Igrač br. 6

stokton
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la stokton » 05 jun 2015, 14:30

BelminM23 je napisao/la:
stokton je napisao/la:
deni_TM87 je napisao/la:Sta je bosnjo sebi dozvolio,ne vjerujem...
Otjer'o bi ga da igra u Realu,a ne izvikan igrac kojem su pozivi u repku pokusavali dici cijenu,al' bez uspjeha...
Ako selektor i igraci ne reaguju(a evo ocigledno nece) navijaci ga trebaju otjerat,jer ne smije četničko **** igrati u svetinji...fuj
Ko da ga otjera :x mi smo ovce koje bleje 20 i kusur godina, pa sin ratnog zločinca nam igra u repki i niko da se počeše, može balijama raditi svak šta hoće, ne biju nas džaba svakih 40ak godina :zzz:
:damn:

Češi se možeš i nogom, to ne mjenja činjenično stanje

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jun 2015, 14:37

Otjerati go vno automatski iz reprezentacije, uvijek sam govorio da je ubleha sad je to i potvrdio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 05 jun 2015, 14:38

hz1987 je napisao/la:slika
:urnebes:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 jun 2015, 14:39

stokton je napisao/la:

Češi se možeš i nogom, to ne mjenja činjenično stanje
Pa kakve veze imam ja sa tim što je moj otac ubio komšiju prije mog rođena ili neposredno poslije ?

isakovich
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la isakovich » 05 jun 2015, 14:41

Nevrijeme je napisao/la:
isakovich je napisao/la:Samo vi genijalci ovdje kacite se na novinarske gluposti,boli me rac ku ako ce na celo tatu staviti ,nemate vi njemu sta reci veci ste radikalisti od njega,samo pogledajte kpmentare koloko je tu mrznje.decko je sa srcem igrao za voljenu nam dejtonsku BiH
Glup si bosnjo zaboravni.
Tvoje misljenje ako ga imas :-D ,nekad treba i razmisljati.
Ja samo nisam zadojen nacionalizmom,fasizmom kao neki.
A sta sam za zaboravio?
Samo mi se ne ratuje kao nekima,al naravno ovdje ma forumu.
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 jun 2015, 14:45

Vekii je napisao/la:
isakovich je napisao/la:Samo vi genijalci ovdje kacite se na novinarske gluposti,boli me rac ku ako ce na celo tatu staviti ,nemate vi njemu sta reci veci ste radikalisti od njega,samo pogledajte kpmentare koloko je tu mrznje.decko je sa srcem igrao za voljenu nam dejtonsku BiH
hahahahah, sta sve covijek nece procitati!
Mene interesuje BiH koja je priznata 1992 a ne DEJTONSKA!
Koga briga sta tebe interesuje,te bosne nema nazalost,samo ralno posmatrati situaciju.Pokusavati stvarati tu Bosnu preko sporta,repke , Ognjena nema smisla a ni logike.
VOLIM BAYERN

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 05 jun 2015, 14:47

stokton je napisao/la:
uvijek baliji treba ponavljat jer mu teško dolazi iz guzice u glavurdu.
Ne treba ponavljati nego glupanima i slijepcima poput tebe treba crtati. Ovdje je najmanje 95% ljudi osudilo ovaj cin Vranjesa i svi su slozni da ga ne treba vise pozivati ali bitno je da ti furas neku pricu o balijama kao da velika vecina ovdje pravda ovo sto je uradio pa eto glupi bosnjo zaboravni bla bla.
Hvatate se za postove pojedinaca koji su kao sto rekoh ogromna manjina i onda ide glupo piskaranje. Smarate sa pricom.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 jun 2015, 14:49

SjeverniVjetar je napisao/la:Ne znam sto na to ne gledate pozitivno?
Ako sin "ratnog zlocinca" brani boje drzave koju mu je otac htio unistiti, a nije uspio... ko je onda tu pobjednik, a ko porazen? Ko se kome treba smijati u lice?
Treba to shvatit,a to je muka,upravu si sigurno,svaku pozitivnu stvar treba pozdraviti,svaki zlocin osuditi.Ali sport drzati daleko od politicke sfere.Ako je to moguce.
VOLIM BAYERN

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 05 jun 2015, 14:54

FaraonTM je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.

"Vranješ je primjer pravog profesionalca na terenu. Sve ostalo za mene nije važno, bitno mi je da se dobro pripremimo i da savladamo Izrael u ključnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa taktikom i onim što se odnosi na igru, mogu da vam odgovorim, a za sve ostalo više nemam komentar", rekao je Baždarević.
Gospodski :kafa:
- Imam svjeze taktike, Jablanicke, a jutros mi dosla dva nova svjeza beka, k’o dusa mehki.
- A imate li friskih provokacija po nacionalnoj osnovi?
- He nemam ti ja toga decko. Probaj kod one forumske publike preko puta, more bit imaju nesto ispod standa.

:opaopa: :opaopa:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 jun 2015, 14:55

Ogijeva Daca snimila novi hit i posvetila ga svom kabadahijici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 05 jun 2015, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 jun 2015, 14:55

isakovich je napisao/la: Ja samo nisam zadojen nacionalizmom,fasizmom kao neki.
A sta sam za zaboravio?
Samo mi se ne ratuje kao nekima
Kako fašizam i nacionalizam može biti borba i bunt protiv fašističke tvorevine koja i dalje prati, donekle korigovanu, ideologiju 90tih? Nema više silovanja, klanja i otvorenog genocida ali ideologija negiranja naroda, jezika i "ubijanja Turaka" i dalje živi... Et oni priznati ustavom i zarad mira u kući moram da šutim i ne izrazim bunt na koji imam punom pravo... Kontradiktoran si, de saberi se prvo.

Vidiš da si zaboravio... Ni 90tih većini ljudi, sve tri nacije, nije bilo do rata pa par hiljada Četa vođeni luđakom dođe i poče ubijati a Bošnjo pjeva "Samo da rata ne bude". I danas ništa nije bolje i opet većina pjeva istu stvar ali ima mnogo više opreznijih nego 90tih i hvala Bogu na tome.

Uostalom niko ne govori o ratu i puškama nego izražavanju nezadovoljstva...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 jun 2015, 14:57

nasi ljudi jos zive u 93oj, zastava sa ljiljanima, jedna si jedina itd.

potpisom na dejton, ta drzava je prakticno prestala da postoji, dobila je nasljednicu koja se isto zove i tu im se gubi svaka slicnost: nova zastava, tablice, valuta, ustav, himna... to je drzava kompromisa, ali vjerujte bolje i takva, nego nikakva. u toj novoj drzavi mi bi trebali progutati knedlu i prelaziti preko ovakvih gluposti. **** vas tetovaza... ako kiksamo radi glupotsi ostadosmo bez Eura.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 jun 2015, 15:05

SlevinKelevra je napisao/la:nasi ljudi jos zive u 93oj, zastava sa ljiljanima, jedna si jedina itd.

potpisom na dejton, ta drzava je prakticno prestala da postoji, dobila je nasljednicu koja se isto zove i tu im se gubi svaka slicnost: nova zastava, tablice, valuta, ustav, himna... to je drzava kompromisa, ali vjerujte bolje i takva, nego nikakva. u toj novoj drzavi mi bi trebali progutati knedlu i prelaziti preko ovakvih gluposti. **** vas tetovaza... ako kiksamo radi glupotsi ostadosmo bez Eura.
Ti živiš u ne znanju i tosam biraš :facepalm: Zastava i himna nisu prestale potipisivanjem Dejtona nego su korištene do 1998. Uostalom jel to nešto nedostojanstveno bilo sa ljiljanima ili "Jedna si jedina" i tom famoznom '93 pa da se Bošnjaci toga moraju stiditi i skrivati ?

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 jun 2015, 15:08

isakovich je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Ne znam sto na to ne gledate pozitivno?
Ako sin "ratnog zlocinca" brani boje drzave koju mu je otac htio unistiti, a nije uspio... ko je onda tu pobjednik, a ko porazen? Ko se kome treba smijati u lice?
Treba to shvatit,a to je muka,upravu si sigurno,svaku pozitivnu stvar treba pozdraviti,svaki zlocin osuditi.Ali sport drzati daleko od politicke sfere.Ako je to moguce.
Razumijem ja raju i ogorcenje, ali moraju shvatiti da sport nije mjesto gdje se to rjesava, niti moze rijesiti. To su stvari koje se uredjuju na drugim, visim nivoima, sport je sam o ogledalo onoga sto se desava u politici. Kada stvari legnu u drugim sferama, nece nikome pasti na pamet gluposti poput tetovaza, drzanja za cunu kada je himna, okretanja kotra zastave... Do tada, iskulirati ili mu poslati poruku na terenu. Zvizdanje je najlegitimniji oblik izrazavanja nezadovoljstva, ako se stvori kriticna masa, sam ce otici.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 05 jun 2015, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 jun 2015, 15:09

thulkazal je napisao/la:
Ti živiš u ne znanju i tosam biraš :facepalm: Zastava i himna nisu prestale potipisivanjem Dejtona nego su korištene do 1998. Uostalom jel to nešto nedostojanstveno bilo sa ljiljanima ili "Jedna si jedina" i tom famoznom '93 pa da se Bošnjaci toga moraju stiditi i skrivati ?
ko je rekao da se trebas stiditi? ova reprezentacija nije reprezentacija bosnjaka, vec svih njenih naroda. kriterij treba biti znoj na dresu, a ne politicki stavovi pojedinaca.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 jun 2015, 15:14

Mene samo zanima koliko godina vi imate sto vam nacionalizam (bolesni, ne zdravi) ne izlazi iz usta? Sto pozivate na neke ratove, buntove, lomljenje nogu, predvidjate masovne grobnice, vrijedjate cijele nacije zbog tetovaze, itd, itd.. Imate li vi drugove, drugarice, poznanike koji su druge vjere, 'ljeba vam?

Ne znam, meni je to sve odvratno. Gledajuci ovakve upise (a pretpostavljam da je vecina vas poslijeratna generacija, ili rodjena u toku rata najkasnije) samo shvatam da ovdje nikada nece biti mira. Balkanski je to mentalitet.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 jun 2015, 15:19

SlevinKelevra je napisao/la:
ko je rekao da se trebas stiditi? ova reprezentacija nije reprezentacija bosnjaka, vec svih njenih naroda. kriterij treba biti znoj na dresu, a ne politicki stavovi pojedinaca.
RS - Fašistička tvorevina a politički stav - četnička ideologija ubij, zakolji i siluj ...

Navijači BiH su 99% Bošnjaci a 99% Srba iz BiH navija za Srbiju a isto važi i za Hrvate pa sam zaključi čija je reprezentacija...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jun 2015, 15:19

dscile je napisao/la:Mene samo zanima koliko godina vi imate sto vam nacionalizam (bolesni, ne zdravi) ne izlazi iz usta? Sto pozivate na neke ratove, buntove, lomljenje nogu, predvidjate masovne grobnice, vrijedjate cijele nacije zbog tetovaze, itd, itd.. Imate li vi drugove, drugarice, poznanike koji su druge vjere, 'ljeba vam?

Ne znam, meni je to sve odvratno. Gledajuci ovakve upise (a pretpostavljam da je vecina vas poslijeratna generacija, ili rodjena u toku rata najkasnije) samo shvatam da ovdje nikada nece biti mira. Balkanski je to mentalitet.
Zbog nacionalisticke tetovaze, to si zaboravio reci.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 jun 2015, 15:22

thulkazal je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
RS - Fašistička tvorevina a politički stav - četnička ideologija ubij, zakolji i siluj ...

Navijači BiH su 99% Bošnjaci a 99% Srba iz BiH navija za Srbiju a isto važi i za Hrvate pa sam zaključi čija je reprezentacija...
ljudi imaju pravo da navijaju za koga hoce, a sve ih je vise koji barem simpatisu i prate nasu ekipu iz ostala dva naroda.

RS je bosnjacima fasisticka tvorevina, ali srbima je odraz njihove volje i ratovanja. to tebi kao bosnjaku mozda zvuci nevjerovatno, ali stvarnost je takva. mozemo je prihvatiti ili zivjeti u zabludi.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 05 jun 2015, 15:23

dscile je napisao/la:Mene samo zanima koliko godina vi imate sto vam nacionalizam (bolesni, ne zdravi) ne izlazi iz usta? Sto pozivate na neke ratove, buntove, lomljenje nogu, predvidjate masovne grobnice, vrijedjate cijele nacije zbog tetovaze, itd, itd.. Imate li vi drugove, drugarice, poznanike koji su druge vjere, 'ljeba vam?

druze moj, ovdje niko ne vrijedja srbe nego velikosrpske nacionaliste sto je razumljivo. osim ako se ne hvatas za postove pojedinaca koji se velika manjina pa onda ide generalizacija.
znamo svi sta ognjenova tetovaza predstavlja.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.