FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 02 jan 2017, 15:44

Blizi se okupljanje i pocetak priprema a jos se ne zna za pojacanja ? Valjda i to krene u zadnji cas.
- Zeljeznicar -

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 02 jan 2017, 15:55

LjoZee je napisao/la:Je li ovo fkt mislimo dovesti onog Stojanovica ? Boze dragi,pomozi nam.
Navodno je pred potpisom - Ma nije on los izbor mada mogli smo dovesti boljeg ljevog beka sigurno je da stojanovic nije dugorcno rijesenje - jeste da je igro u inostranstvu ima iskustvo - uz njega po malo ubacivat mladog besirovica nece bit lose - Oni spominju zakia da ce im doci medjutim on je sa nama potpiso pred ugovor ako ne ode vani kod nas je - ako se sta nije desilo u medjuvremenu. isto tako nasi su kontaktirali menedzera od crvnova
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jan 2017, 15:59

Mislim da smo mogli i morali dovesti boljeg lijevog beka od ovog Stojanovica. Naravno ako je istina za njeg. Zakaric bi nam dobro dosao mada sam i ja citao da ga Zrinjski hoce. A Crnov ne znam. Nula od igraca je bio u Sirokom. Morali smo biti ozbiljniji za lijevu stranu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 02 jan 2017, 16:01

raspadamo se

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 02 jan 2017, 16:03

LjoZee je napisao/la:Mislim da smo mogli i morali dovesti boljeg lijevog beka od ovog Stojanovica. Naravno ako je istina za njeg. Zakaric bi nam dobro dosao mada sam i ja citao da ga Zrinjski hoce. A Crnov ne znam. Nula od igraca je bio u Sirokom. Morali smo biti ozbiljniji za lijevu stranu.
slazem sa tobom ali vecina igraca su pod ugovorima dok bi stojanovic dosao slobodan- sigurno da nije los on ljevi bek- uz zakrica sigurno nebi losa bila lijeva strana, stojanovic. zakric. i kostic nebi lose bilo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 jan 2017, 16:03

Stojanović je iskusan, stabilan, pouzdan i provjeren premijerligaški bek, i nije mnogo skup. U ovom momentu, u zimskom prelaznom roku kada je ponuda igrača nešto slabija, solidno je rješenje. Nije dugoročno sigurno, ali u ovom momentu nama fakat gori ta lijeva strana, i treba nam pouzdanost i sigurnost u defanzivi. Mislim da bi to sa ovim momkom dobili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jan 2017, 16:10

To jeste. Tesko se sad moze naci neki dobar igrac,a da je slobodan. Lijeva strana i stoperi su pozicije koje nam u ovom trenutku najvise kaskaju. Mi bukvalno imamo Osmankovica i Bogicevica koji ostaju i Boccacinija koji je pod upitnikom. Posto ocigledno Miro nece produzavati ugovor tj. sve upucuje na to Slavko bi trebao malo vecu minutazu davati Zericu.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 jan 2017, 16:23

Žera mali nije krilo, njegova pozicija je iza špiceva. Ne sumnjam da će pripreme iskristalisati najboljih 11 od ovih igrača koji su tu i onih koji će nam doći u prelaznom roku. Očekujem da i par juniora odradi ove zimske pripreme sa prvom ekipom. Mujagić, Šaban mali, Osmanković je već tu....iduće sezone aBd bi lagano trebali ulaziti u prvu ekipu ti klinci. Mora naše djece biti tu u svakom slučaju, jer mislim da i Veca i Memija najkasnije na ljeto odlaze...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jan 2017, 16:49

Otjerali smo osrednje igrace, a dovodimo naravno opet osrednje igrace uz to jos stare. Igraci koji ti moze posluziti pola godine i onda opet trazi novog. Znaci radimo sizifov posao u nedogled a rezultat nema nikakvih sto se tice igrackog kadra. Covjek se sve nesto nada, a iznova pokazuju da oko sportskog dijela zaista nema ko da radi. Prva pojacanja Stojanovic i Bobic. Uz to Miro nece produziti, znaci nemamo lijeve a uskoro necemo imati ni desne strane.
Boze pomozi nam.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 02 jan 2017, 16:57

Odlicno pojacanje Stojanovic, volio bih da potpise za nas. Golman po meni solidan za nasu ligu eto neki ga i hvale previse da je klasa ali vidjet cemo kad krene sezona. Miroslav ostaje do ljeta i ode, jest da ode dzabaluka al sta mi tu mozemo kad je Menaf glavni problem. Uskoro ide skupstina gdje ce te se iznenadit za neke stvari dok ocekujem uskoro da Zakaric potpise. Idemo ka tituli ove godine u sta sam 99% siguran da cemo je uzeti! Ljoze do groba!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jan 2017, 17:00

To za Skupstinu sigurno ima veze sa novim predsjednikom.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 02 jan 2017, 17:46

Igracki kadar je takav kakav jeste i nece biti nekih drasticnih promjena, budite realni jer klub trenutno nema novca za pojacanja kakva se prizeljkuju. Vidjet cemo u ovom narednom periodu sta ce biti pa i kada krenu pripreme i prijateljske utakmice, cemo se mozemo nadati u nastavku prvenstva i kasnije u ligi za prvaka.

Primarni cilj je da se izbori europa, trofeja ako bude jos bolje ali europa se mora izboriti bili kroz ligu ili kup. Europa = finansije, nema diskusije.
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 jan 2017, 18:27

Ne znam za vas meni je do sada sto je doslo i sto se najavljuje prava talasika. Mogu se poklopiti trenutne rupe, ali iskorak o kojem sanjamo i koji je nagovjesten od Uprave nije ni na vidiku. Igraci koji dolaze ili koji se najavljuju su prosjek nase lige. Dovodimo samo igrace sa papirima, "zvjerke" nema na vidiku. Mogu se oni pokazati boljim od ovih ljetnih izvikanih sto nije tesko, ali ovo je nedostatak vizije ili finansija. Treceg nema.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 02 jan 2017, 19:44

Pa januar je, koju zvjerku da dovedemo?
Jedini takav je zakaric i vidjeti ćemo da li ćemo ga uspjet dovest, uvijek je januar težak prelazni rok jer rijetko koji igrač ima ugovor do nove godine, svi potpisuju do ljeta i tada je dosta veći izbor ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jan 2017, 19:49

Pa da su normalni ne bi otjerali nikoga iz razloga sto ne mogu nikoa dovesti. Ili kad dovedu, dovedu kvalitet isti kao sto su otjerali. Cirkus prave sami od sebe.Zvjerka je Miro pa neka produze.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 02 jan 2017, 19:59

Pa ne odlučuju oni hoće li miro produžiti, valjda je to Mirina odluka? Ne može klub biti kriv za neproduzivanje ugovora igraču, jedino kada ne želi pa zayebe

I ko od otjerati nije trebao otići?
Koliko znam ti si po njima svima pljuni i govorio nek su otjerati, sto sad promjeni priču?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jan 2017, 20:08

Da se ja pitam ne bi ih nikad ni doveo. Ako si ih vec doveo a nisi u stanju bolje dovesti onda ih ostavi, bar su tu na okupu, treniraju, a ovako nisi nista dobio. Ganjamo evropu a mi ostali na jednom stoperu s 34 godine kojem je pola stadiona do neki dan zvizdalo na sred Grbavice. Postade odjednom inteligentan i dobar stopera, sto li Boze?!. Pisanje kako vjetar puse dosadio i Bogu i narodu vala.
Hajd dobro meni nista ne valja, a vama sve dobro, kakva je razlika izmedju vas i mene? :hmmmmm: Da dovedu najveceg uhljupa ide post moze posluziti pola sedmice :lol:

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 02 jan 2017, 20:19

razlika je sto tebi nikad nista ne valja, igraci dodju ne valjaljaju, otjeraju se ti igraci ne valja sto su se otjerali, pa yebemu ako ti neko nije valjo nema logike da si opet nezadovoljan kad taj neko ode :crazy: :crazy:
ali eto navikli smo mi da tebi nista ne valja, uglavnom pozitivno nista ne znas napisati :thumbup:

i da otisao je Kosoric jedan stoper, imamo trojcu trenutno, vidjeti cemo sta ce biti sa Jahicem ja jos uvijek vjerujem da moze puno ponuditi nakon priprema ako bude voljan i da moze biti cak i prevaga u ovoj nasoj ligi :thumbup:

i da ti si branio bogija kad su svi pljuvali, sad ga ti pljujes, ne znam kako mjenjas misljenja kako vjetar puhne :thumbup:

i nije dobro sve, fale po meni 3/4 igraca, ali polako imam povjeranja u slavka i jbg januar je malo teze je dovesti igraca, ali sa kosticem i zakaricem bi ja bio prezadovoljan :thumbup:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jan 2017, 20:24

Ja sam branio Bogija, zato on sad igra i ja sam bio u pravu.
Kao sto sam rekao da su Lazic, Secerovic, kante i oni vise nisu i opet sam ja bio u pravu. Jos Ugljesu levat je ostao. Ja pisem sta je bolje za Zelju, a ne da kad cijeli stadion zvizdi Bogiju da i ja moram. :wave:

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 02 jan 2017, 20:26

normalno da ces pogodit kad si popljuvao sve igrače, nekog moraš pogodit

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, Levin, Majestic-12 [Bot], ristagrad i 50 gostiju.