Opste je poznato da Jolda nije pretjerano obdaren nekom inteligencijom19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 19:08Otisao gledati beogradski derbi i jos frajer hladno objavio sliku na story.![]()
Stvarno mi ne ide u glavu da tako nesto uradis, a vođa si probosanske navijacke grupe...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Sta babvsic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:01Slucajno ovu stranicu otvorim, i ne mogu da vjerujemZutti je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:52Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.![]()
viewtopic.php?t=19164&start=3360
Svrakendolac
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Ne znam kakav je igrac ali glava mu bukvalno kockasta
Ti si druže nešto pobrk'o..nit pratim te igrače nit navijam za njihov klubSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 18:58Drz se ti drece i mehmedovica i šuti![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kolega @svr uleti malo da zavadi a ovaj Sejo poezijom smirujeOldTownDistrict je napisao/la: ↑29 jan 2026, 19:21Sta babvsic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:01Slucajno ovu stranicu otvorim, i ne mogu da vjerujemZutti je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:52
Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.![]()
viewtopic.php?t=19164&start=3360pa to je skriveni dragulj ovog foruma, hrkljus tema.
Svrakendolac![]()
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Da je normalna drzava Milak bi se nasao na spisku reprezentacije. Mi te brzine u reprezentaciji nemamo osim Memica . Momak ce biti prvo ime ove lige u roku godinu dana. Nek bude pametan, jos nek malo uci kod Ibre.
Haj sad udarajte ..
Haj sad udarajte ..
Milak je veliki potencijal i vjerujem da je pred njim fina karijera.MostarNeretva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:19Da je normalna drzava Milak bi se nasao na spisku reprezentacije. Mi te brzine u reprezentaciji nemamo osim Memica . Momak ce biti prvo ime ove lige u roku godinu dana. Nek bude pametan, jos nek malo uci kod Ibre.
Haj sad udarajte ..
- Combattente87
- Kontakt:
Na ljeto se seli u BL, to je već izvjesnoZigazaga je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:25Milak je veliki potencijal i vjerujem da je pred njim fina karijera.MostarNeretva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:19Da je normalna drzava Milak bi se nasao na spisku reprezentacije. Mi te brzine u reprezentaciji nemamo osim Memica . Momak ce biti prvo ime ove lige u roku godinu dana. Nek bude pametan, jos nek malo uci kod Ibre.
Haj sad udarajte ..
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ne smeta mi, jer je tek treci igrac koji je dosao, a vjerovatno stize jos jedan i to bi bilo to za ovaj rok
Sigurno da je ovaj igrac doveden na trenerovu sugestiiju i nemam problem s tim, a iskreno nisam upoznat s njim i necu nesto komentarisati
Zelji je cilj europa i kup, a oko djece se radi u tisini i oni ce doci na red
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije dosta Hadzikic, sad jos i ovog hocete da ugurate u reprezentaciju, i to pred najbitnije utakmice.MostarNeretva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:19Da je normalna drzava Milak bi se nasao na spisku reprezentacije. Mi te brzine u reprezentaciji nemamo osim Memica . Momak ce biti prvo ime ove lige u roku godinu dana. Nek bude pametan, jos nek malo uci kod Ibre.
Haj sad udarajte ..
Mali 90% utakmica poceo s klupe ove sezone...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zna se gdje idu igrači koji zablistaju u Veležu kad su u pitanju transferi u okviru premijer lige... Ili ce na Koševo ili vani... To bar nije teško skontatCombattente87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:30Na ljeto se seli u BL, to je već izvjesnoZigazaga je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:25Milak je veliki potencijal i vjerujem da je pred njim fina karijera.MostarNeretva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:19Da je normalna drzava Milak bi se nasao na spisku reprezentacije. Mi te brzine u reprezentaciji nemamo osim Memica . Momak ce biti prvo ime ove lige u roku godinu dana. Nek bude pametan, jos nek malo uci kod Ibre.
Haj sad udarajte ..![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Budemo vidjelirishovski je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:43Zna se gdje idu igrači koji zablistaju u Veležu kad su u pitanju transferi u okviru premijer lige... Ili ce na Koševo ili vani... To bar nije teško skontat![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Eto vidjet cemo...Combattente87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:46Budemo vidjeli![]()
Ako bude Sarajevu zanimljiv nemate nikakve šanse da ga dovedete...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Gospodin Sejo je Hepekbvsic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 19:33Kolega @svr uleti malo da zavadi a ovaj Sejo poezijom smirujeOldTownDistrict je napisao/la: ↑29 jan 2026, 19:21Sta babvsic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:01
Slucajno ovu stranicu otvorim, i ne mogu da vjerujem![]()
viewtopic.php?t=19164&start=3360pa to je skriveni dragulj ovog foruma, hrkljus tema.
Svrakendolac![]()
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Threeplanetrees
Amar Milak je proizvod Veležove omladinske škole i ubrzo šara na tri godine. Jedini ko ima finansijsku moć od naših klubova da iskešira cifru za obeštećenje je Sarajevo ali kako igra mislim da će cijena i za njih biti prevelika ako ga budu željeli. Kakav Borac ne mogu Duranovića iz Veleža dovest. Nije dobar ovaj što mlati
Platićete obeštećenje?Combattente87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:30Na ljeto se seli u BL, to je već izvjesnoZigazaga je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:25Milak je veliki potencijal i vjerujem da je pred njim fina karijera.MostarNeretva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:19Da je normalna drzava Milak bi se nasao na spisku reprezentacije. Mi te brzine u reprezentaciji nemamo osim Memica . Momak ce biti prvo ime ove lige u roku godinu dana. Nek bude pametan, jos nek malo uci kod Ibre.
Haj sad udarajte ..![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ako bude dobar tati dont worry, sjeti se sta su zenicani pricali za Telalovica. Samo laganoThreeplanetrees je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:04Amar Milak je proizvod Veležove omladinske škole i ubrzo šara na tri godine. Jedini ko ima finansijsku moć od naših klubova da iskešira cifru za obeštećenje je Sarajevo ali kako igra mislim da će cijena i za njih biti prevelika ako ga budu željeli. Kakav Borac ne mogu Duranovića iz Veleža dovest. Nije dobar ovaj što mlati
-
rimljanin90
- Kontakt:
Imate vukovica dosta vamCombattente87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:30Na ljeto se seli u BL, to je već izvjesnoZigazaga je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:25Milak je veliki potencijal i vjerujem da je pred njim fina karijera.MostarNeretva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:19Da je normalna drzava Milak bi se nasao na spisku reprezentacije. Mi te brzine u reprezentaciji nemamo osim Memica . Momak ce biti prvo ime ove lige u roku godinu dana. Nek bude pametan, jos nek malo uci kod Ibre.
Haj sad udarajte ..![]()
- Threeplanetrees
Zavisi koju cifru Velež postavi i vaganje braće Mamić koliko bi mogli biti dobri ako ga prodaju. Biće masna cijena sigurno kod Ibre se pretvorio u Kun Aguerabvsic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:16Ako bude dobar tati dont worry, sjeti se sta su zenicani pricali za Telalovica. Samo laganoThreeplanetrees je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:04Amar Milak je proizvod Veležove omladinske škole i ubrzo šara na tri godine. Jedini ko ima finansijsku moć od naših klubova da iskešira cifru za obeštećenje je Sarajevo ali kako igra mislim da će cijena i za njih biti prevelika ako ga budu željeli. Kakav Borac ne mogu Duranovića iz Veleža dovest. Nije dobar ovaj što mlati
Trenutno korisnika/ca: ibz, Marokanci58, Redfire16, Vanja8 i 12 gostiju.