FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 20:48

Dabar je napisao/la:
Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas :lol:

Postujem vas ali vas ne volim,prosto k'o pasulj.
Pazite se ovoga ovo je internet huligan... :lol: :lol: :lol:
Vidim sva drva sto sam ti posl'o si poglodj'o.Izgleda da cemo morati preci na 'ercegovacki kamen.Dobar je za zube,unistava kamenac.Jos ako si celav ko tajnik Bevanda onda i da ponesem kakvog ljekovitog ulja :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 maj 2011, 20:49

Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas :lol:

Ko ti je rekao da treba da volis normalno je da mozez voljeti samo svoj klub i to je u redu ni nedaTM nije rekao da voli vas vec da bi volio da vi odete u Evropu prije ovih nabrojanih klubova(slazem sa njim).To sto kazez da postujes je o.k. i normalno mi jesmo najveci rivali ali za mene samo sportski a ne neprijatelji kako ova balavurdija pokusava da se medjusobno prikaze.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 maj 2011, 20:57

Kljuc za 3. mjesto su naredne dvije utakmice. Ukoliko iz njih izvucemo 4 ili 6 bodova to bi bilo to. Ali, sa Mirzom na klupi je sve neizvjesno pa tako...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 08 maj 2011, 21:02

Megamon je napisao/la:
Dabar je napisao/la:

Vidim sva drva sto sam ti posl'o si poglodj'o.Izgleda da cemo morati preci na 'ercegovacki kamen.Dobar je za zube,unistava kamenac.Jos ako si celav ko tajnik Bevanda onda i da ponesem kakvog ljekovitog ulja :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 maj 2011, 21:06

Megamon je napisao/la:
Dabar je napisao/la:

Imam ja brate u Tuzli soli, pa pomiješaš s tim uljima pa dobiješ one specijalne soli nek se maže a hrasta ima mašala
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 21:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 08 maj 2011, 21:32

ako celik nije dobio licencu za evropu,jel to znaci da ide ligu uefa i cetvrtoplasirana ekipa?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 maj 2011, 21:37

burek pita je napisao/la:ako celik nije dobio licencu za evropu,jel to znaci da ide ligu uefa i cetvrtoplasirana ekipa?
To ti ga dodje jednostavno , ako osvoje kup dobice licencu , a ako ne osvoje i nece .
Mada mozda je kasno tamo oko i iza 20. maja traziti i dobiti licencu , imaju rokovi , sta kako i do kad ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 maj 2011, 22:33

Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?

Hocemo da,u narednu sezonu udjemo sa:novim trenerom,3-4 zvucna pojacanja,borba za titulu i kup!!!

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

ZLi

Post Postao/la ZLi » 08 maj 2011, 22:57

molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?

Hocemo da,u narednu sezonu udjemo sa:novim trenerom,3-4 zvucna pojacanja,borba za titulu i kup!!!

MI SMO DIVOVI
s ovim trenerom i njegovim Avdicem daj boze i 4 da zavrsimo...Igra ,taktika katastrofa..
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 08 maj 2011, 23:14

molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?

MI SMO DIVOVI
prazna ne puca prijatelju,pitanje hočete li ove igrače uspjeti zadržati za iduću sezonu.Nisam siguran ali mislim da ugovor na kraju sezone ističe kojaševiću,arsenijeviću,šćepanoviću,hamzagić i jahović su več otpisani,zna li neko kakva je situacija sa ugovorom torlaka.Realno vama je najpotrebniji golman ovaj vam jović nije nešto posebno.

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 09 maj 2011, 11:38

burek pita je napisao/la:ako celik nije dobio licencu za evropu,jel to znaci da ide ligu uefa i cetvrtoplasirana ekipa?
neznaci celik ce dobiti licenicu dogovorili su 50% posla oko licenice jos ostaje sitnice pa tako zao mi je zao mi je
razocara me likce po ko zna koji put .....al

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 09 maj 2011, 11:41

nidi je napisao/la:

MI SMO DIVOVI
prazna ne puca prijatelju,pitanje hočete li ove igrače uspjeti zadržati za iduću sezonu.Nisam siguran ali mislim da ugovor na kraju sezone ističe kojaševiću,arsenijeviću,šćepanoviću,hamzagić i jahović su več otpisani,zna li neko kakva je situacija sa ugovorom torlaka.Realno vama je najpotrebniji golman ovaj vam jović nije nešto posebno.
nazalost, otprilike je tako,neizgleda mi da ide nabolje i slijedece nam godine ne gine sredina tabele...al vidjet cemo sta ce se desit,puno zavisi to da li cemo ici u evropu

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 maj 2011, 16:22

samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika ;)

HORDE ZLA No1
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 maj 2011, 16:23

Pa to je to, obje grupe su bile na nivou...konacno lijepa atmosfera.

ali, jbg...Horde su No1 :mrgreen: 8-), mada mene to previse ne interesuje, jer nisam u tom fazonu....al ne dam da nas foliraju kad smo najbolji 8-)

padobranac1978 je napisao/la:samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika ;)

HORDE ZLA No1
:lol: :mrgreen:

8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2011, 16:25

sarajlija89 je napisao/la:Pa to je to, obje grupe su bile na nivou...konacno lijepa atmosfera.

ali, jbg...Horde su No1 :mrgreen: 8-), mada mene to previse ne interesuje, jer nisam u tom fazonu....al ne dam da nas foliraju kad smo najbolji 8-)

padobranac1978 je napisao/la:samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika ;)

HORDE ZLA No1
:lol: :mrgreen:

8-)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2011, 17:11

MI SMO DIVOVI
ako izborimo evropu nista se nece mjenjati...sve ce isto ostati...debili kupili jednu tekmu u travniku i misle zamazali nam oci...nadam se da i ako izbore evropu(a iskreno vise bih volio da ne odemo nazalost) :( :( da ce s dosta toga mjenjati, jer ako se nista ne promijeni ostaju nam isti problemi i vec navedene borbe za 3 ,4mjesto itd itd.. :x :x
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 maj 2011, 17:33

burek pita je napisao/la:
nidi je napisao/la:

MI SMO DIVOVI
nazalost, otprilike je tako,neizgleda mi da ide nabolje i slijedece nam godine ne gine sredina tabele...al vidjet cemo sta ce se desit,puno zavisi to da li cemo ici u evropu
Ugovor istice samo Hamzagicu i Jahovicu koji su vec ionako otpisani.

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 09 maj 2011, 18:30

HORDE ZLA No1
Ja kad kazem da ce biti 0-0 ti nevjerujes....bice 3- 0 nekad :lol:

I sto je najgore niko mi ba nevjeruje :mrgreen:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 maj 2011, 18:40

mma_hz je napisao/la:

MI SMO DIVOVI
ako izborimo evropu nista se nece mjenjati...sve ce isto ostati...debili kupili jednu tekmu u travniku i misle zamazali nam oci...nadam se da i ako izbore evropu(a iskreno vise bih volio da ne odemo nazalost) :( :( da ce s dosta toga mjenjati, jer ako se nista ne promijeni ostaju nam isti problemi i vec navedene borbe za 3 ,4mjesto itd itd.. :x :x
Svaka čast nek si priznao...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []