Nasli ga na jutubu i onda na treningu da ga skautiraju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Protiv sam lige iz nekoliko razloga, medjutim ako dodje do formiranja iste i mi budemo ucesnici svakako da ce to biti dobro za klub sto se tice finansija i finansijskih prihoda, ali ni po cemu drugom.narodniheroj je napisao/la:Moram priznati da mi je malo iznenađujuće da nisi za ovaj balkanski kup-ligu. Nekako sam stekao dojam da starija raja žele to takmičenje a ovi mlađi iz nepoznatih razloga izbjegavaju. Dovoljno je pogledati snimke prijeratnih utakmica protiv ondašnjih ekipa i jeza te prođe.Hrasno1921 je napisao/la:
Ne znam kakav je stav kluba i rukovodtsva kluba po tom pitanju, negdje sam procitao da ono sto NFSBIH dogovori klub mora da ispostuje jer je isti clan tog saveza, i ako sam protiv te lige/kup-a (vec koji format bude) svakako da ce zarada konkretno sto se tice nas biti i vise nego dobra, na tih 800.000 eura dodas, iznos od prodaje karata dodje ti npr. Dinamo, Zvezda, Partizan sigurno da ce biti minimalno +8.000 dusa na stadionu kao i vecu atraktivnost domacih sponzora jer ce autom. imati siroko trziste za samopromociju samim tim i davat ce vise,a da ne govorim o eventualno tv. pravima, citam na jednom srpskom forumu kako je Arena Sport vec stala prva u red da otkupi TV.prava, znaci po tom pitanju se nesto zaista ozbiljno vrti i dogadja.
Smatram da bismo baš mi trebali biti pokretačka snaga iz BIH za organizovanje tako jakog takmičenja. Mali milion pozitivnih efekata bismo dobili tom ligom. Imali bi sigurno drastično povečan broj članova (masa raje ovu ligu ne shhvata ozbiljno i šprdaju se s njom u poređenju sa nekadašnjom, što i jest istina) Svaka tekma u Dolini urnebes, pun stadion, bolji kvalitet fudbala itd. TV prava, ulaznice, dobar izlog za mlađe igrače, sve bi bilo dinamičnije i sa više medijske pažnje, kao nekada. Na kraju krajeva takva liga bi jednostavno tjerala sve nas da budemo bolji, a to nam realno fali, taj neki pozitivan rivalitet sa ostalima. Svi znamo da je naša liga ispod svakog kriterija, po kvaliteti, infrastrukturi, posjećnosti, marifetlucima itd.
Nece kvalitetni dolazit na probu, oni ce potpisat prije ,a ovi upitnog kvaliteta kao ovaj tomic ce dolazitHausMan je napisao/la:Nijedan kvalitetan igrac nece dolaziti na probu. To su obicne gluposti i nestrucnost ljudi u klubu. Pri tome ne mislim na ovog igraca nego opcenito. Ako budu tako dovodili igraca nikad kvalitetnog igraca necemo dovesti. Zamisli Miroslovu Stevanovicu, Zeljo kaze dodji na probu par dana![]()
Da mogu dovesti kvalitetno ne bi dovodili igrace na probu. Ti za pet treninga ne mozes nista vidjeti. Igraci se skautiraju mjesecima..irfo je napisao/la:Nece kvalitetni dolazit na probu, oni ce potpisat prije ,a ovi upitnog kvaliteta kao ovaj tomic ce dolazitHausMan je napisao/la:Nijedan kvalitetan igrac nece dolaziti na probu. To su obicne gluposti i nestrucnost ljudi u klubu. Pri tome ne mislim na ovog igraca nego opcenito. Ako budu tako dovodili igraca nikad kvalitetnog igraca necemo dovesti. Zamisli Miroslovu Stevanovicu, Zeljo kaze dodji na probu par dana![]()
HausMan je napisao/la:Mogu ja biti skaut na ovaj nacin. Dodji par treninga i onda cemo ocijeniti. Jesmo amateri u pm.![]()
Izvini, ali bi li ti ikada povjerovao da ce jedan Markovic koji je igrao za Lovcen, Zetu, Mogren i Mladost iz VO biti pojacanje? Jos covjek, prema Petrovicu, bio jedan od najboljih igraca.LjoZee je napisao/la:Zasto onda zeli Tomica ako trazimo samo kvalitetna i provjerena pojacanja ? Kako god mozda jeste ispravno,ali ako ce nam biti druga pojacanja kao ovaj Tomic jadna nam majka. Po meni glup potez Petrovica,ali eto vidjet cemo.