Samo da uzmemo loptu.
Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
A de izvadi stopera jednog majmune jedan kukavicki a jbm mu mater sto me tjera da psujem ovaj celavi majmun
Zadnje minute Arnea Slota 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Cime je celavi ublehas zasluzio ovoliko kredita?
Ne mogu ni zamisliti koliko bi Wirtz imao asistencija kod Pepa ili iole normalnog trenera.
Ne mogu ni zamisliti koliko bi Wirtz imao asistencija kod Pepa ili iole normalnog trenera.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Daj ga Osmane da slavimo otkaz menadzera 
- JayCatwright
- Kontakt:
Dembele se isfulao ko onda za Barcu protiv nas 
Nyoni za Frimponga, dobra izmjena.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Rio se cuva da moze za vikend predsjedit na klupi.Nije do njega treba otjerat onog ko je njega doveo mamu im J*** sve 3
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Jel' vrijeme Arne?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Srećom nisu nas napunili. Na kraju dobar rezultat. Da je Klopp trener rekao bih da bi na Anfieldu svašta moglo da bude. Ovako se samo nadam da ne bude neki debakl.
Cist penal idiot Konate napravi na kraju, Dembeleu zahvalnicu poslati sto nije 5-0
Strasno koliko smo propali za godinu dana
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako veceras ne osvane da ova trojka s slotom, hughesom i edwardsom nogirana, trebat ce obratit iranu za jednu hipersonicnu.
Stevie bi mogao na foru ove sarlatane malo napalit pa da se izbori LP u ovih zadnjih 7 kola.
S celavcem nema LP to je sigurica.
Stevie bi mogao na foru ove sarlatane malo napalit pa da se izbori LP u ovih zadnjih 7 kola.
S celavcem nema LP to je sigurica.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Da je Klopp trener vec bi ovo bilo gotovo,steta samo sto nije da dokaze ko je trenercina Enriqueu.Koji crni Safonov mi suta nemamo,ovaj PSG nije nesto specijalno,vec sljedeca prepreka im je golema i tu im je i kraj za ovu sezonu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
16 izgubljenih utakmica do sad u sezoni, igramo lose evo godinu dana tacno, ne znam kakve laptope gledaju Edwards i Hughes ali ovdje nema preokreta s ovim trenerom:
- SoloControTutti
- Kontakt:
Prvi put otkad pratim fudbal svjedocim da jedan trener dobije ovoliko kredita i ostaje cijelu sezonu na klupi uz ovakve rezultate, kakva totalna katastrofa od igre u svim takmicenjima. Nevjerovatno je sta se gleda ove sezone nakon tolikih ocekivanja i transfer roka sto dodatno daje na tezini ovoj cinjenici da je covjek jos zaposlen u klubu. Nikakav hejt cak mi je zao covjeka sto nije islo kako treba ali cekati i mrcvariti navijace, a najgore igrace s ovim pristupom doveli su klub na ivicu provalije i jedino sto ih drzi je neka nada (bez osnove) da ce izboriti LP u EPL, jako tesko.
Uzasne izmjene Slota, prelosa postavka, dosli sa strahom da ne dobiju petardu, ocigledno kod govora tijela, tesko za gledati. Nula (0) udaraca u okvir gola za 90 minuta fudbala.
Ispadanje iz kupa na onakav nacin i trpanja protiv Citya, 1 bod u ligi u 3 prelagane tekme na papiru, sad je vrijeme, cisto da se vise ne gleda ova rutina kojom iz tekme u tekmu gube svako samopouzdanje.
Uzasne izmjene Slota, prelosa postavka, dosli sa strahom da ne dobiju petardu, ocigledno kod govora tijela, tesko za gledati. Nula (0) udaraca u okvir gola za 90 minuta fudbala.
Ispadanje iz kupa na onakav nacin i trpanja protiv Citya, 1 bod u ligi u 3 prelagane tekme na papiru, sad je vrijeme, cisto da se vise ne gleda ova rutina kojom iz tekme u tekmu gube svako samopouzdanje.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najgori trener u historiji Liverpoola, ende.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.