Bumbaclat je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:26
Bordo10 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:18
Al je nevidjeno kako oni kao stvaraju mantru da za Velez navijaju Podvelesci, Opinjani i neki seljaci, a oni su kao gradska raja, isti dio nastao i napravljen na begovskoj zemlji, za Velez navijaju najurbanija i najstarija naselja Mostara, kao sto su, Carina, Luka, Mahala, Cernica, Podhum, Stari grad, Brankovac, sve mjesta na kojima je nastajao grad, a da ne govorim koliko navijaca Veleza zivi i za isti navija i u Centru 2, Aveniji, Bijelom Brijegu, samo ljudi manjina pa sute, ali jok oni ono ponavljaju Opine, pa Opine, da stvore nekome utisak da pravi Mostarci nisu za Velez.
Vjerujem da je to sve istina i yebo ove fasiste, ali ti bi se kralju trebao odluciti za koga navijas.
Velezovac, a username ti Bordo, pises na temi Sarajeva i tu se predstavljas kao njihov navijac. S druge strane, na nasoj temi si usao na pogresan username i predstavljao se kao nas.
Velez mi je dovoljno drag, koliko mozes zavolit nekoga, za preko deset godina zivota i rada u Mostaru, ali ja sam rodjen u Sarajevu, i cijeli zivot navijam za Sarajevo, a vise i od Veleza i od Sarajeva volim svoju zemlju, i spreman sam uvijek protiv UZP da se stavim na stranu Veleza, jer dovoljno vidim svakodnevno sta se radi u Mostaru, i sta nosioci Evropskih pokusavaju, ovaj narod dole je herojski, za njih kao sto je gore za nas, nista nije stalo 95-te.