marconato je napisao/la:Nista vama bez (bivse) Zvezdine djece...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zar je lošmi bio u Zvezdimarconato je napisao/la:Nista vama bez (bivse) Zvezdine djece...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jasta je, decko Beograđanin. Prosao nasu skolu, samo nikad nije dobio sansu u prvom timu...Pantelija je napisao/la: Zar je lošmi bio u Zvezdi
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma znam, mislim da je mogao dobiti šansumarconato je napisao/la:Jasta je, decko Beograđanin. Prosao nasu skolu, samo nikad nije dobio sansu u prvom timu...Pantelija je napisao/la: Zar je lošmi bio u Zvezdi
Al je Hajvan u glavu...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Gledao sam ga mali fudbal davno, razbija...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne branim nikog, samo pricam o objektivnosti vas forumasa, a ti sad mozes vazit sta i kako hoces, meni je ozbiljnost rasprave pala jos na pocetku gdje je doslo do poredjenja milosa sa rustemom, koje je u rangu onog Bendtner je bolji od Messija, jer messi nikad nije dao gol za Dansku itd.High je napisao/la:Hrustemoviću se ovdje nije zamjeralo jer je, tobože, trčao i trudio se, ali nije znao, niti je išta doprinio za neki trofej, ali nikad. Čak nam je izbio Kup BiH, ako ćemo gledati kauzalnost. Stojčevu se zamjera tzv. apatija, a znao je, uvijek, i zabijao je golove kojima nam je donio titulu i prolaske u EL.ThrillerHz je napisao/la: Upravu je covjek, forum kad odluci nekog odbranit onda ne bira nacin, porede Stojceva i Rustema![]()
Al zato kad se treba kudit onda su vec druge price... to su ti dupli standardi objektivne forumske mase...
Ne može se tako braniti neznalica Hrustemović, koji nam ništa dobro nije donio, a osporavati Stojčev, koji je donio više nego će ovaj ikad u čitavoj karijeri, čak u 10 života.
Braniš neznalicu koja zna jedino trčati, a osporavaš nekog ko zna sve i ko je fudbaler.
1946~
Hrustemović je suvišan u fudbalu, Stojčev nije, čak naprotiv, i to ti je to. To ti je opće stanje, ne gledajući na pozicije.ThrillerHz je napisao/la:Ne branim nikog, samo pricam o objektivnosti vas forumasa, a ti sad mozes vazit sta i kako hoces, meni je ozbiljnost rasprave pala jos na pocetku gdje je doslo do poredjenja milosa sa rustemom, koje je u rangu onog Bendtner je bolji od Messija, jer messi nikad nije dao gol za Dansku itd.High je napisao/la:Hrustemoviću se ovdje nije zamjeralo jer je, tobože, trčao i trudio se, ali nije znao, niti je išta doprinio za neki trofej, ali nikad. Čak nam je izbio Kup BiH, ako ćemo gledati kauzalnost. Stojčevu se zamjera tzv. apatija, a znao je, uvijek, i zabijao je golove kojima nam je donio titulu i prolaske u EL.ThrillerHz je napisao/la: Upravu je covjek, forum kad odluci nekog odbranit onda ne bira nacin, porede Stojceva i Rustema![]()
Al zato kad se treba kudit onda su vec druge price... to su ti dupli standardi objektivne forumske mase...
Ne može se tako braniti neznalica Hrustemović, koji nam ništa dobro nije donio, a osporavati Stojčev, koji je donio više nego će ovaj ikad u čitavoj karijeri, čak u 10 života.
Braniš neznalicu koja zna jedino trčati, a osporavaš nekog ko zna sve i ko je fudbaler.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Fali nam ta pozicija već dugo. Gledam igrače bez ugovora. I naleti on. Nije stranac, lego bi nam ko šaka na oko. Al teško...vjerovatno.DenchiNL je napisao/la:brz i pokretan, taktički dobar, jede prazan prostor....mohz87 je napisao/la:Aldin Čajić hmm![]()
u mladoj repki je već bio primjetan...
otkud ti za njega?
mohz87 je napisao/la:Fali nam ta pozicija već dugo. Gledam igrače bez ugovora. I naleti on. Nije stranac, lego bi nam ko šaka na oko. Al teško...vjerovatno.DenchiNL je napisao/la:
brz i pokretan, taktički dobar, jede prazan prostor....![]()
otkud ti za njega?
što je raskino s turcima?
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 22 jun 2017, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nista brate, ti imas svoje misljenje, ja svoje, nelogicno mi je i dalje to sto pises, razumijem ja da zelis odbranit Stojceva, al u nedostatku argumenata fakat potezete za ocajna poredjenja i iznosite ocajna neka vidjenja, koja postaju smijesna, tako da nema smisla vise ista pricatHigh je napisao/la:
Hrustemović je suvišan u fudbalu, Stojčev nije, čak naprotiv, i to ti je to. To ti je opće stanje, ne gledajući na pozicije.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes' ali ti nikada nisi u pravu tako da mi je jos bolje ovako.ThrillerHz je napisao/la:Nista brate, ti imas svoje misljenje, ja svoje, nelogicno mi je i dalje to sto pises, razumijem ja da zelis odbranit Stojceva, al u nedostatku argumenata fakat potezete za ocajna poredjenja i iznosite ocajna neka vidjenja, koja postaju smijesna, tako da nema smisla vise ista pricatHigh je napisao/la:
Hrustemović je suvišan u fudbalu, Stojčev nije, čak naprotiv, i to ti je to. To ti je opće stanje, ne gledajući na pozicije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoćeš li da ti nacrtam/o? Poređenje fudbalera koji ne igraju na istim pozicijama po kriteriju pozicije nije mjerodavno, ali i malo dijete zna razlikovati fudbalera od neznalice, u globalnom smislu, makar da se porede golman i napadač. Nadalje, ako gledamo pojedinačno - Stojčev, na svojoj poziciji, nam je donio mnogo toga dobrog, a Hrustemović, na svojoj poziciji, nije ništa donio i tačka.ThrillerHz je napisao/la:Nista brate, ti imas svoje misljenje, ja svoje, nelogicno mi je i dalje to sto pises, razumijem ja da zelis odbranit Stojceva, al u nedostatku argumenata fakat potezete za ocajna poredjenja i iznosite ocajna neka vidjenja, koja postaju smijesna, tako da nema smisla vise ista pricatHigh je napisao/la:
Zadnja izmjena: High, dana/u 22 jun 2017, 21:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Nisam upratio, otkud uopšte Stojčev i Rustem u istoj rečenici?
Nisam baš za njegovo dovođenje ako se ja pitam, al' da je majstor, majstor je. I da bi bio ogroman napredak na sve što imamo u ekipi trenutno. Jbg, on je taj tip lijenog genijalca a la Misimović, Mata itd. Hodaju 85 minuta pa u zadnjih 5 urade dva poteza kojim riješe utakmicu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Nisam baš za njegovo dovođenje ako se ja pitam, al' da je majstor, majstor je. I da bi bio ogroman napredak na sve što imamo u ekipi trenutno. Jbg, on je taj tip lijenog genijalca a la Misimović, Mata itd. Hodaju 85 minuta pa u zadnjih 5 urade dva poteza kojim riješe utakmicu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Evolution87
- Kontakt:
Vidjecu ja ovih dana sa njim kakvi su mu planovi, mada cisto sumnjam da bi se vratio ovamo. A i menadzer mu je irfan redzepagic tj. bio mu je prije, sad ne znam kakva je situacija.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Odkud ja znam. Spomenuo sam ga jer vidim da nema ugovor. Kontam neko zna više.DenchiNL je napisao/la:mohz87 je napisao/la:Fali nam ta pozicija već dugo. Gledam igrače bez ugovora. I naleti on. Nije stranac, lego bi nam ko šaka na oko. Al teško...vjerovatno.DenchiNL je napisao/la:
brz i pokretan, taktički dobar, jede prazan prostor....![]()
otkud ti za njega?
što je raskino s turcima?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da Bog da Stojcev dosao i donio nam duplu krunuMortemHz je napisao/la: Jes' ali ti nikada nisi u pravu tako da mi je jos bolje ovako.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavrsi to!Evolution87 je napisao/la:Vidjecu ja ovih dana sa njim kakvi su mu planovi, mada cisto sumnjam da bi se vratio ovamo. A i menadzer mu je irfan redzepagic tj. bio mu je prije, sad ne znam kakva je situacija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
možete Dulju poredit s Milošem ili Sarića,Saida....
ima jedan panj ispred zgrade moje koji je bolji od rustema, jer kad bi neko napucao loptu u njega često bi ti se ista vratila...što se već za dotičnog ne može reći...vjerujem da ga postavimo na centar koševa da bi bilo koristi od njega(taj panj jel)....
a jeste i raspravu našli drama jbt
ima jedan panj ispred zgrade moje koji je bolji od rustema, jer kad bi neko napucao loptu u njega često bi ti se ista vratila...što se već za dotičnog ne može reći...vjerujem da ga postavimo na centar koševa da bi bilo koristi od njega(taj panj jel)....
a jeste i raspravu našli drama jbt
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To će bit prave insajderske.Evolution87 je napisao/la:Vidjecu ja ovih dana sa njim kakvi su mu planovi, mada cisto sumnjam da bi se vratio ovamo. A i menadzer mu je irfan redzepagic tj. bio mu je prije, sad ne znam kakva je situacija.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.