FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 09:09

Nema bolan ni deset, sacekaj da barem 12h prodje ...

Idi pij kafu ako je nisi popio, sad cu i ja u Makijato pa cemo tipkati otamo po forumu :mrgreen:

Ide istok, prva druga treca faza, ide jedno po jedno :opaopa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 dec 2016, 09:11

Ovako, Bekric u Slobodi, Kostic u Zelji, zvuci realno? :silent: :geek:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 09:14

Moguce, neka vrsta trampe, spominju Tuzlaci da svi stranci u slobodanki zbog visokoh primanja imaju slobodne papire samim tim po tome Kostic je itekako realan, sa druge strane Bekric je iz Srebrenika tako da ako zavrsi u slobodanki nista cudno ...

Onaj mali Vukotic i Kostica kakva bi to bila kombinacija jbt
1921'

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 dec 2016, 09:17

U makjatu sam prvi sto lijevo do vrata :shh: Da, vrlo moguce da je to, ali se ovo znalo jos prije mjesec oko nekih igraca da ih zelimo. Od toga pet sigurno nismo u stanju dovesti. Bice neki polovnjak kao Pozder, gluho bilo :cry: :cry:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 09:22

Sta bolan crnjacis non stop? Slavko sad dovodi igrace ne dovodi ih ni Vedran, ni Amar ni Miske, Slavko ako kaze da ce mu Bajro Spahic biti pojacanje i da mu je potreban ja se slazem, mislim iskreno da ce ovaj prelazni rok biti kvalitetniji u zadnjih par godina, prvenstveno sto ce se ici na to da se dovede provjeren i kvalitetan igrac, nece se pitati koliko?

Sasvim opravdano jer na proljece moramo biti jaci za 30% ako zelimo biti konkurentni, i ispuniti zadane ciljeve ...
1921'

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 dec 2016, 09:22

Hrasno1921 je napisao/la:Nema bolan ni deset, sacekaj da barem 12h prodje ...

Idi pij kafu ako je nisi popio, sad cu i ja u Makijato pa cemo tipkati otamo po forumu :mrgreen:

Ide istok, prva druga treca faza, ide jedno po jedno :opaopa:
tako je, samo pozitiva! :) klub je dobio vjetar u ledja nakon zadnje 3 pobjede u prvenstvu, i treba samo ici naprijed.. iz gresaka izvuci pouke, i raditi sto jacim zarom a sve u cilju postizanja sto boljih rezultata na proljece.
Ono sto je po meni vazno je da se pozitivna atmosfera zadrzi sto duze, po mogućnosti do ljeta, i da u medjuvremenu u klub dodju provjerena i ciljana pojacanja, a to su dva stopera, lijevi bek, krilo, i igrac koji moze igrati u vrhu, kao sto su Stilic/Crnov. Nije lako danas naci dobrog igraca a da nije skup, medjutim uz malo srece sve se moze... Svi ce imati motiv vise igrati na renoviranoj Grbavici na proljece, mogu misliti kakvu ce samo klub imati posjetu, naravno koja zavisi i od kontinuiteta dobrih rezultata.
Da jos jednom ponovim koji igraci bi po meni bili od koristi Zelji u nastavku sezone, Subic/Kvesic, Kostic/Vukotic/Kerla, Stilic/Crnov, i taj Zakaric... ali svi bi trebali proci dobre pripreme jer i nisu u nekoj zavidnoj formi. Sad da li ima boljih igraca od ovih navedenih, naravno da ima, ali zato i kostaju....

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 07 dec 2016, 09:29

Kostic bi nam legao kao budali samar. Dobar igrac koji poznaje ligu. Ne bi mu trebalo mnogo vremena za prilagodbu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 dec 2016, 10:09

To kad bi nam savez uspio sredit s uefom da se napravi teren, bilo bi odlicno :pray: , ali iz ranijih iskustava saradnje sa savezom ne treba biti previse optimistican :crazy:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 07 dec 2016, 10:13

Upravo mislim da garant za pomoc od Uefe može biti to što smo sami počeli nesto da pravimo, i oni su uvijek izjavljivali da ce pogurati neki projekat ali da sami nece praviti cijele stadione, tako da ima mi ovo smisla, jbg klub uz pomoc lokalne zajednice dize istok trudi se da napravi stadion da jos jedan može imati licencu da se igra evropa i reprezentacija tako da sam ubjeđen da ce Uefa pogurati.

@radepaprica gdje si bio do sad da ove pošamaras trolove :)
1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 dec 2016, 10:17

Idemoplavi je napisao/la:Upravo mislim da garant za pomoc od Uefe može biti to što smo sami počeli nesto da pravimo, i oni su uvijek izjavljivali da ce pogurati neki projekat ali da sami nece praviti cijele stadione, tako da ima mi ovo smisla, jbg klub uz pomoc lokalne zajednice dize istok trudi se da napravi stadion da jos jedan može imati licencu da se igra evropa i reprezentacija tako da sam ubjeđen da ce Uefa pogurati.

@radepaprica gdje si bio do sad da ove pošamaras trolove :)
ne sumnjam da bi uefa bila voljna pogurat, ali nas savez je tolko nesposoban da sumnjam da oni mogu to organizovat

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 dec 2016, 10:24

Klub se treba fokusirati da od UEFA trazi pare za travnjak, naravno, preko saveza, to je maksimum koji se moze dobiti. Na konto jadne lige, reprezentacije, ali prvo moramo ubijediti savez pa onda oni UEFA-u.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 07 dec 2016, 10:26

pa nisam ni mislio da ce Siljak otici i rec daj. Obzirom da si nesto na ovom forumu mislim da bi trebao malo razmisliti tom svojom glavom prije nego sto napises nekome da je glup. I ja bi imao tebi svasta reci ali s obzirom na vasu administraciju i neslobode govora znam da ce biti izbrisano...
1921

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 07 dec 2016, 10:38

Evo Stojan i Ognjen Vranjes pred raskidom ugovora u svojim klubovima.Ako smo mogli dovesti Zahirovica,Stevanovica nisu ni ovi nemoguca misija ako bi nam zaista bili od koristi.Msm da je Sarajevo pokusavalo s Ognjenom kad je bila prica da mu nude 5.000 platu.Ako mastamo o Evropi trebaju nam takvi igraci koji imaju iskustva.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 10:38

Jeli se ovaj Vranjes ikada dovodio u vezu sa nama? mislim na Stojana, kada bi se on zaganjao, auuu kakvo bi to pojacanje tek bilo ...

Stojan DA.! Ognjen NE. zbog tetovaze i komplet te price :nene:
1921'

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 dec 2016, 10:47

Niti sekunde ne sumnjam da će uprava sa kapacitetima koje ima napraviti vrhunsku prezentaciju( istorija, tradicija, stradanje stadiona u ratu) prema UEFI, naravno preko saveza. Takođe siguran sam da će i savez stati iza tog projekta, pa i sa svoje strane i finansijski pogurati nekim manjim dijelom. Takođe država (opština, kanton, pa i Federacija) bi trebala podržati jedan takav projekat. Jedan je uslov osnovni...da mi kao klub obezbjedimo nekih 60% sredstava. Bez toga bi sve palo u vodu. Tako nekako ja gledam na realizaciju ovakvih projekata, i mogućnosti realizacije. Svi infrastrukturni projekti koji nisu komercijalni (teren, svlačionice, reflektori,kampovi za mlađe kategorije) su nešto gdje će UEFA i savez gurati. Oko komercijalnih stvari nema šanse, to moramo sami...

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 07 dec 2016, 10:57

Kostic je vrlo blizu prelaska u Želju.
Radnička klasa !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 dec 2016, 11:23

Hrasno1921 je napisao/la:Jeli se ovaj Vranjes ikada dovodio u vezu sa nama? mislim na Stojana, kada bi se on zaganjao, auuu kakvo bi to pojacanje tek bilo ...

Ne igra tetovaza, kakve to veze ima? :crazy: igra za reprezentacija, a da ne igra u Zelji gdje nema dva igraca da prouce Fatihu, kad se vec fatas tih stvari. Uzmi na mene cijedjeni sok i reci da cu platit :kafa:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 11:36

HausMan je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Jeli se ovaj Vranjes ikada dovodio u vezu sa nama? mislim na Stojana, kada bi se on zaganjao, auuu kakvo bi to pojacanje tek bilo ...

Ne igra tetovaza, kakve to veze ima? :crazy: igra za reprezentacija, a da ne igra u Zelji gdje nema dva igraca da prouce Fatihu, kad se vec fatas tih stvari. Uzmi na mene cijedjeni sok i reci da cu platit :kafa:
Necu da ulazim u raspravu oko tih stvari, za mene i po meni on nema mjesta u Zelji, bi @irfo u pravu za Kostica, covjek ima ponudu na stolu, samo da raskine ugovor sa Slobodom ...
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 dec 2016, 11:53

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
Necu da ulazim u raspravu oko tih stvari, za mene i po meni on nema mjesta u Zelji, bi @irfo u pravu za Kostica, covjek ima ponudu na stolu, samo da raskine ugovor sa Slobodom ...
Izjavio je i on to, malo zamotao ali izmedju redova. Zablokirao sam, je li Kosticu ljevaka glavna?

jeste ljevak, zato na pocetku sezonu nisu kod husrefa mogli zajedno igrat on i dzidic jer su obojica ljevaci

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 11:58

Znam koliko i ti sto se tice toga ako ne i manje, po transfermarktu je desnjak (ako je desno right :mrgreen: ), ako je u slobodanki jasna prica da svi stranci sa vecim ugovorima imaju slobodne papire a Kostic je jedan od njih onda ne vidim problem za realizaciju transfera, ali o otom potom, sve sa rezervom.

Mislim da bi vrijeme bilo da jednom i dovedemo kapitalca, pravo pojacanje u vidu Stojana Vranjesa, ako tezimo ka nekom iskoraku i tim stvarima trebali bi i poceti a ne samo pricati, ako Miske vec za tribinu posuduje moze onda i za jednog ili dva vrhunska igraca koji odudaraju od komplet lige, mislim da su najplaceniji igraci kod nas aoko 100h, njemu nek ponude 200h , ipak mu je 30.g, na dvije godine i alajhmanet ...
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.