FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 05 dec 2016, 19:21

Sretno Aco!

Nije problem sto se Aci izaslo u susret, problem je onih 18 prije njega s kojima se raskidalo. Nadam se samo da se ta praksa nece nastaviti i da necemo raskidati sa svakim zivim i da cemo na igracima za promjenu nesto zaraditi, a ne samo biti losi. Kazem opet, nije problem Aco, vjerovatno bi Acu i prodali da se moglo, a sta god da je u pitanju, ako je momak htio da ide drago mi je da mu se nije pravio problem zbog njegove korektnosti.

Veceras Aco i Zeba na TVSA u 8 :D

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 05 dec 2016, 19:22

pa brate dragi nije valjalo kad se "mjesalo" treneru u posao oko igraca, sada je to prepusteno slavki i treba tako da ostane bar po meni, covjeku je ovo prvi prelazni rok i neka on dovodi koga hoce tj. ko mu se uklapa u ekipu :thumbup:

i sretno aco, hvala na svemu :bow: :bow:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 dec 2016, 19:25

Na Hayatu kaze nas PR da zbog "proceduralnih stvari" danas nije krenuo rad na tribini i da ce poceti sutra eventualno prekosutra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 dec 2016, 19:26

Aco, hvala za sve, ali bio je vakat.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 19:27

Po ovome Aco je sam skontao da je visak, uz to i forma mu je u konstantnom padu i vjerovatno je odlucio dici sidro, pa njega je Bogicevic sa svojih 34. godine izbacio iz prve postave, sve u svemu igrac sa karakterom, kapiten, pravi vodja na terenu, nebi me cudilo da ode u Borac zbog nekiih veza i relacija, sve u svemu Aco ostaje u skupstini kluba.

Po ovim odlascima i opcenito nama fale : 1.golman (prvi izbor, prvi golman, mnogo kvaliteniji od Vece i Fejzica), 2.stopera (po mogucnosti dva gorostasa tipa kao Stepanov nekada kod komsija), 1.lijevi bek (za prvih 11.), 1.desni bek (za prvih 11.), 1. veznjak (pogotovo ako ode Bekric i Radinovic, igrac koji ce ciniti prevagu, jos ako se uzme u obzir da Zeba nece svih 90.min moci igrati na nivou), 1.napadac ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 dec 2016, 19:30

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Još jednom, sam sebe ubijaš u pojam...
:kafa:
To je rasprava argumentima koju prizivas? Nisam ni sumnjao.
Ah, izvini.

_V@ Sportski direktor je bespotrebna funkcija u našem fudbalu.

Ovih 40_ tak i više igrača u oba pravca pričaju drugačiju priču.

_V@ Dinamo, Partizan, Zvezda ili Rijeka imaju sportskog direktora.

Dinamo redovno a ostali sporadično igraju europska takmičenja.

_V@ Oni plaćaju igrače, prodaju ih za velike pare, rade skauting po čitavom svijetu, dogovaraju posudbe u oba pravca, što kod nas nije slučaj i nismo ni blizu tog nivoa.

Slično kao i u prvom primjeru. 40+ = -

Gdje smo mi a gdje su oni. A jedan od razloga što smo tu je kada ti/vi popišaš/te najspobnijeg čovjeka u fudbalu naše lijepe male državice.
Kao; 'ta će on, znam ga ja, ne zna on to. Nek radi nešto drugo, naćemo mu pos'o al' neće imat slobodu. Nema je niko...'ta će on...ima Ćenan radi odličan posao.
Fakat lol :lol:

Eh sada, imaš prostora za spin ne sumnjam da ga nećeš iskoristiti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 05 dec 2016, 19:36

ma Amar je uvijek je za klub, ali ne vjerujem ni da on ima zelju da bude SD, ako i ima treba vidjeti da li bi to funkcionisalo sa slavkom jer se obojca cine onako dosta autoritativni, slavko cim je dosao rekao je da mu niko nece dovoditi igrace ;)

ja bar nigdje cuo nisam osim sto ovdje procita dovodjenje u vezu amara i poziciju SD-a, iskreno ne vjeurjem da za to ima i 1% sanse, a da li bi se on ponovo peglo oko administrativnih stvari da negdje udje u upravu za to sam siguran da nema ni taj 1% sanse, ja jedva cekam njega pored terena, ali trenutno ni to nije opcija, ali sam siguran da ce kad tad se opet vratiti ;)

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 19:39

Eto nam Vukotica ali Aleksandra iz Krupe isto stoper ... brzo i ekspresno nadje se zamjena za Acu :D
1921'

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 dec 2016, 19:40

Ja bih vise volio da Veca i Fejza ostanu nego novi golman dodje. Dva vrhunska desna beka imamo tako da ta pozicija nije kriticna. Dobar lijevi bek,krilo i stoper. Ostalo imamo i nema potrebe da se dovode igraci da ne bi bilo ko ovu jesen.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 19:43

Vukotic visok 201.cm bas gorostas kao sto rekoh u predhodnom postu .... :D

Bokacini - Vukotic :thumbup:
Štoper Krupe blizu Grbavice

slika

Doskorašnji štoper Krupe, Aleksandar Vukotić, blizu je prelaska u redove Željezničara, saznaje naš portal.

Ovaj mladi i visoki defanzivac Krupe je zapao za oko treneru Slavku Petroviću koji u njemu vidi odličnu zamjenu za doskorašnjeg kapitena Aleksandra Kosorića koji je danas sporazumno raskinuo ugovor sa timom sa Grbavice.

Vukotić je ove polusezone za Krupu u Premijer ligi BiH proveo na terenu 1440 minuta na šesnaest utakmica, a dvije je propustio radi žutih kartona.

Osim Krupe, Aleksandar Vukotić je nastupao i za Slogu iz Kraljeva i Dolinu iz Padine prije nego je u ljeto prošle godine stigao u Krupu.
1921'

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 05 dec 2016, 19:45

pa to su ta imena koja se vrte ima mjesec, Vukotic, Letic, Veselinovic, Obradovic, ako dovedu njih cetvoricu to je sjajan prelazni rok, ma nek dvojcu od ove cetvorice super posao :thumbup: :thumbup:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 dec 2016, 19:49

Vukotic je super stoper. Provjeren sto je najbitnije. Sinisa/Memija-Vukotic-Boccacini- Subic
Ovakvu bih odbranu volio,ali tesko.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 dec 2016, 19:53

LjoZee je napisao/la:Vukotic je super stoper. Provjeren sto je najbitnije. Sinisa/Memija-Vukotic-Boccacini- Subic
I relativno mlad igrač također.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 19:55

Svidja mi se profil igraca, visina, korpulentan a evo i gledam beton u duelu a bas takav nam je trebao, imat ce Zeba kome ubacivati, jos jednog sl. profila dovesti i stopere smo rijesili ...

Ima tu imena od navadenih do Kostica, Pece i dr. sve u svemu ovaj prelazni rok nas sve moze radovati prvenstveno sto Slavko bira igrace, a ako on to cini znas odmah da ih je pratio vec duzve vrijeme i da su mu istinski potrebni, sto je najbitnije on dvodi dovodi, nema uprave nema menadzera.

Evo Avaz pise kako Markovic produzuje ugovor, ovaj mu je bio na svega 6.mjeseci, fino je krenulo jos sutra x2 bitne info. i sa bismilom na pauzu ...
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 dec 2016, 20:05

Zeba intervju na Tvsa

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 05 dec 2016, 20:11

Daj Bože za Vukotića, traži Krupa fine pare za njeg, budući da ima ugovor do 30.06.2019., a vlasnik Krupe i nije baš šarlatan neki koji će tek tako pustiti jednog od svojih najvažnijih igrača. Još jednom kažem daj Bože da ja griješim ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 05 dec 2016, 20:13

Rokoko87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Vukotic je super stoper. Provjeren sto je najbitnije. Sinisa/Memija-Vukotic-Boccacini- Subic
I relativno mlad igrač također.
Sve je to super ali ima ugovor do 2019 godine. Jedino ako su rijesili da ga plate.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 dec 2016, 20:14

Imao je i Kosoric ugovor pa ga nema vise. Vala i nije neki problem raskinuti ugovor u ovoj ligi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 dec 2016, 20:15

u tim manjim klubovima su sve amaterski ugovori , nije to problem raskinut

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 20:19

irfo je napisao/la:u tim manjim klubovima su sve amaterski ugovori , nije to problem raskinut
Poenta svega ... :thumbup:

Mali ima 21.g i sad kada ga veliki Zeljo trazi da mu ne izadju u susret? imao je i Slavko ugovor pa na kraju dodje, profesionalne ugovore u BIH ima par klubova poput nas, komsija, Sirokog i Zrinjskog i to ne svi igraci, sve ostalo su amaterski ugovori.
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.