menadzer, samo što nisu pravi igrači nego izmišljeni likovialfarouqaminu je napisao/la:sta ti to?juventus 0244 je napisao/la:Da ne igra neko hattrick, pa da prijateljsku sutra razmacimo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
menadzer, samo što nisu pravi igrači nego izmišljeni likovialfarouqaminu je napisao/la:sta ti to?juventus 0244 je napisao/la:Da ne igra neko hattrick, pa da prijateljsku sutra razmacimo
ma ne zanima me to...ja mislio nesto bolje...kod mene nista evo malo pratim NBA sta se dogadja,cekam kladju.... ti kako si?juventus 0244 je napisao/la:menadzer, samo što nisu pravi igrači nego izmišljeni likovialfarouqaminu je napisao/la:sta ti to?juventus 0244 je napisao/la:Da ne igra neko hattrick, pa da prijateljsku sutra razmacimo. Slično onm Elevenu na facebook-u samo mnogo bolje. Šta ima alfa kod tebe, kakvo je stanje?
Kao momakalfarouqaminu je napisao/la:ma ne zanima me to...ja mislio nesto bolje...kod mene nista evo malo pratim NBA sta se dogadja,cekam kladju.... ti kako si?
ima oces da ti nadjem nesto?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesi živ picko jedna nećeš haxbala ,mrš
guziš li šta![]()
![]()
alfarouqaminu je napisao/la:ima oces da ti nadjem nesto?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
guziš li šta![]()
![]()
![]()
ma legenda je najbolji sto se tice kladje sve ubadajuventus 0244 je napisao/la:Kao momakalfarouqaminu je napisao/la:ma ne zanima me to...ja mislio nesto bolje...kod mene nista evo malo pratim NBA sta se dogadja,cekam kladju.... ti kako si?. Kod mene sve pet
, a ne sumnjam ja u tebe za kladaru ti si jači od legende to si pokazao prije
.
evo ti zovi je mala je opaka 067989965786legenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ima oces da ti nadjem nesto?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
guziš li šta![]()
![]()
![]()
hoću čuo sam da se srbijanke dobro guze jel istina![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:hoću čuo sam da se srbijanke dobro guze jel istina![]()
![]()
ma ne javlja se,nešta mi govori na engleskomalfarouqaminu je napisao/la: evo ti zovi je mala je opaka 067989965786
ma zajebava te sigurno... ali mala je predobralegenda reala je napisao/la:ma ne javlja se,nešta mi govori na engleskomalfarouqaminu je napisao/la: evo ti zovi je mala je opaka 067989965786
alfarouqaminu je napisao/la:ma zajebava te sigurno... ali mala je predobralegenda reala je napisao/la:ma ne javlja se,nešta mi govori na engleskomalfarouqaminu je napisao/la: evo ti zovi je mala je opaka 067989965786
ma harry je opasan zavodinik,cuo sam tako,jbg njemu lakolegenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ma zajebava te sigurno... ali mala je predobralegenda reala je napisao/la:
ma ne javlja se,nešta mi govori na engleskom
dobro odo sad da spavam ,a sutra je zovem ujutro
a odakle je mala
nađi ba šta i haryu ,alfa
vidiš ni večeras ga nema otišo nešta da guzi ,čovjek pije i guzi al uzaludalfarouqaminu je napisao/la: ma harry je opasan zavodinik,cuo sam tako,jbg njemu lako
ma mozda,ali harry je najveci svaler na forumu,al posle menelegenda reala je napisao/la:vidiš ni večeras ga nema otišo nešta da guzi ,čovjek pije i guzi al uzaludalfarouqaminu je napisao/la: ma harry je opasan zavodinik,cuo sam tako,jbg njemu lako![]()
![]()
![]()
možda je dobio na kladi
..hahahBANovici je napisao/la:Chuck Noris ne ispunjava tiket u kladionici, samo udje i uzme pare...
ovo ste mogli ubaciti u viceve,ali dobro je,isplakahmuhovic je napisao/la:..hahahBANovici je napisao/la:Chuck Noris ne ispunjava tiket u kladionici, samo udje i uzme pare...![]()
![]()
..ili kaze Chuck Norris ima 3 sina jedinca