TobeYarabi je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Ovako bi to moglo izgledati kad bi Miloš došao, kakva bi ovo ekipa bila auu.
Lično sam za ovu drugu varijantu bez Stojčeva, ali sezona je duga, nikad ne znaš ko će se povrijediti, još suspenzije, sa jedne strane bi nam Miloš i mogao valjati. Valjda ne bi imao qurcobolju kad bi došao, kao što je to bilo u prvom mandatu.
i ja sam za varijantu bez stojceva. nisam bas za to da se vracaju oni koje smo otjerali. stojcev je dobar igrac ali strah me njegove kurcobolje. nisam previse odusevljen ni velkoskim iako znam da voli fks i igrace srcem, ali je pitanje koliko je spreman. nijedan od njih nije se bas naigrao u svojim klubovima, nakon sto su otisli od nas.
I ja sam, kao što sam i napisao. Ali, kad sagledaš sve, treba radi širine, jer nikad ne znaš hoće li se neko povrijediti, pa uzmi u obzir još i suspenzije i pad forme. Ako nemaju neko drugog u planu, onda nek dođe Stojčev, mada ja tom opcijom i nisam nešto zadovoljan i sretan. Ova druga opcija je isto strašna, i Sarić i Radovac i Rahmanović po meni zaslužuju prvu postavu. E sad dolazimo do dijela o defanzivnom veznom. Šteta što nismo ugrabili Tomića ili Petraka, koji bi nam legao samo tako. Fali nam taj DF pravo, Ivetiću to nije prirodna pozicija, ali korektno to odrađuje. Nemam ni napameti nekog dobrog defanzivnog, vidjećemo šta će biti. Nešto nisam ni za Velkoskog, ali kakva je situacija sad u napadu, nek su ga doveli. Ja i dalje imam želju za Komazeca, kakav je to igrač uuu.