How yes no.skyisthelimit je napisao/la:da je ovaj frajer pravi holandjanin tj da nastupa za Nizozemsku reprezentaciju sad bi nosio dres u najmanju ruku jednog Tottenhama
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
upravu je co'ek... da medunjanin ima kvalitet za nizozemsku repku, bio bi njen član sigurno i kao takav igrao bi za klubove ranga tottenham-a... obzirom da ovo prvo nije slucaj, posudjen je gaziantepu i igra za nasu repku...Cartman je napisao/la:How yes no.skyisthelimit je napisao/la:da je ovaj frajer pravi holandjanin tj da nastupa za Nizozemsku reprezentaciju sad bi nosio dres u najmanju ruku jednog Tottenhama
Ma u pravu ste vi svi,da pobjedimo sve utakmice u kvalifikacijama izbjegli bi baraz.
Da je......
Da je......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
nisam znao da haris igra za Gaziantepspor da je na posudbi.... sa srecom
strase haman 3-0..haris igrao ..
Eno danas pobijedise Besiktasa,Medunjanin od prve minute.
Jeste, imao je asistenciju, a Ibričića niti na klupi, po soccerway . com, sada ne znam koliko su ovi podaci tačni ..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ibricic je pocrvenio u proslom koluzizu1991 je napisao/la:Jeste, imao je asistenciju, a Ibričića niti na klupi, po soccerway . com, sada ne znam koliko su ovi podaci tačni ..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Da, da, da, da, to sam totalno zaboravioPapastathopoulos je napisao/la: ibricic je pocrvenio u proslom kolu

haris medunjanin strijelac za 1:0 gaziantepa 

Gaziantep 2:0 , Medunjan strijelac oba gola
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Majstor! svaka mu dala

uuu bravo majstore!! kad ce biti golovi?
gdje su oni sto govore da medunjanin ne treba biti vise pozvan

gdje su oni sto govore da medunjanin ne treba biti vise pozvan

On i Pjanic nek onda igraju u veznom redu,a misimovic napolje pa nek udje u 70toj minuti..Mogli bi izmjenom Misimovica ubacit Stevanovica na krilo ili dodat Zukanovića ili vec nekog na lijevi bek,a Salihović u sredinu..
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Zasto Misimovica izbacit, pa on je nam odlucio i odlucije najvaznije utakmica i ovu qualifikaciju je glavni igrac.
Medunjanin je napravio pravi potez odlaskom u Tursku ligu koja je mnogo jaca od Izraelske,bar 2 puta... standardan je igrac,a evo donio im je ovaj put i veoma vaznu pobjedu! on je jedan od najvaznijih igraca u nasoj reprezentaciji i napokon je nasao klub gdje stalno igra i gdje moze jos napredovati! samo naprijed Harise,ovo ce posebno obradovati selektora Susica!
Svaki igrač u formi nam je dobrodošao, pogotovo sada kada već duže vrijeme Miske ne igra, Vranješa su preselili na klupu, evo dobišmo kao i uvijek standardnog Zukanovića, te Medunjanina koji je počeo da podsjeća na stare dane.
Samo naprijed momci.
Samo naprijed momci.
posto nitko nije postavio, potrazio sam ja. evo golovi harisa
golcina u trecoj minuti
" onclick="window.open(this.href);return false;

golcina u trecoj minuti
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 28 okt 2012, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Fini golovi nema sta , nego koju poziciju igra ? Da li je vise defanzivno orijentisan to bi bilo odlicno za repreznataciju da on igra onda umjesto zahirovica ?
nemoze umjesto Zahirovica, nije taj tip igraca.grgr je napisao/la:Fini golovi nema sta , nego koju poziciju igra ? Da li je vise defanzivno orijentisan to bi bilo odlicno za repreznataciju da on igra onda umjesto zahirovica ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.