Osvajac US Opena i covjek koji je u vrhu svjetskog tenisa 10 godina place jer gubi mec... Make senseLillard je napisao/la:Čovjek je gubio protiv invalida i bivao u gorim stanjima. Ne plače radi psihe siguran sam milijardu posto.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Osvajac US Opena i covjek koji je u vrhu svjetskog tenisa 10 godina place jer gubi mec... Make senseLillard je napisao/la:Čovjek je gubio protiv invalida i bivao u gorim stanjima. Ne plače radi psihe siguran sam milijardu posto.
Tiho tise najtiseeeee, njezno njezno njeznijeeeeeeebodi123 je napisao/la:**** ironija al bašSlevinKelevra je napisao/la:Navijaci Federera rugaju se nekom da je placljivko![]()
![]()
Ismijavaju povrijedjenog čovjeka
Vrhunski sportisti i atlete, vrhunac im u zivotu 2 termina sedmicno i 2 puta dnevno do kladionicebodi123 je napisao/la:**** ironija al bašSlevinKelevra je napisao/la:Navijaci Federera rugaju se nekom da je placljivko![]()
![]()
Ismijavaju povrijedjenog čovjeka
Effenberg je napisao/la:Mara nemoj plakat ba, sad ce Babuka gem jedan da pokloni!![]()
jasmin10 je napisao/la:A ubit će babuka smiješnog Marina 3 0
Pa to je dobro poznata taktika. Kad te protivnik razvaljuje i ne znas sta ces, bam zuljevi.S3lva je napisao/la:lik plak'o radi žuljeva![]()
BašSlevinKelevra je napisao/la:Osvajac US Opena i covjek koji je u vrhu svjetskog tenisa 10 godina place jer gubi mec... Make senseLillard je napisao/la:Čovjek je gubio protiv invalida i bivao u gorim stanjima. Ne plače radi psihe siguran sam milijardu posto.
Popio tabletu za stopalo?CROtorious je napisao/la:Upravo popio tabletu i motaju mu stopalo. Nemojte pisat gluposti zbog ljubomore i ostalih sranja. Uspjeh je doc i u finale i igrat ovako ozljeden.Unofficialpage je napisao/la:Kažu na ESPN da nije povrijeđen, nije tražio masažu, tabletu već da je ovo do psihološkog pada. Ako je zbog ovoga Marine predaj meč i u penziju.
flwz je napisao/la:Marineeeee nisi sam. Place i @bodi.
coelho41 je napisao/la:Yebemu mater ima tu nacionalizma u nekim komentarima, ja vjerujem da čovjeka boli koljeno ili šta već i da ne plače jer je mentalni patuljak, već da plače jer je krv propišo da dođe do finala i ne može garantovati da će opet doći do bilo kojeg GS finala i sad ne može da bude kompetentan zbog povrede.
nemaju oni pojma šta se stvarno dešava, ko ni mi. mogu samo nagađatiCROtorious je napisao/la:U prijenosu na HRT-u prvo rekli koljeno, pa zglob i sad zuljevi izgleda.
A di si ti procitao da je popio tabletu za stopalo? Ako se mislis rugat rugaj se svojim koji dvaput godisnje udu u 2. kolo challengera ako imaju srece.kobe24 je napisao/la:Popio tabletu za stopalo?CROtorious je napisao/la:Upravo popio tabletu i motaju mu stopalo. Nemojte pisat gluposti zbog ljubomore i ostalih sranja. Uspjeh je doc i u finale i igrat ovako ozljeden.Unofficialpage je napisao/la:Kažu na ESPN da nije povrijeđen, nije tražio masažu, tabletu već da je ovo do psihološkog pada. Ako je zbog ovoga Marine predaj meč i u penziju.Kakva ljubomora, jesi ok?
Druze, zuljevi su svakodnevnica svih tenisera i to se ne moze nazvati povredom. Sve ovo je zbog psihe 99%, Marin je podlegao pritisku i to je jasna stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.