Ne bi vrijeđao niti bilo šta govorio protiv momka, jer ga ne znam. Samo hoću reći da mi ne ide u glavu da je takav igrač (među tri najbolja u ligi) još uvijek u Slobodi, koja je kao Titanic. Ne znam šta ga tamo privlači da ostane, a ta priča mi je bezveze da nije tip igrača koji voli da mijenja sredinu svako pola godine. Moj prvi dojam o njemu je da on i nije mentalno snažan igrač. Kako god, nema veze.zagorski je napisao/la:Seljacic kojeg ne bi volio gledati u bordo dresu. Ima nekog kvaliteta sigurno,ali mentalno patulja. Takvi nam ne trebaju.AlfredNobel je napisao/la:Meni onaj Ordagić ne ide u glavu nikako, ne vjerujem..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
TobeYarabi je napisao/la:natovariti kamion pun ogledala i zvecki i pravac u afriku po pojacanja. dovesti cijelo jedno pleme pa valjda ce jedan znati ganjati loptu po terenu. ako nista drugo, iznajmljivati ih za branje malina i tako skupljati pare za pojacanja u veznom reduMartinSco je napisao/la:A što ne bismo zaganjali kakvog stranca, tamnoputog u vezni red? Valjda ima nešto u ponudi... Ili bar lijevog beka!? Ne treba bježati od tamnoputih..![]()

Kakvog imamo covjeka zaduzenog za te stvari on nebi mogo ni ljude za brat maline naci a ne dobrog veznog, da im placa po 3km gajbu ljudi bi ga izradili.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Bolje biti kralj na selu nego....Evolution87 je napisao/la:Pobjegose svi iz mrtve slobode glavom bez obzira, a samo ordagic ostadeja ne znam jel on glup ili sta li vec
You are someone else I am still right here
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kad je tolika metalna pic.a da 2 3 prelazna roka kao daleko najbolji igrač slobode ne smije otići bilo gdje nego stagnira i individualno a i finansijski u mrtvoj slobodi mogu mislit' kakav bi ovde bio, morali bi ga vodom poljevati da dođe sebi nakon što bi mu se neki lola prvi put proderao IGRAJ AMEREEEAlfredNobel je napisao/la:Ne bi vrijeđao niti bilo šta govorio protiv momka, jer ga ne znam. Samo hoću reći da mi ne ide u glavu da je takav igrač (među tri najbolja u ligi) još uvijek u Slobodi, koja je kao Titanic. Ne znam šta ga tamo privlači da ostane, a ta priča mi je bezveze da nije tip igrača koji voli da mijenja sredinu svako pola godine. Moj prvi dojam o njemu je da on i nije mentalno snažan igrač. Kako god, nema veze.zagorski je napisao/la:Seljacic kojeg ne bi volio gledati u bordo dresu. Ima nekog kvaliteta sigurno,ali mentalno patulja. Takvi nam ne trebaju.AlfredNobel je napisao/la:Meni onaj Ordagić ne ide u glavu nikako, ne vjerujem..
1946
Tokom pregovora sa igračima sitnih klubova uvesti u pregovore i psihologa da im objasni stvari oko pritiska, oko Istoka i da nije to što oni misle.fera je napisao/la:Bolje biti kralj na selu nego....Evolution87 je napisao/la:Pobjegose svi iz mrtve slobode glavom bez obzira, a samo ordagic ostadeja ne znam jel on glup ili sta li vec

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 28 jun 2017, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Moje misljenje za Ordagica je da on sada dole suti i ceka da mu ovaj nadje nesto vani,ako ne nadje ,odigrat ce pola sezone,i eto mislim da ima ciste papire.Ovako sta npr dodje u Sarajevo,Zelju,morat ce potpisati na bar dvije godine,pa jos dvije godine udaranja po ovim "livadama",vako nako njemu su 24 godine vakat da se ispali,ovako je dole "rahat",cim dodje ponuda.moze ici .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mi smo miljama daleko od normalne lige. Igrac koji vrijedi bar malo ode daleko, samo da ovdje ne igra. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Npr u Moldaviju je l'?fks74 je napisao/la:Mi smo miljama daleko od normalne lige. Igrac koji vrijedi bar malo ode daleko, samo da ovdje ne igra.

Samo Saraj'vo.
"PRIMORAC" ti je srednje ime, uclani se u advokatsku komoru i brani ublehase.bodi123 je napisao/la:Daj ti njemu Saidovu platu pa ćeš vidjeti kako bi on letio po terenu, kakav ba pritisak, pa nismo Real Madrid, nit nam dolazi 20 hiljada duša na utakmice na Koševo, misliš da u Tuzli nema psovki i zvižduka? To je priča za malu djecu, očigledno momak neće kod nas, u Slobodi ima dobru lovu, a naši mu neće ponuditi više, i tu sve završavaskoroalen je napisao/la: Zar nije ovdje bila priča da je rekao da ne bi u Sarajevo, velik' pritisak? Yebo takvog igrača, njemu je zadovoljstvo da mu aplaudira 500 ljudi u Tuzli šta god da uradi, a strah ga zaigrat pred 4 hiljade jer će možda neko i zviždat. Pišaj ga ako je takav a izgleda da jest.

Uprava vjerovatno ima u planu i boljeg od Petraka! Dokle nam je onaj cener iz HNL-a? Biće Kokte, biće ludila! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čeka da ga nazovemo, a Ihtijarevic broj izgubiojoker90 je napisao/la:Uprava vjerovatno ima u planu i boljeg od Petraka! Dokle nam je onaj cener iz HNL-a? Biće Kokte, biće ludila!
- AlfredNobel
- Kontakt:
quote="BitiSrcemVezan"]
Ma opet kažem, ne kapiram lik nikako, otišlo pola igrača, on još tu. A vani ništa wow neće naći siguran sam. Nebitno, nije tema Amer Ordagić.
kad je tolika metalna pic.a da 2 3 prelazna roka kao daleko najbolji igrač slobode ne smije otići bilo gdje nego stagnira i individualno a i finansijski u mrtvoj slobodi mogu mislit' kakav bi ovde bio, morali bi ga vodom poljevati da dođe sebi nakon što bi mu se neki lola prvi put proderao IGRAJ AMEREEE[/quote]AlfredNobel je napisao/la:Ne bi vrijeđao niti bilo šta govorio protiv momka, jer ga ne znam. Samo hoću reći da mi ne ide u glavu da je takav igrač (među tri najbolja u ligi) još uvijek u Slobodi, koja je kao Titanic. Ne znam šta ga tamo privlači da ostane, a ta priča mi je bezveze da nije tip igrača koji voli da mijenja sredinu svako pola godine. Moj prvi dojam o njemu je da on i nije mentalno snažan igrač. Kako god, nema veze.zagorski je napisao/la:Seljacic kojeg ne bi volio gledati u bordo dresu. Ima nekog kvaliteta sigurno,ali mentalno patulja. Takvi nam ne trebaju.AlfredNobel je napisao/la:Meni onaj Ordagić ne ide u glavu nikako, ne vjerujem..
Ma opet kažem, ne kapiram lik nikako, otišlo pola igrača, on još tu. A vani ništa wow neće naći siguran sam. Nebitno, nije tema Amer Ordagić.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nemoj da me citiras, mlad si ti jos.PitarBordo je napisao/la:Npr u Moldaviju je l'?fks74 je napisao/la:Mi smo miljama daleko od normalne lige. Igrac koji vrijedi bar malo ode daleko, samo da ovdje ne igra.
Rahmanovic joker,10-tku zaduzio.Valjda su morali novi dres praviti,onaj ga je rasirio u struku prethodnik 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al fakat. Drugi transfer rok, i mi jos cekamo na DM. Popravili smo se, doveli smo Rahmana kao veznog, fali jos destruktivac i eventualno stoper. I hajcanje neka pocne 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako je nije pojeo.miky_hz je napisao/la:Rahmanovic joker,10-tku zaduzio.Valjda su morali novi dres praviti,onaj ga je rasirio u struku prethodnik

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
miky_hz je napisao/la:Rahmanovic joker,10-tku zaduzio.Valjda su morali novi dres praviti,onaj ga je rasirio u struku prethodnik

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- muhamedhulk
- Kontakt:
Najjace sto Said se pravi 'mutav', tipa samo Saraj'vo, bla bla
A ono u planovima nije ni da trenira sa juniorima
A mog'o je biti gospodin i otici sad bez popme i tjeranja.
Druga stvar, hoce Mico prepustiti Krsti 11, ili Makedonac uzima 28?

Druga stvar, hoce Mico prepustiti Krsti 11, ili Makedonac uzima 28?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pročitah da je nekakva Mačva pobijedila Krupu..
Kako se bliži tekma, nervoza raste. Šta ako je Cala bio u pravu?
DAJTE NAM JOŠ POJAČANJA!!!
Kako se bliži tekma, nervoza raste. Šta ako je Cala bio u pravu?

DAJTE NAM JOŠ POJAČANJA!!!
IDEMO PONOVO!
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, skoJaa i 47 gostiju.