivali u trenutno vladajucim partijama i polako dolazimo do izvora problema i to je tako. Kad se to sve uzme u obzir nije ni cudo kako su bivsi selektori i ljudi oko repke bivsi reprezentatvici govorili kako je sam plasman na SP nemoguce velika, skoro nestvarna stvar, jer znaju sta se sve radi. Hvalabhsport je napisao/la:U pogresno vrijeme moj Ogi, zasto pred najbitniju tekmu kvalifikacija, zasto?
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Slazem se @Zivot. Nije dzaba Vaha odbio biti selektor, znao je sta ga ceka.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Samo da ti se nayebem matere Ogi i da ti se pos.e.r.e.m na tetovazu
Usput sjetim se familije svima u savezu koji sute i dopustaju da nam se ovakve stvari desavaju
MODRA BOJA NA BIJELOME PLATNU 6 LJILJANA VEZENIH U ZLATU TO JE ZASTAVA NASA BOSANSKA
Usput sjetim se familije svima u savezu koji sute i dopustaju da nam se ovakve stvari desavaju

MODRA BOJA NA BIJELOME PLATNU 6 LJILJANA VEZENIH U ZLATU TO JE ZASTAVA NASA BOSANSKA
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Uvijek sam govorio da nama nisu problem ni Srbi ni Hrvati već mi sami sebi. Uvijek idemo linijom tanjeg otpora, da se, ne daj Bože, ne bi komšija naljutio. Zašto uvijek ja moram mislit kako će se druga strana osječat? Njih boli briga kako se ja osječam, da li mene to vrijeđa ali ja ne smijem ništa reći jer će taj naljutit ako kažem da me to nervira.
Sad mogu prešutit, malo osaburit i ne tražit ništa radikalno dok tekma ne prođe. Nije mi Vranješ baš toliko bitan, više volim vidjeti repku na EP. Radi toga treba šutit dok ne prođe 12.6 a poslije toga otjerati, nije bitno kako ali on više ne smije biti u repci BiH. U RSu hapse ljude zbog tetovaže ljiljana, nađu sliku na fb gdje imaš ljiljane (istetovirane ili zastavu) odmah ti dođu specijalci, pretresanje, hapšenje... Ako ljiljani nisu dobrodošli u RSu tako isto ni dijeljenje BiH nije dobrodošlo ovdje.![]()

Jedina drzava u kojoj je normalno paljenje vlastite zastave na utakmicama, raznim skupovima u RS i hercegovini itd...
Dok se, u centru Bratunca recimo, visoko viori zastava Srbije. Znaci pored zastave RS (s kojom nemam problema, jer je to ipak RS) se viori zastava Srbije. Zasto?
Na putu prema nasem jedinom gradu na moru, ne mozes vidit previse zastava Bosne i Hercegovine, uglavnom zastave republike Hrvatske..
Ako je to normalno, i ako je tetoviranje granica genocidne tvorevine normalno onda se hajmo svi kolektivno popalit, poklat, porusit i ovo malo drzave sto je ostalo i cao đaci.
Ne mrzim ni Srbina ni Hrvata ali brate... Svoj svome

Kao sto sam vec jednom napisao, ja ocekujem izbacivanje Vranjesa iz repke i nista manje. Pa nek igra za onaj pokusaj od reprezentacije RS-a
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.