FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la arminz » 29 jan 2014, 13:00

Rickija nisam stavio iz razloga sto se nadam da ce se Icardi konacno oporavit i zaigrat kako treba, tako da i oslobodi jadnog Palacija..njegovo nije da igra u spicu, bolji je iza..mislim da su Hernanes, Palacio i Nani bolji igraci od trenutnog Rickija al on bi bio dobar za rotacije, pogotovo u pocetku dok se Nani ne privikne

Alvarez sa pocetka sezone bi vjerovatno bio u prvoj postavi

@Stranac
mogo bi Kova to igrat da ima kraj sebe jednog Fernanda il Nainggolana
a znamo mi kakav je Mazzari, nego eto malo mastamo :D
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 29 jan 2014, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2014, 13:01

je l' Nanija kupujete ili dolazi džaba? držim da će biti flop kao i Robinho

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jan 2014, 13:05

Chinaglia je napisao/la:je l' Nanija kupujete ili dolazi džaba? držim da će biti flop kao i Robinho
Pise se da je posudba sa pravom otkupa..sve je moguce, al ce bit svakako osvjezenje za ekipu

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 29 jan 2014, 13:07

Kad vidim kako se simpatizeri drugih klubova staraju i brinu za Interove igrače i budućnost, znam da nema zime za crno-plave u narednom periodu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jan 2014, 13:09

D'Ambrosio stigo u Milan na medicinski pregled, pa na prvi trening

slika

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 29 jan 2014, 13:12

http://gianlucadimarzio.com/senza-categ ... -a-milano/" onclick="window.open(this.href);return false;

D’Ambrosio: le prime foto
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2014, 13:14

Super, vjerujem da ce bit pojacanje u odnosu na ove nase lopate, a i Talijan je, potencijalni reprezentativac (vjerojatno ce sad izgubit svaku nadu kao Cassano onda :mrgreen: )
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 29 jan 2014, 13:14

Vjerujem da ce u ovoj konkurenciji bekova izgledati kao atomska bomba.
Dobrodosao D’Ambrosio 8-)

Za ostalo, sacekat ova 3-4 dana pa podvuci crtu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2014, 13:16

arminz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:je l' Nanija kupujete ili dolazi džaba? držim da će biti flop kao i Robinho
Pise se da je posudba sa pravom otkupa..sve je moguce, al ce bit svakako osvjezenje za ekipu
frajer je propao, da valja, ostavio bi ga Man Utd .. to nije pojačanje za najviše ciljeve, kao ni Osvaldo, iako je tu neko od vas napisao je da je WC napadač, nešto tako .. frajer je Romu koštao bodova i bodova, svojim zajebancijama na terenu i udaranjem, tj. crvenim kartonima
Prisoner je napisao/la:Kad vidim kako se simpatizeri drugih klubova staraju i brinu za Interove igrače i budućnost, znam da nema zime za crno-plave u narednom periodu.
jarane, ne brinem se ja za Interove igrače i budućnost, to bi trebali vi ako mozga imate .. ako imate velike ambicije kako kažete i dovodite propalog Nanija, to ne može nikako

s Nanijem i Osvaldom do Scudetta :mrgreen:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jan 2014, 13:17

Drug mi moramo prvo do Europa lige pa teko onda nesto vise..kakav crni skudeto :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2014, 13:19

Gle... i Gervinho je "propa" u Arsenalu pa kad je dosa u Serie A se preporodio. Nani je jako dobar igrac ali trebalo bi podredit sustav njemu, prec sa 3-5-1-1 na 3-4-3. Ja vjerujem da bi bio dobar, ima kvalitetu i znanje za ovakvu ligu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 29 jan 2014, 13:20

arminz je napisao/la:
@Stranac
mogo bi Kova to igrat da ima kraj sebe jednog Fernanda il Nainggolana
Eto pogledaj 4-2-3-1 proponente pa ćeš da vidiš kako oni koriste ovu formaciju. To ti je samo nadgradnja 4-4-2 (ili 4-4-1-1) sistema gdje imaš holdere i krila. Kovačić nije holder i defanzivno bi to bila katastrofa, osim možda na menageru. Razlika je samo što imaš am-a koji je u 4-4-2 bio secunda punta.

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 29 jan 2014, 13:25

Dobrodošao D'Ambrozio. Uz Hernanesa i eventualno Nanija ja ću biti prezadovoljan prelaznim rokom.

@chinaglia pašukane, kad se pomiriš s činjenicom da najbolji igrači Lazia su samo jedni od igrača u Interu, možeš se šprdati sa klubom. Te floskule sa ovim ili onim do scudetta su nivo osnovne škole. S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu, a vi samo prosječna ekipa bijedne Serie A.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2014, 13:26

Tritolone je napisao/la:Gle... i Gervinho je "propa" u Arsenalu pa kad je dosa u Serie A se preporodio. Nani je jako dobar igrac ali trebalo bi podredit sustav njemu, prec sa 3-5-1-1 na 3-4-3. Ja vjerujem da bi bio dobar, ima kvalitetu i znanje za ovakvu ligu.
velika je razlika između Gervinha i Nanija .. Rudi Garcija je čovjek koji je napravio Gervinha u Lilleu, a sad ga je preporodio u Romi, dok je Nani gotov, vjeruj mi .. možete naći bolje i dugoročno rješenje, al' et', ako je posudba u pitanju, nema puno rizika, ako se pokaže, kupit' ga, ako ne, nazad u Man Utd :D

svakako nemate šta izgubit' ove sezone, već je propala, a EL vas neće zadovoljiti, vjerujem, tako da imate mjesta za eksperimentisanje

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jan 2014, 13:26

Prisoner je napisao/la:Dobrodošao D'Ambrozio. Uz Hernanesa i eventualno Nanija ja ću biti prezadovoljan prelaznim rokom.

@chinaglia pašukane, kad se pomiriš s činjenicom da najbolji igrači Lazia su samo jedni od igrača u Interu, možeš se šprdati sa klubom. Te floskule sa ovim ili onim do scudetta su nivo osnovne škole. S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu, a vi samo prosječna ekipa bijedne Serie A.
oh no :roll:
nema potpisa

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 29 jan 2014, 13:27

Uh mazari ljutit nesto :

slika
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 29 jan 2014, 13:28

Nemojte tako @Chinaglia, JuvenTuS-ovac :mrgreen: je jaran iz naseg "bratskog" kluba :mrgreen:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jan 2014, 13:32

Mogo bi Gaurin put Manchestera, razmjena posudbi

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2014, 13:40

Interisti, halalite, ništa protiv vašeg kluba, nego je ovaj vaš izgubio pojam o vremenu i prostoru, haman ga još tripleta drži :D
Prisoner je napisao/la: S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu
.. i šta imate od toga? :lol: evo 4 godine ste konkurenti, je l' ti to utjeha? :D

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 29 jan 2014, 13:44

Chinaglia je napisao/la:Interisti, halalite, ništa protiv vašeg kluba, nego je ovaj vaš izgubio pojam o vremenu i prostoru, haman ga još tripleta drži :D
Prisoner je napisao/la: S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu
.. i šta imate od toga? :lol: evo 4 godine ste konkurenti, je l' ti to utjeha? :D
Ne. Već samo da ti pokažem gdje je Inter, a gdje Lazio. Uz to, treba dodati, da je Inter jedan od najgorih ikada. I opet bili konkurenti za titulu, možeš mislit' kakvi bi bili da je sezona triplete (kad je već spominješ) 8-)

ovaj padobranac admir nije vrijedan pomena. Frajer je na svakoj temi popušio foru.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []