Idi pij kafu ako je nisi popio, sad cu i ja u Makijato pa cemo tipkati otamo po forumu
Ide istok, prva druga treca faza, ide jedno po jedno
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
tako je, samo pozitiva!Hrasno1921 je napisao/la:Nema bolan ni deset, sacekaj da barem 12h prodje ...
Idi pij kafu ako je nisi popio, sad cu i ja u Makijato pa cemo tipkati otamo po forumu![]()
Ide istok, prva druga treca faza, ide jedno po jedno
ne sumnjam da bi uefa bila voljna pogurat, ali nas savez je tolko nesposoban da sumnjam da oni mogu to organizovatIdemoplavi je napisao/la:Upravo mislim da garant za pomoc od Uefe može biti to što smo sami počeli nesto da pravimo, i oni su uvijek izjavljivali da ce pogurati neki projekat ali da sami nece praviti cijele stadione, tako da ima mi ovo smisla, jbg klub uz pomoc lokalne zajednice dize istok trudi se da napravi stadion da jos jedan može imati licencu da se igra evropa i reprezentacija tako da sam ubjeđen da ce Uefa pogurati.
@radepaprica gdje si bio do sad da ove pošamaras trolove
Ne igra tetovaza, kakve to veze ima?Hrasno1921 je napisao/la:Jeli se ovaj Vranjes ikada dovodio u vezu sa nama? mislim na Stojana, kada bi se on zaganjao, auuu kakvo bi to pojacanje tek bilo ...
Stojan DA.! Ognjen NE. zbog tetovaze i komplet te price
Necu da ulazim u raspravu oko tih stvari, za mene i po meni on nema mjesta u Zelji, bi @irfo u pravu za Kostica, covjek ima ponudu na stolu, samo da raskine ugovor sa Slobodom ...HausMan je napisao/la:Ne igra tetovaza, kakve to veze ima?Hrasno1921 je napisao/la:Jeli se ovaj Vranjes ikada dovodio u vezu sa nama? mislim na Stojana, kada bi se on zaganjao, auuu kakvo bi to pojacanje tek bilo ...
Stojan DA.! Ognjen NE. zbog tetovaze i komplet te priceigra za reprezentacija, a da ne igra u Zelji gdje nema dva igraca da prouce Fatihu, kad se vec fatas tih stvari. Uzmi na mene cijedjeni sok i reci da cu platit
aleksandar_veliki je napisao/la:Izjavio je i on to, malo zamotao ali izmedju redova. Zablokirao sam, je li Kosticu ljevaka glavna?Hrasno1921 je napisao/la:
Necu da ulazim u raspravu oko tih stvari, za mene i po meni on nema mjesta u Zelji, bi @irfo u pravu za Kostica, covjek ima ponudu na stolu, samo da raskine ugovor sa Slobodom ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.