' & ја ' " по ' ",? &, & не $ овог & "
FK Drina Zvornik
- drinin vuk
 - Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik
Познато " је то за ? " за &,за $ " не %.
 ,$ за $ $ $ се " $ & ".

& $ - & " - & - &
ФСРС
						ФСРС
- hamalainen
 - Kontakt:

" & ' % сте ? " РС " ' ",жао ' је % - ".$ се $ - се & ".

- 
				Majstor 59
 - Kontakt:

$ & је ":
"& ? ' " ?
А % се нас " (" ? ове " о $) ? " % " $ ? овог / & на %,стога је све " јасно. $ пех & $ $,ет " $ ' $ " % $ - - " ' за $," " "."
? $ ? " у " него у $ $ " је ' " " " 90 ". ? " " су ? " на овој ". " је $ је % % ' " ? је тренер $ & " на ' % $ је % % на $ /. & је $ $ $, ? се ", ? га $ $ " ". $ " & " " $ & стварно ' $ % са ?, а то се $ $ " $.

"& ? ' " ?
А % се нас " (" ? ове " о $) ? " % " $ ? овог / & на %,стога је све " јасно. $ пех & $ $,ет " $ ' $ " % $ - - " ' за $," " "."
? $ ? " у " него у $ $ " је ' " " " 90 ". ? " " су ? " на овој ". " је $ је % % ' " ? је тренер $ & " на ' % $ је % % на $ /. & је $ $ $, ? се ", ? га $ $ " ". $ " & " " $ & стварно ' $ % са ?, а то се $ $ " $.
- drinin vuk
 - Kontakt:

' ¥ је " ? у '," & $ је % $ $ " ",? просто спорост је % % је ¥ ? $,$ је ? у & " простора је ? ' празног.Наравно $ је " & $,& - " " ? $ $ стане на ? $ се " ? у $," је & с ? не зна " он $,$ % & &,о $ ' " за " је онај " (" онај & ' " на " " " /) ".? ' ? ¥," ' ? $ - " $ $ ? ове "," $ $ ' % на " $ је све јасно," & на срце " " " " ?.Majstor 59 je napisao/la:$ & је ":
"& ? ' " ?
& $ - & " - & - &
ФСРС
						ФСРС
- zvornicki klan
 - Kontakt:

' $ о ' " ", $ је & $ " & $ % " " " је % & $,' % на терену је " & " ?".

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
						Drugo ime objektivnosti!
УПРАВА /!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ne mogu da pokažem koliko sam sretan zbog toga što se vraćamo u PRVU LIGU RS, za razliku od ove namještene, propale, najgore lige u Evropi Prva liga RS je institucija za ovu u svim mogućim stvarima, možda se ne može po infrastrukturi porediti ali da je uređenija i nenamještena to sigurno a to dokazuju i klubovi koji u njoj igraju. Tamo se ne zna ko će biti šampion a ko će ispasti dok se ovde to zna unaprijed pet godina tako da sretno vama sa vašom ligom ja je nikad nisam ni volio a morao sam je pratiti zbog Drine, mislim da vam je UEFA sve objasnila 1. aprila

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
$ се & $ - $ " у ? $ & " ? " $.
А " & " ? & је ? $ ове ? & $ $ ".
$ " % ", ? - $ $ "!

А " & " ? & је ? $ ове ? & $ $ ".
$ " % ", ? - $ $ "!
Bolje Kozara ili Doboj, Bijeljinu ne interesuje PL oni su 100% okrenuti prema Srbiji i čak i ekavicu govore, kad se igra vječiti derbi veća je napala nego u BG. Ulazili su oni ali nije bilo prevelikog interesa ni Grada ni navijača za takve utakmice i za dobar rezultat zato bih volio da uđe Kozara jer sam siguran da se oni mogu održati i da neće ispasti odmah a one tamo god. se vraćate vi naravno ukoliko se desi ispadanje ove god. a sve ide ka tome pa i onaj penal u Tuzli

- 
				Pasodzigera
 - Kontakt:

Pa dobro,ne bih se bas slozio sto se Bijeljine tice,Srbiji su okrenuti dosljaci,oni koji nisu pravi Bijeljenci,ipak je Radnik napravio neko ime u BH fudbalu,u bivsoj Jugoslaviji su bili i u drugoj ligi. Najbolje bi bilo kad bi u PL usli i FK Radnik i FK Podrinje,tad bi PL dobila svijezinu i imala jedan zestok derbiDejan, BL je napisao/la:Bolje Kozara ili Doboj, Bijeljinu ne interesuje PL oni su 100% okrenuti prema Srbiji i čak i ekavicu govore, kad se igra vječiti derbi veća je napala nego u BG. Ulazili su oni ali nije bilo prevelikog interesa ni Grada ni navijača za takve utakmice i za dobar rezultat zato bih volio da uđe Kozara jer sam siguran da se oni mogu održati i da neće ispasti odmah a one tamo god. se vraćate vi naravno ukoliko se desi ispadanje ove god. a sve ide ka tome pa i onaj penal u Tuzli
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Бањалучанин
 - Kontakt:

Па " " - &, јер " " " " / тренера...
$ ја " " ? $ то $ $ ? " " ?, јер " " групе, & $ не " ? & на " &...
? " $ " на терену " на "...

$ ја " " ? $ то $ $ ? " " ?, јер " " групе, & $ не " ? & на " &...
? " $ " на терену " на "...
					Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 03 apr 2011, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.

Let's go, Fighter!
"!
						"!
- 
				Pasodzigera
 - Kontakt:

Ovo je stvarno djecije razmisljanje." je napisao/la: А " & " ? & је ? $ ове ? & $ $ ".
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Pucas od srece,haha,upravu si da je nejgora liga,ali jos ispasti iz najgore,nemoze gore biti,a kasno ste poceli i igrati fudbal u vasem "gradu",vidim sada cinimi se 45te osnovan klubB o X je napisao/la:Ne mogu da pokažem koliko sam sretan zbog toga što se vraćamo u PRVU LIGU RS, za razliku od ove namještene, propale, najgore lige u Evropi Prva liga RS je institucija za ovu u svim mogućim stvarima, možda se ne može po infrastrukturi porediti ali da je uređenija i nenamještena to sigurno a to dokazuju i klubovi koji u njoj igraju. Tamo se ne zna ko će biti šampion a ko će ispasti dok se ovde to zna unaprijed pet godina tako da sretno vama sa vašom ligom ja je nikad nisam ni volio a morao sam je pratiti zbog Drine, mislim da vam je UEFA sve objasnila 1. aprila
Pa danas je 03.april sta je,malo si zakasnioB o X je napisao/la:Ne mogu da pokažem koliko sam sretan zbog toga što se vraćamo u PRVU LIGU RS, za razliku od ove namještene, propale, najgore lige u Evropi Prva liga RS je institucija za ovu u svim mogućim stvarima, možda se ne može po infrastrukturi porediti ali da je uređenija i nenamještena to sigurno a to dokazuju i klubovi koji u njoj igraju. Tamo se ne zna ko će biti šampion a ko će ispasti dok se ovde to zna unaprijed pet godina tako da sretno vama sa vašom ligom ja je nikad nisam ni volio a morao sam je pratiti zbog Drine, mislim da vam je UEFA sve objasnila 1. aprila
1921-2011
pogledaj malo bolje moje postove pa ćeš primjetiti da se ja rjetko kad šalim niti mijenjam stavove k'o čarape...Esii TM87 je napisao/la:Pa danas je 03.april sta je,malo si zakasnioB o X je napisao/la:Ne mogu da pokažem koliko sam sretan zbog toga što se vraćamo u PRVU LIGU RS, za razliku od ove namještene, propale, najgore lige u Evropi Prva liga RS je institucija za ovu u svim mogućim stvarima, možda se ne može po infrastrukturi porediti ali da je uređenija i nenamještena to sigurno a to dokazuju i klubovi koji u njoj igraju. Tamo se ne zna ko će biti šampion a ko će ispasti dok se ovde to zna unaprijed pet godina tako da sretno vama sa vašom ligom ja je nikad nisam ni volio a morao sam je pratiti zbog Drine, mislim da vam je UEFA sve objasnila 1. aprila
Vukovi, srećana godišnjica i sve najbolje u budućnosti...
http://vukovi2010.****/2011/04/ ... st_09.html

B o X je napisao/la:Vukovi, srećana godišnjica i sve najbolje u budućnosti...
Srećan rođendan ,Vukovi!
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
						PFC
kakav je krele onaj voditelj na BH radiu 1 što prenosi utakmicu Travnik - Drina, prenosi utakmicu kao da je riječ o radiu Travnik a ne o zajedničkom radiu, Bože bože kakvo neznanje, a i sam voditelj u studiju nije nešto ali eto trpimo  

Sta je ba ovo razmontira vas Travnik 

ma razmontirani smo mi od kad je otišao Vojvodić, neka i treba nas derati samo da oni lopovi iz uprave odu.scudetto je napisao/la:Sta je ba ovo razmontira vas Travnik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.