FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DBR1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 02 jul 2017, 15:29

Niko ama BAS NIKO NIJE VECI OD KLUBA ... momcima sretno dalje daBogda nasi to sta traze ... :salut: :salut: :salut:

O Dulji je suvisno pricat .... ko je god pogledao neku utakmicu Sarajeva zna sta je Dulja radio i koliko je znacio ekipi ...nemoze ga niko krivit za produzetak ugiovora jer momak je samo iskoristio situaciju kad uprava nije reagovala na vrijeme i to je to ... ali smatram da je Amar pristojna zamjena ... I on je previse izvikan za ovih 45 min igre al eto nadamo se najboljem ...

Bekic mrtvi se proslavio na derbiju ... do tad je bio ma " dlaku bolji od Ahmetpase " kako bi rekao puk sa istoka " daj nek makar on proba sta " ... tako da moje misljnje ne gubimo puno sa njim .... puno se on "ufurao" al on nije bas efikasan napadac ... moje mislnje je da on nema u glavi i ne cita igru kako bi to napadac trebao ... previse je zbunjen tj htjeo bi al nezna ...

Kovacevic je po meni vec druga prica ... mislim da je tek sad pred njim buducnost i da se mozda trebao naci kompromis da obje strane budu zadovoljne .... opet sa druge strane taj momak je imao veliku povredu i cekalo ga se dugo i klub je u tom pogledu njemu dosta valjao i dobio je priliku i zasluzeno se vratio ... nadao sam se da ce se revansirat i produzit ugovor makar jos godinu ... al cudan smo mi narod .. pohlepa je cudo ... uglavnom steta jer sad trebas naci igraca za kojeg ces upitno koliko dat para a i upitno je dali ce dat rezultat kakav je kovacevic davao ... al opet se vracamo na ono niko nije veci od kluba ...

Kako god momcima sretno i hvala im za sve :salut:
Ovo su sve prolazne stvari koji ce biti jos puno... samo je jedno trajno to je FK SARAJEVO i to je samo bitno !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jul 2017, 15:31

DBR1987 je napisao/la:Niko ama BAS NIKO NIJE VECI OD KLUBA ... momcima sretno dalje daBogda nasi to sta traze ... :salut: :salut: :salut:

O Dulji je suvisno pricat .... ko je god pogledao neku utakmicu Sarajeva zna sta je Dulja radio i koliko je znacio ekipi ...nemoze ga niko krivit za produzetak ugiovora jer momak je samo iskoristio situaciju kad uprava nije reagovala na vrijeme i to je to ... ali smatram da je Amar pristojna zamjena ... I on je previse izvikan za ovih 45 min igre al eto nadamo se najboljem ...

Bekic mrtvi se proslavio na derbiju ... do tad je bio ma " dlaku bolji od Ahmetpase " kako bi rekao puk sa istoka " daj nek makar on proba sta " ... tako da moje misljnje ne gubimo puno sa njim .... puno se on "ufurao" al on nije bas efikasan napadac ... moje mislnje je da on nema u glavi i ne cita igru kako bi to napadac trebao ... previse je zbunjen tj htjeo bi al nezna ...

Kovacevic je po meni vec druga prica ... mislim da je tek sad pred njim buducnost i da se mozda trebao naci kompromis da obje strane budu zadovoljne .... opet sa druge strane taj momak je imao veliku povredu i cekalo ga se dugo i klub je u tom pogledu njemu dosta valjao i dobio je priliku i zasluzeno se vratio ... nadao sam se da ce se revansirat i produzit ugovor makar jos godinu ... al cudan smo mi narod .. pohlepa je cudo ... uglavnom steta jer sad trebas naci igraca za kojeg ces upitno koliko dat para a i upitno je dali ce dat rezultat kakav je kovacevic davao ... al opet se vracamo na ono niko nije veci od kluba ...

Kako god momcima sretno i hvala im za sve :salut:
Ovo su sve prolazne stvari koji ce biti jos puno... samo je jedno trajno to je FK SARAJEVO i to je samo bitno !
:salut: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 02 jul 2017, 15:35

Dulja, halali, ali ne mogu te pljunuti za ovo što si nam uradio. :salut:

Sretno dalje, možda sada i zaigraš u reprezentaciji, ili barem da te ćuran na tribinu ne stavlja samo iz razloga što si iz Sarajeva.

Ajmo lagano na Kipar...

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 jul 2017, 15:49

Chlan je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Baš me zanima da li su Duljeviću ponudili jednaku platu kao Velkoskom i Rahmanoviću.
Drug, znam sigurno da je Dulji ponuđeno 11 hiljada eura mjesečno za produženje ugovora, a za ovu dvojcu ne znam.
Ma Dulja je davno odlucio da zeli ici. Da su mu ponudili 30 hiljada mjesecno, ne bi produzio. Ta prica je bila zakljucena jos proslo ljeto.

DBR1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 02 jul 2017, 15:56

Evander je napisao/la:
Chlan je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Baš me zanima da li su Duljeviću ponudili jednaku platu kao Velkoskom i Rahmanoviću.
Drug, znam sigurno da je Dulji ponuđeno 11 hiljada eura mjesečno za produženje ugovora, a za ovu dvojcu ne znam.
Ma Dulja je davno odlucio da zeli ici. Da su mu ponudili 30 hiljada mjesecno, ne bi produzio. Ta prica je bila zakljucena jos proslo ljeto.
Moje misljenje je da je to vise stvar negove znatizelje jbg da se "otisne" u jacu ligu da proba dalje gurat .... jednostavno da vidi "od cega je " i koliko moze .... ovdje je uradio sve sto je mogao i dostigao neki vrhunac....
Ja mislim da to sa parama plaho nema veze ... on se moze vratit u BiH i igrat do kraja karijere npr ko Zeba i pritom imat dobra primanja ...

I JA BI OTISAO DA SAM NA NJEGOVOM MJESTU DA PROBAM KOLIKO SAM UISTINU DOBAR JER KAD TO NEBI URADIO ZALIO BI CITAV ZIVOT STO NISAM PROBAO I I JESAM LI JA TO MOGAO ? ..... Kapitenu SRETNO !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 jul 2017, 15:59

Upravo tako. Po nas je samo negativno sto smo ostali bez obestecenja. Ne moze se Duljevic kriviti jer zeli napredak u karijeri i da pobjegne iz ove lige. A da potpise ugovor i sebi oteza situaciju, samo da bi smo mi zaradili, to je nerealno. Svako sebe najvise voli.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 02 jul 2017, 16:01

Evander je napisao/la:Upravo tako. Po nas je samo negativno sto smo ostali bez obestecenja. Ne moze se Duljevic kriviti jer zeli napredak u karijeri i da pobjegne iz ove lige. A da potpise ugovor i sebi oteza situaciju, samo da bi smo mi zaradili, to je nerealno. Svako sebe najvise voli.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
UPRAVO TAKO .... imali smo priliku mogli smo ga prodat .... NISMO ZNALI .... lupali neke cifre ...sad banana ... nije momak kriv za to sekunde ....
On je dobro oznojio dres FK Sarajeva i to je ono meni najvaznije ! Ja mu ne zamjeram nista ! HVALA MU ZA SVE !
Kakve smo sve navikli krampe gledat na terenu koje uzimaju masne pare a boli ih k. za klubom .. ustat pa spomenut HARIS DULJEVIC !

Leon Benko

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jul 2017, 16:12

Sta nije kriv, **** vas on
Od maja prošle godine ga Ganjaju a on svaki put kaže sačekajte malo, pa malo, pa.dodje.decembar pa mi rekli nema priprema ako neces ugovor on rekao.evo.ako ne.odem nigdje u.januaru potpisujem, pa prodje.prelazni rok, ne.ode, pa uprava.ga pošalje na tribine a ćala ga spasi i vrati ga, i opet.obeća da ako ne.ode u.lige 5 da će produžiti i onda se.ni čali koji ga je spasio tribina ne.javlja na.telefon

Picka najveća ljudska, kurcina od.kapitena, hinja kojoj je.klub ponudio ono što neke ekipe kompletne imaju sa 16 igrača
Dabogda.ti se.sve vratilo slino narandžasta operisana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 jul 2017, 16:15

DBR1987 je napisao/la:.. ustat pa spomenut HARIS DULJEVIC !
:thumbup:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 jul 2017, 16:15

Neki dan neko napisa da ako Petrak ne dodje, imamo neku rezervnu opciju, tj. strašnog veznjaka koji dugo godina standardno igra u HNL-u... pa šta bi sa njim ? :think:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 02 jul 2017, 16:25

Amer Bekić - Sve što imam reči, nek mu je sa srećom. Osvojena titula i kup i imao je doprinosa. Momak je odradio svoje, al jednostavno je došlo do zasićenja sa jedne i druge strane i vrijeme je bilo da pokuša negdje drugo. Malo je zapostavljen bio, al se opet pred kraj pokazao u dobrom svijetlu.

Adnan Kovačević - Iskreno meni nije toliko žao što ide. Teška povreda, pitanje je hoće li ikad više dosegnut svoj potencijal a ulazi već u godine malo ozbiljnije. Imamo Mujakića koji je sličan tip igrača, mlađi i sa boljim potencijalom. Nek mu je sretno.

Haris Duljević - Sa jedne strane je ispo hinja, sa zavlačenjem, trebao je odma reči da neće produžiti, al opet je i to rizik da ga ne stave tribinu.
Sa druge strane treba imati razumijevanja, jer i on ulazi u godine u kojima treba razmišljati dalje. Odradio je momak sve do kraja, ne treba zaboraviti to. Haretu sve najbolje u budućnosti, i nadam se da će zaigrati u ligama 5 i biti standardan u reprezentaciji jer ima potencijala, samo mu fali čvrsta ruka vodilja.

Sve u svemu imamo mlade igrače koji se mogu dokazati umjesto ovih. I ne treba zaboraviti da uvijek ima zamjena za svakog.

Klub iznad svih.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 jul 2017, 16:28

:facepalm:
hilmo je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:.. ustat pa spomenut HARIS DULJEVIC !
:thumbup:
Ja kome se sve danas ustaje na spomen imena! :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 02 jul 2017, 16:29

Pantelija je napisao/la:Sta nije kriv, **** vas on
Od maja prošle godine ga Ganjaju a on svaki put kaže sačekajte malo, pa malo, pa.dodje.decembar pa mi rekli nema priprema ako neces ugovor on rekao.evo.ako ne.odem nigdje u.januaru potpisujem, pa prodje.prelazni rok, ne.ode, pa uprava.ga pošalje na tribine a ćala ga spasi i vrati ga, i opet.obeća da ako ne.ode u.lige 5 da će produžiti i onda se.ni čali koji ga je spasio tribina ne.javlja na.telefon

Picka najveća ljudska, kurcina od.kapitena, hinja kojoj je.klub ponudio ono što neke ekipe kompletne imaju sa 16 igrača
Dabogda.ti se.sve vratilo slino narandžasta operisana
Nema potrebe za Je.be ;)
Drug moj ... zivimo u primitivnoj i pomalo nakaradnoj sredini gdje se fura demokratija al smo svjetlosnim godinama daleko od nje ...
Isti taj Haris Duljeviv kojeg ti nazivas p.ickom je ginuo za bordo dres ... znao je usrat prilike ... znao je sevat ... i moje msiljnje je samo da ima ima potez vise samo ga to kvari ... al znao nas je obradovat samo tako .... znao je okrenut utakmicu .... znao je bolestan uci u teren kad ne ide .... tako da su prije picke ovih ostalih 10 (cast izuzetcima) ....

Sta je po tebi taj Haris Duljevic trebao uradit rec godinu unaprijed "necu produzit ugovor" ( to bi bilo moralo i ok slazem se ) al kako bi reahgovali ovi nasi "divljaci" ..... ja budem na istoku i ja nekad nemogu da vjerujem sta sve cujem .... LINC BI BIO NA NJEGA ! mediji bi ga unistavali jer nebi imali o cemu da pisu pa bi ga samo jos vise oblatili navijacima Sarajeva ... prijatelju mi ne zivimo u sredini gdje je on mogao rec god i pol prije "ja vise necu da ostanem u Sarajevu ja hocu dalje boli me **** hoce li klub zaradit na meni ... ja sam svoje plate posteno zaradio ... "
Ne branim ga iako mozda to tako zvuci ....al tako je dosao kod nas i iz Olimpika ... on je takav ... vuk dlaku mjenja .... ;)

Leon Benko

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 02 jul 2017, 16:33

Duljevic je picic kome mama odredjuje gdje ce i sta ce, on svoje ja nema, to je jedina istina.
Debilko je odbio 350k eura godisnju platu od Alvesa, sta se vise ima pricati o njemu. Ocigledno mu u kuci imaju previsoko misljenje o njegovom umijecu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 jul 2017, 16:36

Stroj1946 je napisao/la:Amer Bekić - Sve što imam reči, nek mu je sa srećom. Osvojena titula i kup i imao je doprinosa.
Nije on osvojio kup sa Sarajevom, jer je dosao 2014.-te nekad krajem augusta ili pocetkom semptembra, nr sjecam se tacno :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 02 jul 2017, 16:50

AlfredNobel je napisao/la:Ovako bi to moglo izgledati kad bi Miloš došao, kakva bi ovo ekipa bila auu.
slika

Ili druga varijanta ukoliko Stojčev ne dođe. Još jedna strašna ekipa.
slika
Lično sam za ovu drugu varijantu bez Stojčeva, ali sezona je duga, nikad ne znaš ko će se povrijediti, još suspenzije, sa jedne strane bi nam Miloš i mogao valjati. Valjda ne bi imao qurcobolju kad bi došao, kao što je to bilo u prvom mandatu.
i ja sam za varijantu bez stojceva. nisam bas za to da se vracaju oni koje smo otjerali. stojcev je dobar igrac ali strah me njegove kurcobolje. nisam previse odusevljen ni velkoskim iako znam da voli fks i igrace srcem, ali je pitanje koliko je spreman. nijedan od njih nije se bas naigrao u svojim klubovima, nakon sto su otisli od nas.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 jul 2017, 16:57

Bez pritiska i lakapo. :kafa:

Ordagić: Ostajem u Slobodi, odlazak zasad nije realna opcija

U medijima se njegovo ime najčešće spominje u kontekstu nastavka karijere u nekom drugom klubu, primarno u inozemstvu. Najčešće su to informacije bez konkretne podloge, što priznaje i trenutno najbolji igrač tima s Tušnja.

– I dalje se o tome priča kao da ću sutra otići iz Slobode. Reći ću da u vezi mog transfera za sada nema ništa novo. Više puta sam rekao da imam s upravom dogovor da odem ako se ukaže dobra prilika i za mene i za Slobodu. Ali, trenutno sam na Tušnju i samo o tome razmišljam. Odlazak za sada nije realnost – zaključio je kapiten Tuzlaka.
SRETAN BROJ - 1725

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jul 2017, 16:58

Pi.cka sandžačka
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 jul 2017, 16:59

Sta je ovo svaki igrac ima zastupnika na forumu. :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2017, 17:00

pasica je napisao/la:Duljevic je picic kome mama odredjuje gdje ce i sta ce, on svoje ja nema, to je jedina istina.
Debilko je odbio 350k eura godisnju platu od Alvesa, sta se vise ima pricati o njemu. Ocigledno mu u kuci imaju previsoko misljenje o njegovom umijecu.

Pa zato sto nece da igra u j.ebenom Rudesu.Alaves bi ga odmah poslao u HNL jel su uzeli Rudesa i salju sve igrace tamo,i trener spanac i bla bla bla.

Valjda mu je plus to sto mu nije do "para" vec zeli da igra ozbiljniji fudbal.Mogo je i ovdje uzeti ove pare i da ga boli ****,za cvaju mjesecno si u Sarajevu si seik realno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.