FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

krmpotich
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la krmpotich » 05 jul 2017, 12:00

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 05 jul 2017, 12:07

Neće Ahmetović igrati sutra. Kad vratim film na njegovu igru iz prve utakmice mislim da je igrao povrijeđen. Sjetite se kako nije ni skakao u drugom poluvremenu.

U napadu mogu igrati Hebibović (krilni napadač), Crnkić (inside forward) i Kuzmanović koji se može rotirati s Crnkićem u vrhu napada - pogotovo ako im se da malo više slobode prema naprijed. Pošto će iza njih igrati Rahmanović ima mjesta za optimizam. U takvom sistemu igre može Hadžić dobiti priliku u drugom vremenu i proslaviti se.

Nema Zarija šanse protiv takvog sistema igre gdie im zadnja linija mora biti pokretna a veznjaci se stalno vraćati nazad. Mogu možda prvo poluvrijeme preživjeti bez primljenog gola ali će ih umor savladati, kao i pritisak s tribina :mrgreen: .

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 05 jul 2017, 12:08

DenchiNL je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Raja se Ahmetovicu natovarila a niko ne uzima u obzir Calin stil igre a to je brani se kako god sto je skroz nezahvalno za napadaca. Mislim da bi i Benko imao problema i da bi mu islo na neku stvar da ovako p.ckasto igramo. Mi smo se nekoliko utakmica na Kosevu branili drugu poluseznu, sta ocekivati kada trener igra na 1-0 a naprijed ako sta bude bude.
pa kako će planirati igru ako ne uzme u obzir kakve igrače ima, šta treba da radi sa klasičnim targetmenom???? da ga stavi na krilo???
čuj brani se a napravimo šansi i šuteva na gol u jednom poluvremenu ko kone u čitavoj prošloj sezoni, bgm pojedinci bi trebali kod očnog...
baš me interesuje da neko napravi neku statistiku šansi/prilika, šuteva, kornera za prošlu sezonu....mislim da smo ubjedljivo prvi....
Kako me sjecanje sluzio izjavio je da je zadvoljan igracima koje ima pred pocetak polusezone iako smo svi znali i vidjeli da to nece biti dovoljno(mislim na nas pljuvace). Znaci ti zadovoljan kada ti dodju Radnik i Krupa a ekipa se povuce? Da ne govorim o bodovi koje je uzimao ko je htio od tih "manjih ekipa".
Istu stvar se pokazala na tekmi sa Moldavcima, preslikano sve.
Sto se toga koji smo po necemu, najvaznije je da smo treci, ostalo nije bitno ;)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2017, 12:16

slika
slika
:kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 05 jul 2017, 12:17

Bio opet danas u klubu ... uclanjivao jarane koji nemogu stic od posla ...
Znaci ludilo koliko novih/starih clanova u 3 dana ce biti ...
UPRAVA KAPA DOLE ZA OVU AKCIJU !!!! KAKAV POTEZ !!!
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 05 jul 2017, 12:20

DenchiNL je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ovaj studentski popust za zapad je preeeeeedobra stvar, nikad sa zapada nisam gledao utakmicu al' naredne sezone ću svaku :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
welkam bratiću , :D ma gotiva, zdrava zajebancija [emoji106]
Fala drug :D ma svugdje na Koševu je raja, do ove sezone sam išao na sjever, ovu sezonu na istok, eto red je i na zapad :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jul 2017, 12:21

BordoBolesnik je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Raja se Ahmetovicu natovarila a niko ne uzima u obzir Calin stil igre a to je brani se kako god sto je skroz nezahvalno za napadaca. Mislim da bi i Benko imao problema i da bi mu islo na neku stvar da ovako p.ckasto igramo. Mi smo se nekoliko utakmica na Kosevu branili drugu poluseznu, sta ocekivati kada trener igra na 1-0 a naprijed ako sta bude bude.
pa kako će planirati igru ako ne uzme u obzir kakve igrače ima, šta treba da radi sa klasičnim targetmenom???? da ga stavi na krilo???
čuj brani se a napravimo šansi i šuteva na gol u jednom poluvremenu ko kone u čitavoj prošloj sezoni, bgm pojedinci bi trebali kod očnog...
baš me interesuje da neko napravi neku statistiku šansi/prilika, šuteva, kornera za prošlu sezonu....mislim da smo ubjedljivo prvi....
Kako me sjecanje sluzio izjavio je da je zadvoljan igracima koje ima pred pocetak polusezone iako smo svi znali i vidjeli da to nece biti dovoljno(mislim na nas pljuvace). Znaci ti zadovoljan kada ti dodju Radnik i Krupa a ekipa se povuce? Da ne govorim o bodovi koje je uzimao ko je htio od tih "manjih ekipa".
Istu stvar se pokazala na tekmi sa Moldavcima, preslikano sve.
Sto se toga koji smo po necemu, najvaznije je da smo treci, ostalo nije bitno ;)
isto tako je tražio pojačanja i nakon što nisu uspjeli dovesti igrače koje je htio, zbog sampouzdanja ekipe(koja je svakako bila u golom kur.tzu) je izjavio šta je izjavio i neka je...da li je trebao češće koristiti Amera, sigurno , da li bi valjalo da mu ona ubleha nije otjerala prvog golgetera lige, definitivno, milion% ...
samo ublehe ne mogu vidjet da i Krupa i Radnik imaju fine ekipice i da se kod njih radi odlično....a zaborave ljudi da smo mi jedni od rijetkih koji su Krupu dobili tamo...zbog zadnje tekme kad smo ispuhali i dali debi djeci...nemam problem da ekipa igra kako god pa i da se brani i ide na kontre ako će nam to donijeti rezultat...fudbal je evolvirao i treba se znati i braniti...dotakneš se stila igre pa ti repliciram pa onda bježiš , mjenjaš temu na mjesto na tabeli...ok, evo pod Hurtićem si napadački igrao a bio koji?? 11-ti??? ;) :wave: potcjenjujete ekipe na osnovu imena, to sve govori o "znanju" pojedinaca.... :wave: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2017, 12:22

DBR1987 je napisao/la:Bio opet danas u klubu ... uclanjivao jarane koji nemogu stic od posla ...
Znaci ludilo koliko novih/starih clanova u 3 dana ce biti ...
UPRAVA KAPA DOLE ZA OVU AKCIJU !!!! KAKAV POTEZ !!!
I prije su bile slicne akcije ali kako je valjda za Europu pa raja nagrnula, dobro je suti :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jul 2017, 12:23

Clanske idu tako da je "gratis" zapada u ovom nestalo.Govore raji sutra da dodju po te karte.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 jul 2017, 12:26

Ma odmah roknut 500 ka emova za VIP :D
Idu karte i članske ko halva :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 05 jul 2017, 12:31

MortemHz je napisao/la: I prije su bile slicne akcije ali kako je valjda za Europu pa raja nagrnula, dobro je suti :D
Ja nemogu da vjerujem ! evo bio sam i juce i danas ... ja ne pamtim ovako nesto ... uboli su sa evropom malo je rec ... srce mi ko zgrada kad udjem a ono puno ljudi ... :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

kaladze
Kontakt:

Post Postao/la kaladze » 05 jul 2017, 12:36

Septerra je napisao/la:Neće Ahmetović igrati sutra. Kad vratim film na njegovu igru iz prve utakmice mislim da je igrao povrijeđen. Sjetite se kako nije ni skakao u drugom poluvremenu.

U napadu mogu igrati Hebibović (krilni napadač), Crnkić (inside forward) i Kuzmanović koji se može rotirati s Crnkićem u vrhu napada - pogotovo ako im se da malo više slobode prema naprijed. Pošto će iza njih igrati Rahmanović ima mjesta za optimizam. U takvom sistemu igre može Hadžić dobiti priliku u drugom vremenu i proslaviti se.

Nema Zarija šanse protiv takvog sistema igre gdie im zadnja linija mora biti pokretna a veznjaci se stalno vraćati nazad. Mogu možda prvo poluvrijeme preživjeti bez primljenog gola ali će ih umor savladati, kao i pritisak s tribina :mrgreen: .
Hadzic nije prijavljen za prvo pretkolo

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 05 jul 2017, 12:40

:cool:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 jul 2017, 12:43

Ma ide preko 10+

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jul 2017, 12:43

slika

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 jul 2017, 12:49

Hajcaj! :D
Amer Dupovac!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 05 jul 2017, 12:49

Navodno Dzevad novo pojacanje
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 jul 2017, 12:52

Mehmed :salut: Kako fino objasni situaciju pred utakmicu :kafa:
Hebibovic i Kuzmanovic krila, Crnkic u napad. Ocigledno se samo premislja da li Ivetic ili Rahmanovic u sredinu...

Kakva akcija da se istok ocisti, sve popusti za Zapad :mrgreen: Super akcija za studente i tinejdzere :thumbup:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2017, 12:54

Od jucer i ja vjerujem u posjetu od 8 hiljada, minimalno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2017, 12:57

DBR1987 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: I prije su bile slicne akcije ali kako je valjda za Europu pa raja nagrnula, dobro je suti :D
Ja nemogu da vjerujem ! evo bio sam i juce i danas ... ja ne pamtim ovako nesto ... uboli su sa evropom malo je rec ... srce mi ko zgrada kad udjem a ono puno ljudi ... :opaopa: :opaopa: :opaopa:
I ja sam se bas pozitivno iznenadio.. odlicno je ovo sad za sad, vidjet cemo sutra kakvo ce stanje biti, nadam se da se necemo razocarati posjetom, nek bude 8.000 neka mjera pa ako bude vise jos bolje :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Galantni, Haksss, itatabisine, Posejdon, Shategabri, UltraSa46 i 101 gost.