FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
Ko kaze da Cala ne vidi?
Vidio skaute iz Moldavije u plastu sijena iza gola i prodao im taktiku sa laznim napadacem Ahmetovicem...
Mislili se oni Cali sakriti, vidjet ce tek kakvo im Cala iznenadjenje sprema kad zamijeni Bojana i Mersudina! Bojan ce se brzo snaci a Mersudinu je to prirodna pozicija-sacuvati protivnicku mrezu!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Vidio skaute iz Moldavije u plastu sijena iza gola i prodao im taktiku sa laznim napadacem Ahmetovicem...
Mislili se oni Cali sakriti, vidjet ce tek kakvo im Cala iznenadjenje sprema kad zamijeni Bojana i Mersudina! Bojan ce se brzo snaci a Mersudinu je to prirodna pozicija-sacuvati protivnicku mrezu!
Nevalja ništa pa hajde, od Čale, do ekipe, pa do onih debila u UO.
Bio sam neutralan na kraju sezone kad se odlučivala Čalina sudbina, za mene je to bila win-win situacija šta god da se desi, ali pod uslovom da ako ostane odradi posao na ljeto, kako je krenulo, do početka prvenstva ću postati njegov najveći pljuvator, iako ne furam te fazone. Daj čovječe izjasni se i stavi ultimatum, **** im od do, daj nešto uradi da dovedemo i jedno pojačanje dostojno FK Sarajeva, igrača kalibra Benke, daj zar je toliko teško majku mu.
Bio sam neutralan na kraju sezone kad se odlučivala Čalina sudbina, za mene je to bila win-win situacija šta god da se desi, ali pod uslovom da ako ostane odradi posao na ljeto, kako je krenulo, do početka prvenstva ću postati njegov najveći pljuvator, iako ne furam te fazone. Daj čovječe izjasni se i stavi ultimatum, **** im od do, daj nešto uradi da dovedemo i jedno pojačanje dostojno FK Sarajeva, igrača kalibra Benke, daj zar je toliko teško majku mu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ide li ko od vas u Moldaviju?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cala ima muda ko Bambi!bodi123 je napisao/la:Nevalja ništa pa hajde, od Čale, do ekipe, pa do onih debila u UO.
Ima li negdje kompletan snimak zadnjeg derbija , puca nervoza pred ove euro tekme
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Idem ja ako mi pasos bude gotovHigh je napisao/la:Ide li ko od vas u Moldaviju?
Uvijek su me privlacile rveku istocne evrope
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jeste navalili na Calu brate mili . nista necemo dobiti promjenom trenere !! Ne znam otkud sad da treba mjenjati Calu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti imas zenuesprit24 je napisao/la:Idem ja ako mi pasos bude gotovHigh je napisao/la:Ide li ko od vas u Moldaviju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Ako nekad neko bude mijenjao Calu, onda to MORA ali MORA biti samo jedno ime...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Coromandel
- Kontakt:
Ejup Ganić
Ne bjezim od te cinjenice i volim je, al brate vidjeces aBd kad se ozenis, kad nastupi monotnijaMortemHz je napisao/la:Ti imas zenuesprit24 je napisao/la:Idem ja ako mi pasos bude gotovHigh je napisao/la:Ide li ko od vas u Moldaviju?
Fazon je i sto poslije utakmice u kojoj Anel ima po 3-4 promasena zicera koje pionir mora zabiti, Cala ga u sljedecoj opet stavi u 11, i svaki put tako. Pa je onda i on vidio da kako god igrao mjesto mu je zagarantovano. Ne kazem da na klupi sjedi neko puno bolji od njega, ali gori sigurno ne bi bili ni Lelic ni Livak, Andjusic, ti, ja...esprit24 je napisao/la:@mirzatele fazon je da ce ta dva retarda dati mozda 10 golova u sezoni i mi cemo od njih napraviti grizmana i dibalu al ce isto tako promasiti 30 cistih situacija. Recimo prosle godine hebib da gol u tuzli, mi pocnemo pjevati ovdje hebibi ovo ono, crnkic da golove radniku mo svrsavamo a onda isti crnkic promasi u listici nesto sto bi kod mene zena dala ili anel promasi protiv kona nestp sto se ne smije promasiti.
Al jbg, evo i danas prvih 11 isti, ulazimo u sezonu sa potpuno procitanom ( ako se i ima sta procitati ) i nadasve nekvalitetnom ekipom
- PitarBordo
- Kontakt:
Možda je njoj monotnija sa tobomesprit24 je napisao/la:Ne bjezim od te cinjenice i volim je, al brate vidjeces aBd kad se ozenis, kad nastupi monotnijaMortemHz je napisao/la: Ti imas zenu
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
I ti si navalio da ga ne treba mijenjati pa te niko ne pegla brate.bordobijeli je napisao/la:Jeste navalili na Calu brate mili . nista necemo dobiti promjenom trenere !! Ne znam otkud sad da treba mjenjati Calu
Samo Saraj'vo.
Da mi je samo znati koliko se cesto Tan sjeti da ima klub u Bosni ? dvaput, triput godisnje ? Koliko ga od 1 do 10 zaboli qrac za nas
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brate Zagor al me nasmija.Zagor je napisao/la:Možda je njoj monotnija sa tobomesprit24 je napisao/la:Ne bjezim od te cinjenice i volim je, al brate vidjeces aBd kad se ozenis, kad nastupi monotnijaMortemHz je napisao/la: Ti imas zenu![]()
![]()
@Zagor koja si ti budala 
Mada ne treba zanemariti tu tvoju tezu, veoma je zastupljena u BiH, mada ja msm da mene moja zena voli
Mada ne treba zanemariti tu tvoju tezu, veoma je zastupljena u BiH, mada ja msm da mene moja zena voli
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 6 gostiju.