Kažu da ne može goriti jer je stavljen kvarc (i još nešto kemijsko što onemogućava gorenje) na tu plavu podlogu.Vjecna Robija je napisao/la:Nego kako ova plava trava djeluje na baklje ?
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- M. Scofield
- Kontakt:
Group 1:
Seeded
FC København (DEN)*, Maccabi Haifa FC (ISR)/FK Borac Banja Luka (BIH), NK Dinamo Zagreb (CRO)/Neftçi PFK (AZE), KS Skënderbeu (ALB)/APOEL FC (CYP), Skonto FC (LVA)/Wisła Kraków (POL)
Unseeded
FK Mogren (MNE)/PFC Litex Lovech (BUL), Slovan Bratislava (SVK)/FC Tobol Kostanay (KAZ), NK Maribor (SVN)/F91 Dudelange (LUX), HJK Helsinki (FIN)/Bangor City FC (WAL), Shamrock Rovers FC (IRL)/FC Flora Tallinn (EST)
Litex i Slovan iznjeći ovo ostalo je lakše od Neftchia
Seeded
FC København (DEN)*, Maccabi Haifa FC (ISR)/FK Borac Banja Luka (BIH), NK Dinamo Zagreb (CRO)/Neftçi PFK (AZE), KS Skënderbeu (ALB)/APOEL FC (CYP), Skonto FC (LVA)/Wisła Kraków (POL)
Unseeded
FK Mogren (MNE)/PFC Litex Lovech (BUL), Slovan Bratislava (SVK)/FC Tobol Kostanay (KAZ), NK Maribor (SVN)/F91 Dudelange (LUX), HJK Helsinki (FIN)/Bangor City FC (WAL), Shamrock Rovers FC (IRL)/FC Flora Tallinn (EST)
Litex i Slovan iznjeći ovo ostalo je lakše od Neftchia
Audere est Facere
Ma koga god da Dinamo dobije trebao bi proći. Realno. Jedino što bi Litex predstavljao malo veću prepreku.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Maribor.. Maribor.. Maribor.. Maribor.. Maribor..

...što je više lome to je volim jače...
Nije moglo biti bolje. Odlično! Nisu za podcijeniti, ali ovo je lagani korak ka 4.pretkolu.blazer je napisao/la:Helsinki,prva u gostima
Mislim da ćete Helsinki proći bez problema, mada ne trebate podcijenjivati protivnika...
Evo šta su "komšije" radile Helsinkiju prošle sezone.
[youtube][/youtube]
Evo šta su "komšije" radile Helsinkiju prošle sezone.

[youtube][/youtube]
FK SARAJEVO
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009).
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009).
- M. Scofield
- Kontakt:
Dobar ždrijeb, realno koga god da smo izvukli bili bi veliki favoriti. Moja želja bio je Maribor zbog blizine i što su nam Slovenci stalna mušterija ali nije ni ovo loše. Ipak treba Helsinki ozbiljno shvatiti da ne bi bilo opet hladan tuš na Maksimiru.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sve osim laganom prolaska Dinama je ravno iznenađenju. Mislim da bi se mog'o ovaj dvomeč riješiti već u prvom susretu u Finskoj, te da revanš na Maksimiru bude samo reda radi. U svakom slučaju, ko god da je bio protivnik Dinamu, opet bi Modri bili favoriti (ako ćemo biti iskreni). Ko zna, možda će konačno Dinamo ući u grupnu fazu lige prvaka (koliko dugo čekaju, ako se smije znati?). Ne, nisam zaboravio da ima još jedan dvomeč, da ne bi bilo zabune.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zadnja Dinamova sezona u lp je 1999/2000, gdje su izvukli nulu na Old Traffordu i Veledromeu, te pobjeda od 3-0 protiv Sturma na Maksimiru.
extra zdrijeb
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Skvorci nisu braca, cak nisu ni nikakvi rodjaci, samo imaju isto prezime ;)jacky09 je napisao/la:Na Dinamovim utakmicama česti su transparenti dinamovih navijača iz Slavonije, Bosne, Hercegovine, Dalmacije, europskih država..ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke momcim!!!Koji transparent Široki Brig !!!???Nisam mogao gledati utakmicu al sto vidim po slikama fino uređen stadion!!! Samo ne treba upasti u neku euforiju da opet neki levat iz IST.Eu ne bi zaledio Maksimir!!!
![]()
Btw, braća Škvorc potpisala za Dinamo. Sjajno.Tu je i Atta koji je prešao iz Lokomotive.
To nisam znao, uvijek sam mislio da su braća.gospodin Seljakovic je napisao/la: Skvorci nisu braca, cak nisu ni nikakvi rodjaci, samo imaju isto prezime ;)
Btw, Filip je proslijeđen u Lokomotivu, a Dino ostaje u Dinamu kao što sam i mislio.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne treba im ni Dino realno, to bi valjalo proslijediti juznije. 8)
Dinamo lakocom prolazi Helsinki, ne vidim nijedan jedini nacin na koji mogu ugroziti prolaz dalje. 0:2 u gostima i 3:0 na Maksimiru.
Dinamo lakocom prolazi Helsinki, ne vidim nijedan jedini nacin na koji mogu ugroziti prolaz dalje. 0:2 u gostima i 3:0 na Maksimiru.
...Život za Široki...
Treba Dino, tanki smo sa stoperima što se tiče zamjena. Barbarić je tu, Carlos je otišao.. i bilo je za očekivati da će se dovesti netko, a i dovukli su Attu iz Lokomotive.
Zadovoljan sam ždrijebom, mislim da smo veliki favoriti. U 1.utakmici bi trebalo sve riješiti da uzvrat bude mirniji
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma ne treba, ima Dinamo dovoljno stopera ili igraca koje mogu povuci na stopersku poziciju cak i sa boka, al eto, vjerovatno ce dobivati priliku s obzirom na zahtjevan raspored i izvjesnu grupnu fazu, nebitno LP il EL.
...Život za Široki...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kao veliki simpatizer Dinama, priželjkivao sam upravo Helsinki!
Što je još bolje, druga se utakmica igra na Maksimiru, ali mislim da ako prvu uđu ozbiljno i kako znaju, da će već tada biti riješen prolazak dalje.
Što je još bolje, druga se utakmica igra na Maksimiru, ali mislim da ako prvu uđu ozbiljno i kako znaju, da će već tada biti riješen prolazak dalje.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
P.S
Uostalom, cijela momčad Finaca vrijedi skoro ko Sammir.
Sammir = 6 mil.
Helsinki = 7,7 mil.
Uostalom, cijela momčad Finaca vrijedi skoro ko Sammir.
Sammir = 6 mil.
Helsinki = 7,7 mil.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.