Ja sam onda vidio samo to kad si se salioJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:09Bukvalno nisam nista promasio ove sezone osim kad sam se malo šalionerkolfc je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:03A vala red je da i ti nesto pogodisJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:023-0 i potpuna opsada gola gruzijca zadnjih 10 minuta gdje Goncalo Ramos promašuje 2 zicera
Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
I sam sam skeptican, stvarno mislim da tesko mozemo protiv raspucanog PSG-a. Naravno da nije nemoguce, igra se na Anfieldu, ali ova ekipa sa ovim trenerom na celu nazalost nema potrebni domet, u to su nas i vise nego dovoljno puta uvjerili u tekucoj sezoni.
Opcenito, najvise me brine i smara ta nekonzistentnost u igri, iz sedmice u sedmicu igramo toplo-hladno. Taman kad ti daju tracak nade, u sljedecoj utakmici sve useru, jer kao da svaki put izadje drugacija ekipa na teren - i mentalno, i duhovno i tjelesno. Kao da se svaki put od njih trazi neka nova vrsta igre, nova taktika, igraci na momente izgledaju pogubljeno.
Dom je na pressici rekao da je on, ali i cijeli tim za pobjedu veceras spreman poginuti na terenu - pa ajde da da vidimo i to izbacivanje proslogodisnjih prvaka, ako Bog da
Opcenito, najvise me brine i smara ta nekonzistentnost u igri, iz sedmice u sedmicu igramo toplo-hladno. Taman kad ti daju tracak nade, u sljedecoj utakmici sve useru, jer kao da svaki put izadje drugacija ekipa na teren - i mentalno, i duhovno i tjelesno. Kao da se svaki put od njih trazi neka nova vrsta igre, nova taktika, igraci na momente izgledaju pogubljeno.
Dom je na pressici rekao da je on, ali i cijeli tim za pobjedu veceras spreman poginuti na terenu - pa ajde da da vidimo i to izbacivanje proslogodisnjih prvaka, ako Bog da
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
I moram nadodati da bih veceras stvarno rado vidio kako Ria baca u vatru, momak je ove sezone svojim bljeskovima pokazao da moze dosta doprinijeti po toj lijevoj strani, producira dosta vise nego Gakpo realno.
Ne mora to biti cijela tekma eto, daj mu dobrih 30-35 minuta, neka pokaze sta moze. Mislim da bi to bilo od enormne vaznosti za njegov daljni razvoj, iako je jos veoma mlad i zelen.
Ne mora to biti cijela tekma eto, daj mu dobrih 30-35 minuta, neka pokaze sta moze. Mislim da bi to bilo od enormne vaznosti za njegov daljni razvoj, iako je jos veoma mlad i zelen.
- JayCatwright
- Kontakt:
Isak-Wirtz-Salah kažu
Puno se qurcimo za ekipu koje je ove sezone i na Anfieldu samarao ko je stigao.
Naravno da nije nemoguce, ali stvarno ne vidim na osnovu cega mi mozemo proci veceras.
Naravno da nije nemoguce, ali stvarno ne vidim na osnovu cega mi mozemo proci veceras.
Srce, čast i ponos!
Imamo koga i ubaciti ako zatreba, nadam se od Wirtza nekoj all time utakmici o kojoj cemo pricati dugo vremena
Navijam za to da se sad ne šališ.JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:09Bukvalno nisam nista promasio ove sezone osim kad sam se malo šalionerkolfc je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:03A vala red je da i ti nesto pogodisJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:023-0 i potpuna opsada gola gruzijca zadnjih 10 minuta gdje Goncalo Ramos promašuje 2 zicera
Neću nikad zaboravit.
Guzio sam na poluvremenu i sjećam se ko sad kako mi se spustio kad je Militao dao gol.
Samo ga izvadio i sjeo gologuz na sećiju. Baš je jadno bilo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Najjače drkanje je nakon debaklagaston je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:56Neću nikad zaboravit.
Guzio sam na poluvremenu i sjećam se ko sad kako mi se spustio kad je Militao dao gol.
Samo ga izvadio i sjeo gologuz na sećiju. Baš je jadno bilo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.