FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.footballuser.com/formations/ ... rajevo.jpg
Ja bih igrao ovako. Bez "desetke", sa Crnkićem kao lažnom devetkom, Rahmanović bi svojom visinom mogao dominirat na sredini i presjecat neke visoke lopte, a igralo bi se bez besmislenih napucavanja.
Ja bih igrao ovako. Bez "desetke", sa Crnkićem kao lažnom devetkom, Rahmanović bi svojom visinom mogao dominirat na sredini i presjecat neke visoke lopte, a igralo bi se bez besmislenih napucavanja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
prva ekipa sve sto je napravila napravila je na onaj pokusaj presinga koji izvodimo jos od zimskih priprema, andjusic najbolji po ovom sto se vidjelo i ovi drugi su duplo vise pasova imali i izgledaju uigranije a nisu utakmice zajedno odigrali 
-
ajdohordas
- Kontakt:
Prema prikazanoj igri i prilikama rezultat uopšte nije realan, ali to ne mijenja činjenicu da smo i dalje teški odron. Ova ekipa se treba riješit Bekića koji je konstantno loš i dovest veznjaka koji ima muda da podvali loptu i zabije gol kad je najteže.
Ahmetović, ja ne znam, nemam riječi za njega, frajer je totalno istrošen i van sebe, njemu treba neko ili nešto, osvježenje nekakvo, motivacija, ne znam ni ja šta, ali ako ne misle napadača dovodit mi smo u **** teškim.
Ovoj ekipi treba nekakav pozitivan šok i motivacija da bi proradili.
Isfurani smo, pročitani, istrošeni, limitirani i ako ova ekipa ostane, nama će u predstojećoj sezoni svaki klub da uzme bodove i da nas napati, počevši od Goška i mogućih federalaca u Kupu, pa sve do derbija sa Zrinjom i komšinicima.
A pojedinci nek se ne zavaravaju i nek ne misle da smo favoriti za bilo šta pored ostalih "velikana" iz bh. nogometa.
Ahmetović, ja ne znam, nemam riječi za njega, frajer je totalno istrošen i van sebe, njemu treba neko ili nešto, osvježenje nekakvo, motivacija, ne znam ni ja šta, ali ako ne misle napadača dovodit mi smo u **** teškim.
Ovoj ekipi treba nekakav pozitivan šok i motivacija da bi proradili.
Isfurani smo, pročitani, istrošeni, limitirani i ako ova ekipa ostane, nama će u predstojećoj sezoni svaki klub da uzme bodove i da nas napati, počevši od Goška i mogućih federalaca u Kupu, pa sve do derbija sa Zrinjom i komšinicima.
A pojedinci nek se ne zavaravaju i nek ne misle da smo favoriti za bilo šta pored ostalih "velikana" iz bh. nogometa.
evo šta mi je mala donijela da pročitam

70 percent of women between the ages of 15 to 25 in Moldova reportedly have had sex at least once in their lifetime for money
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Osttribine
- Kontakt:
Pa ne mogu da vjerujem po kojem osnovu je ovaj Bekic izabran za najboljeg lijevog beka lige, znaci sve po starom sto se njega tice, kidat ce nam zivce do kraja ugovora sve su sanse, i zivi bili ne uporedjujte Puzigacu sa ovim moronom, Puzigaca je izmislio fudbal za njega i daleko korisniji je bio od ove ublehe, na stranu kakav je covjek Puzigaca (Bachus i te price). Gledam ovu akciju Krupe kod drugog gola, ljudi od noge do noge preko cijelog terena, mi nesto onako nismo napravili ima dvije godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De nemoj lagat'DenchiNL je napisao/la:evo šta mi je mala donijela da pročitam![]()
![]()
70 percent of women between the ages of 15 to 25 in Moldova reportedly have had sex at least once in their lifetime for money
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trebao bi Ivetic igrati na beku, ali eto valjda Cala zna sta radi.
proncenti ce naglo da se povecaju hahahDenchiNL je napisao/la:evo šta mi je mala donijela da pročitam![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pregledao sam sazetak protiv Krupe i ne znam jesam li jedini al mislim da nismo tako losi bili koliko rezultat kaze. **** nas ta realizacija...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Almir nas hebeZagor je napisao/la:Pregledao sam sazetak protiv Krupe i ne znam jesam li jedini al mislim da nismo tako losi bili koliko rezultat kaze. **** nas ta realizacija...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovo sto je Bekic juce odigro vise zalaganja na terminima imamo kad igramo,Cala sta ti treba jos da ga maknes i fiksiras na tribine da pogrijesi cetri gola? Ahmetovic takodje beskoristan ko i Radovac al Cala ko magarac tvrdoglav igraju mu makar po cijenu zivota. Ovaj Rahmanovic je za Radovca Injesta u najmanju ruku. Smjesno kako hoce na silu da forsira neke igrace pa makar i po cijenu ovakvih poraza. Bolje bilo ko da zamjeni ovu trojicu.
@skoroalen Vidim povukao si receno za ovog magarca Bekica,dobro je,u protivnom svasta bih ti nesto imao sad reci.
I ovaj Ahmetovic,pa gluho bilo sta je ovo.
Opet par zicera fula. Sa ili bez onog Hebibovica nama se zna,svaka 6-7u gol. More s broda pogoditi ne mogu.
Opet par zicera fula. Sa ili bez onog Hebibovica nama se zna,svaka 6-7u gol. More s broda pogoditi ne mogu.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Mi ako ne dovedem DM, AM i napadaca, nemamo se cemu nadati ne u evropi nego i u ligi mi necemo moc mrtvom Celiku gola zabit ako ostanemo na ovom. Ja mislim da dugo nismo imali tanji igracki kadar, ako ostane ovakav ne treba ocekivati nista vise od lige za prvaka. Mada mislim nasi jesu vecina ublehe al nisu valjda tolike da bez bar jednog veznog i napadaca pocinjemo ligu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
DenchiNL je napisao/la:evo šta mi je mala donijela da pročitam![]()
![]()
Nje navela cijenu
-
volitepropalit
- Kontakt:
u potpunosti se slazemzagorski je napisao/la:Ono sto se ocekuje od Cale i njegovog SS,ako uprava ne dovede adekvatna pojacanja (najmanje 3), je da podnesu ostavku i da se jasno i glasno kaze sta je razlog iste. A ne da kao traze pojacanja pa ih ovi ne ispostuju i onda mijenjaju pricu i kazu kako su zadovoljni igrackim kadrom. Ako opet isto urade,u slucaju nedovodenja adekvatnih pojacanja onda su i oni isti kao i ostali uhljupi iz uprave i ljudi koji ipak misle na vlastite guzice i pozicije prije svega. Tada ce apsolutno zasluziti i docekati sve ono cime smo,ne tako davno,'pocastili' i Jesica!
Nije problem što je Bekić odigrao loše, problem je što će ga naš vrli Mehmed opet iduću gurnuti u prvu postavu 90 minuta. Ovaj zna kako god da odigra, igrat će stalno, boli ga khurčić. Mehmed Hrabrost Janjoš!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kont'o sam da frajer zna, samo da neće. Međutim, jasno je da pojma nema. Šta je bilo u Japanu Bog sami zna. Doduše, jednom sam i ja na terminu zabio više golova od Dženisa Beganovića a igrao protiv njega, što ne znači da sam bolji fudbaler od njega.socrates je napisao/la:@skoroalen Vidim povukao si receno za ovog magarca Bekica,dobro je,u protivnom svasta bih ti nesto imao sad reci.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Krpić u Zrinjski
Stvarno kad skontas mi imamo samo jednog napadaca. Nedim ionako mislim da nece dobiti pravu sansu u evropi , cak vjerujem i u prvi nekoliko kola lige, tako da, kao i sto Bekica zaboli neka stvar, tako i Ahmetovica. Znaju da ce igrati kako god. Dajte nam barem napadaca jednog pravog.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bordo10, Combattente87, ErosViverosViv, napoleon72 i 97 gostiju.