O Dulji je suvisno pricat .... ko je god pogledao neku utakmicu Sarajeva zna sta je Dulja radio i koliko je znacio ekipi ...nemoze ga niko krivit za produzetak ugiovora jer momak je samo iskoristio situaciju kad uprava nije reagovala na vrijeme i to je to ... ali smatram da je Amar pristojna zamjena ... I on je previse izvikan za ovih 45 min igre al eto nadamo se najboljem ...
Bekic mrtvi se proslavio na derbiju ... do tad je bio ma " dlaku bolji od Ahmetpase " kako bi rekao puk sa istoka " daj nek makar on proba sta " ... tako da moje misljnje ne gubimo puno sa njim .... puno se on "ufurao" al on nije bas efikasan napadac ... moje mislnje je da on nema u glavi i ne cita igru kako bi to napadac trebao ... previse je zbunjen tj htjeo bi al nezna ...
Kovacevic je po meni vec druga prica ... mislim da je tek sad pred njim buducnost i da se mozda trebao naci kompromis da obje strane budu zadovoljne .... opet sa druge strane taj momak je imao veliku povredu i cekalo ga se dugo i klub je u tom pogledu njemu dosta valjao i dobio je priliku i zasluzeno se vratio ... nadao sam se da ce se revansirat i produzit ugovor makar jos godinu ... al cudan smo mi narod .. pohlepa je cudo ... uglavnom steta jer sad trebas naci igraca za kojeg ces upitno koliko dat para a i upitno je dali ce dat rezultat kakav je kovacevic davao ... al opet se vracamo na ono niko nije veci od kluba ...
Kako god momcima sretno i hvala im za sve

Ovo su sve prolazne stvari koji ce biti jos puno... samo je jedno trajno to je FK SARAJEVO i to je samo bitno !