Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Naravno da je zbog psihe, nije to neka strašna povreda i da boli puno, navikli su oni na puno bolnije povrede. Pao je psihološki jer nije mogao odgovoriti kako je mislio, krivo mu što ga ometa ta povreda. Razumljivo, ne dolazi se svaki dan do finala u kojem igraš protiv Federera. Nije pohvalno ali razumljivo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
da, upravo takoronaldo99 je napisao/la:Jedino sto mi je ovdje jako krivo je to sto smo mi.ostali uskraceni za dobar tenis,jbt cekas to finale Wimb i onda dobijes ovo..s.ranje obicno
Ma svaki teniser ima zuljeve. Treba ih kaznjavati kad se zale na to.arelinho je napisao/la:Pa Rafa ima najviše žuljeva od svih tenisera i to po rukama pa nikad nije zaplakao zbog toga. E moj Marine...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Maaaarineee salji mu na bekend to je tvoja sansa.

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
Šta kaže zašto se moli ova
oće u zrak da se digne.
Osporiti će uspjeh Federera zbog povrede...

Osporiti će uspjeh Federera zbog povrede...
Nije popio tabletu za žuljeve jbem gaKawhi je napisao/la:Ma svaki teniser ima zuljeve. Treba ih kaznjavati kad se zale na to.arelinho je napisao/la:Pa Rafa ima najviše žuljeva od svih tenisera i to po rukama pa nikad nije zaplakao zbog toga. E moj Marine...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
CROtorious je napisao/la:A di si ti procitao da je popio tabletu za stopalo? Ako se mislis rugat rugaj se svojim koji dvaput godisnje udu u 2. kolo challengera ako imaju srece.kobe24 je napisao/la:Popio tabletu za stopalo?CROtorious je napisao/la: Upravo popio tabletu i motaju mu stopalo. Nemojte pisat gluposti zbog ljubomore i ostalih sranja. Uspjeh je doc i u finale i igrat ovako ozljeden.Kakva ljubomora, jesi ok?
Druze, zuljevi su svakodnevnica svih tenisera i to se ne moze nazvati povredom. Sve ovo je zbog psihe 99%, Marin je podlegao pritisku i to je jasna stvar.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- CROtorious
- Kontakt:
Jbg ocito nesta je. Nije ni bitno sta, al steta sto gledamo ovakvo finale. Vjerovatno bi ga Fedex dobio i da je Marin 100% zdrav, al bi bilo zanimljivije gledat.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Popio tablete jer je sinoc zaboravio. Vidis da je psihicki nestabilan.Lillard je napisao/la:Nije popio tabletu za žuljeve jbem gaKawhi je napisao/la:Ma svaki teniser ima zuljeve. Treba ih kaznjavati kad se zale na to.arelinho je napisao/la:Pa Rafa ima najviše žuljeva od svih tenisera i to po rukama pa nikad nije zaplakao zbog toga. E moj Marine...
Sad sasvim normalno igra. Jadan pokusaj da se Federer izbaci iz ritma. To od njega nisam ocekivao. Sreca pa je Federer naucio lekciju iz brojnih okrsaja s Noletom koji je iste stvari radio.
- BeyKopites
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:da, upravo takoronaldo99 je napisao/la:Jedino sto mi je ovdje jako krivo je to sto smo mi.ostali uskraceni za dobar tenis,jbt cekas to finale Wimb i onda dobijes ovo..s.ranje obicno

Očekivao sam dobar meč jer u teoriji Čilić ima igru kojom može nauditi Federeru. Al' čovjek se raspao sredinom prvog seta, očekivao sam da će izdržati bar puna 2 seta i da će igrati kvalitetan tenis. Žuljevi smetaju očigledno al' sad da je neka povreda, daj ne budite smiješni.
Evo izgleda da djeluje tableta, počeo je igrati bolje

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- ASD
- Kontakt:
Najveci nedostatak sporta, sto su primadone i glumci (ne svi, ali dobar broj, gori su od fudbalera).
U poredjenju recimo sa bracom Klitschko u boksu koji po najvecim mogucim naporima i ne pomisljaju da glume povrede ili predaju mec cak po cijenu da ostanu bez oka ili da postanu trajno nesposobni, vide samo jednu tacku tj. da dobiju mec.
U poredjenju recimo sa bracom Klitschko u boksu koji po najvecim mogucim naporima i ne pomisljaju da glume povrede ili predaju mec cak po cijenu da ostanu bez oka ili da postanu trajno nesposobni, vide samo jednu tacku tj. da dobiju mec.
-
- Kontakt:
Braca Klitschko najveca prevara u najvecoj prevari od profesionalnih sportova.ASD je napisao/la:Najveci nedostatak sporta, sto su primadone i glumci (ne svi, ali dobar broj, gori su od fudbalera).
Pa i bilo je zanimljivo gledati prva tri gema prvog seta, dok je kontao da ce konstantnim slanjem na Rogerov BH osvojiti WB -.-CROtorious je napisao/la:Jbg ocito nesta je. Nije ni bitno sta, al steta sto gledamo ovakvo finale. Vjerovatno bi ga Fedex dobio i da je Marin 100% zdrav, al bi bilo zanimljivije gledat.
Marineeee salji na BH tu je on tanak.

Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
Uzeo jedan lexaurin da se smiri, sumnjam da je u pitanju bilo kakva povreda, ali ne bih donosio nikakve zakljucke. Tesko da povrijedjen igrac moze ovako igrati i kretati se.
Nisam siguran da li se radi o prvoj rundi ili o finalu Wimbledona 

Zar ti nisi hrvat?Galion je napisao/la:Zar vi Nadalovci stvarno vjerujete da Marin moze oteti Rogeru Wimbledon ili je to u teskom ocaju?
RF19
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nikakva povreda nije problem. Pao je psihički. Nabio je sebi nepotreban pritisak prije meča da mora dobiti ovo, daje izjavu da je ovo za njega samo još jedan meč. Ovo ne smije Federer izjaviti da igra protiv 1000+ igrača. Morao je imati plan, taktiku i toga se držati ali on to nije. Ako se on ne zna nositi sa žuljevima idi u penziju, nisi ni zaslužio da budeš u finalu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To sto neko pripada nekoj naciji ne znaci da odmah mora biti ovca.DANTES je napisao/la:Zar ti nisi hrvat?Galion je napisao/la:Zar vi Nadalovci stvarno vjerujete da Marin moze oteti Rogeru Wimbledon ili je to u teskom ocaju?
RF19
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.