Fala brate đe čuo i ne čuoCentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:56Ako je već negdje mor'o a da nije Minhen, neka je to onda najveći klub sa Otoka.![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Fala brate đe čuo i ne čuoCentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:56Ako je već negdje mor'o a da nije Minhen, neka je to onda najveći klub sa Otoka.![]()
Favelas Rafinja ce u Bauern da podigne klempu u nadolazecim godinama. Bas kao i Coutinho. svjestan je da nece nikada u barceloni to postici.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 21:12Ansu Fati je na transfer listi. U Barceloni nema mjesta tako da ne vjerujem da bi vam Deco puno tražio za njega, a vama bi bio ponajbolji igrač.
Kao i odluka Taha. Nije lud da strijepi hoce li ga kokuzi iz Barcelone moci registrirati do pocetka sezone.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 19:21Sasvim očekivana odluka Wirtza. Nije lud da provede karijeru u Bundesligi.
Wirtz je najbolji igrac Njemacke, Musiala mu nije ni do koljena, tvrdio sam to kada su se svi divili Klauzuli zbog par seva i vamo-tamo golova. Da li ce biti u Engleskoj, vidjecemo, drugacije se igra. Liverpool mi je posle Bayerna najdrazi klub, nekoliko puta puta sam maksuzile dolazio da ih gledam izmedju ostalog i na jedan od najacih gradskih derbija u svijetu jos kad je policija na konjima gazila raju po parku, dva puta na Gudisonu gdje su mi oni stubovi skratili pola zivota, jednom mi neka baba iz security policiju zvala sto nisam htio da sjedim na svom mjestu, gdje pola igralista nisam vidio. Ipak, ne mogu im pozeljeti uspjeh, dabogda u vjetar bacili pare kao za NunezaNeutral je napisao/la: ↑23 maj 2025, 23:59Florian Wirtz je davno bio riješen, da ga je Bayern htio, doveo bi ga, međutim, odluka je donijeta da se ne dovede, što financijski prevelik zalog, što ugovor a najvažnije od svega, pozicija u timu. Na Euru se vidjelo da Musiala i Wirtz ne mogu zajedno igrati, slični igrač, Musiali se izmišljala pozicija. Bayern je jednostavno donio odluku, po meni potpunu racionalnu da se ne da toliki novac za igrača kada imaš Jamala Musialu sa kojim si potpisao novi ugovor. Neki mi neki napiše taktiku u kojoj mogu zajedno igrati, a oba nisu krilni igrači, ja ću mu reći da je fudbalski guru i profesionalni trener, nemoguće. Elf je pokušavao nešto na silu, pa su čak Ilkayu Gundoganu izmišljali poziciju, od napadača pa nadalje samo da ova dvojica mogu igrati.
Wirtz ima potencijal da bude svjetska klasa, u Liverpoolu ili gdje god će, bit će vjerovatno to, ali jednostavno ne može petnaest igrača igrati u timu i posebno da dovedeš dva igrača koji igraju jako sličan fudbal. Imaš Riquelmea i dovedeš Diega ili Valerona, totalno nelogično. Imaš Haalanda i dovedeš Kanea.
Yebiga, nismo svi pametni ko ti, majcino mlijeko je u pitanju, cuo sam da si presto dojiti kad si poso u vojsku. Tamo si preso na Kapetana.
150 milki je puno kako god okrenes. wirtz je strasan talenat tu nema sumnje i naravno da bi pojacao bajerna. ali isto tako je tu vec musiala pa ne znam kako bi se to organizovalo na kraju formacijski da obojica igraju... po meni je bolje zaganjat kvalitetnog cmf, radilicu i nekog ko ce znat povuc, krast lopte na sredini terena,gospodarit, a ne pruzat u vezi ovo sto pruzaju joshua leon laimer itd. osim toga, bajern je svakako vec prejak za bundesligu, leverkusen se raspao bukvalno, tah pojacao zadnji red bajerna, wirtz bi bio mozda malo i previse. pitanje je da li bi on bio ta prevaga u LP jer realno Bundeska se osvaja i iduce sezone 95%. u svakom slucaju nek je sretno momku u liverpulu, ne znam koliko je dobar to potez za njega jer je krhak momak a tamo se igra prejak fudbal, moj dojam je da ce ga pregazit tamo i da ce biti bas ono sto je bio thiago kad je presao iz bajerna u pool, pad u formi i prosjek.. kako god sretno mu, treba se suzdrzat ruznih komentara, ipak je elfDilah je napisao/la: ↑24 maj 2025, 04:16Yebiga, nismo svi pametni ko ti, majcino mlijeko je u pitanju, cuo sam da si presto dojiti kad si poso u vojsku. Tamo si preso na Kapetana.
Liječi se Halide, vrijeme je majku mu.Dilah je napisao/la: ↑24 maj 2025, 04:16Yebiga, nismo svi pametni ko ti, majcino mlijeko je u pitanju, cuo sam da si presto dojiti kad si poso u vojsku. Tamo si preso na Kapetana.