FK Slavija
Re: FK Slavija
Ma sve to stoji sto ti pises ali onda mi ispadamo vasa felijala a to priznaces niko ne zeli,sve sto ti pises se vec sad kod nas radi jer se praktikuje da se uzimaju momci iz sarajevske regije da se nebi placalo stanarine,hrana i kirije evo imas sad kod nas Comora,Camparu,Oglecevca,Dudu,Karica a u mladjim kategorijama da ti nenabrajam jer su skoro sva dijeca odavde iz sarajevskog regiona...Mi nase momke saljemo u famos koji dobijaju manju minutazu ali cini mi se da poslije toga niko ih vise neprati sto je velika greska jer sigurno ima kvaliteta i kod tih igraca samo ih treba malo sacekati i pruziti im sansu....

Sutra ekipa putuje za Bar a dogovorene su utakmice sa Celikom iz Niksica 03.02,Jedinstvo Uzice 05.02,Velez 0
08.02,Novi Pazar 11.02,Mornar 14.02.
Igraci koji su napustili klub su:Marko Perisic,Nemanja Pusara,Fedja Dudic,Ivan Mamic,Stefan Tomovic,Radosav Aleksic,Milos Djurkovic....
Igraci koji su dosli:Mladen Lucic,Otani Soma,Milan i Predrag Petosevic,Dusan Radosavljevic,Nikola Prodanovic,Emir Hodjurda,Nail Sehovic,jos ce se ekipi pridruziti jedan napadac u Baru.Njegovo ime se jos ne iznosi u javnost mada se spominjao Zoranovic ili Jovovic a ko zna mozda bude neko sasvim treci.....Izvor informacija Slavija info....

Igraci koji su napustili klub su:Marko Perisic,Nemanja Pusara,Fedja Dudic,Ivan Mamic,Stefan Tomovic,Radosav Aleksic,Milos Djurkovic....
Igraci koji su dosli:Mladen Lucic,Otani Soma,Milan i Predrag Petosevic,Dusan Radosavljevic,Nikola Prodanovic,Emir Hodjurda,Nail Sehovic,jos ce se ekipi pridruziti jedan napadac u Baru.Njegovo ime se jos ne iznosi u javnost mada se spominjao Zoranovic ili Jovovic a ko zna mozda bude neko sasvim treci.....Izvor informacija Slavija info....
ne mogu da vjerujem da su uzeli ovog šehovićalovcen16 je napisao/la:Sutra ekipa putuje za Bar a dogovorene su utakmice sa Celikom iz Niksica 03.02,Jedinstvo Uzice 05.02,Velez 0
Niksicki Celik bolji od Slavije za dva gola u prvom pripremnom mecu,sljedeca utakmica je vec u srijedu protiv Uzickog Jedinstva.

- 
				ilijasmusic
- Kontakt:
Sta je sa camparom? nije prosao probu?

Kazu da je taj momak zadovoljio i da je jedino on i ovaj samuraj da su nesto pokazali e sad sto se nisu dogovorili to je nesto trece...kazu za Camparu da je bas dobar igrac....ilijasmusic je napisao/la:Sta je sa camparom? nije prosao probu?
Sa Camparom su se nisu ni pokusali dogovoriti, momak ima jednostavno druge planove.lovcen16 je napisao/la:Kazu da je taj momak zadovoljio i da je jedino on i ovaj samuraj da su nesto pokazali e sad sto se nisu dogovorili to je nesto trece...kazu za Camparu da je bas dobar igrac....ilijasmusic je napisao/la:Sta je sa camparom? nije prosao probu?
 Istovremeno je sa nekoliko klubova trenirao.
  Istovremeno je sa nekoliko klubova trenirao.Re: FK Slavija
Sportbal.Fudbaleri Slavije poraženi su u trećoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Baru od Veleža sa 2:1.
Velež je do vođstva stigao u 12. minutu kada je Anel Hebibović sa 20-ak metara precizno šutirao i pogodio lijevi ugao Mladena Lučića. 2:0 je bilo već u 23. minutu kada je Anel Hebibović posalo pas za Dejana Raševića, a bivši fudbaler Slavije pogodio mrežu "Sokolova".
Velež je prvo poluvrijeme stajao bolje na terenu, a Slavija u drugom što je i krunisano golom Igora Radovanovića sa bijele tačke u 65. minutu nakon što je Amir Zolj faulirao Nedima Oglečevca.
SLAVIJA - VELEŽ 1:2 (0:2)
Stadion sportskog centra u Baru
Strijelci 0:1 Hebibović u 14.min,0:2 Rasević u 21.min 1:2 Radovanović u 55min (11m)
Slavija: Lučić, Popović, Mitrović, Hodžurda, Oglečevac, Šabanović, Osman ,Otani, Karić, Berjan, Radovanović. Igrali su još: Prodanović, Radosavljević,Petošević P.,Petošević M.
Velez : Bobić, Maletić, Zolj, Skaljić, Letić, Kodro ,Merzić, Hebibović, Okić, Blagojević, Rasević. Igrali su još: Hajdarović , Ćemalović, Janičijević.
Fudbaleri Slavije ostvarili su prvu pobjedu na pripremama pošto su danas u prijateljskom meču savladali Mladost iz Podgorice sa 2:1.
Ekipa iz Istočnog Sarajeva do vođstva je stigla u 36. minutu kada je Igor Lambulić pogodio za 1:0, nakon što je iskoristio grešku odbrane Mladosti. Igor Lambulić je juče stigao u Slaviju i po svemu sudeći će potpisati ugovor sa "Sokolovima". Radi se o crnogorskom napadaču sa iskustvom igranja u Mađarskoj, Portugalu i Bugarskoj.
Do izjednačenja Podgoričani dolaze u 40. minutu kada je Stefan Mugoša nakon pogreške u predaji lopte fudbalera Slavije pogodio mrežu Mladena Lučića. Ipak prvu pobjedu od dolaska Slaviše Božičića na klupu Slavije, klubu iz Istočnog Sarajeva donosi Igor Radovanović iz slobodnog udarca.
Zbog lakše povrede utakmicu je propustio Goran Popović.
SLAVIJA - MLADOST 2:1 (1:1)
Stadion sportskog centra u Baru
Sudija: Dejan Celebic (Bar)
Strijelci: 1:0 Lambulić 36, 1:1 Mugoša 40, 2:1 I.Radovanović 76
SLAVIJA: Lučić, Oglečevac,Mitrović, Hodžurda, Šabanović, Radosavljević, Otani,Osman, Karić, Lambulić, I. Radovanović Igrali su još: M. Petošević, P. Petošević, Prodanović, Berjan,Dudo Trener: Slaviša Božičić
MLADOST: Dragojević, Radulović, Lečević, Novović,Lakić, Kolev, Mirković, Vukčević, Burzanović, Horhe, Mugoša Igrali su još: Savićević, Anđušić, Kalač,Pavićević, Ito Trener: Goran Milojević
Ovaj Lambulic je prije godinu-dvije bio na probi u Zelji ali nije prosao,momak je igrao u Zeti i Grblju a u Srbiji u BSK-u i Cukarickom a ovo sto pisu Bugarska,Portugal,Madjarska nula bodova...bio je tamo ali nista...valjda ce ga procepiti ovde kod nas imam neki dobar predosjecaj za ovog momka....

Pa bio je i u CG i Srbiji i nista. Nije mu neka statistika.lovcen16 je napisao/la:Ovaj Lambulic je prije godinu-dvije bio na probi u Zelji ali nije prosao,momak je igrao u Zeti i Grblju a u Srbiji u BSK-u i Cukarickom a ovo sto pisu Bugarska,Portugal,Madjarska nula bodova...bio je tamo ali nista...valjda ce ga procepiti ovde kod nas imam neki dobar predosjecaj za ovog momka....

Mada malo sam se zanimao i cuo sam pozitivne stvari o njemu. Za nadati se da ce se uklopiti ako potpise, a prema onome sto kaze Bozicic to je 90%.
Negdje na nekom portalu sam procitao da je kao mladji igrac bio pravo dobar a evo citam da je bio nedavno i u Poljskom Gorniku na probi i nije prosao mada oni pisu da je bio pravo dobar i da je prosao mladje kategorije reprezentacije U-17 SCG i U-21 CG.....Valjda ce ga procepiti ovde kod nas jeb.ga od kako je Spalevic otisao bas nemamo pravog spic igraca ono da kazes da je bas igracina.....Pappy je napisao/la:Pa bio je i u CG i Srbiji i nista. Nije mu neka statistika.lovcen16 je napisao/la:Ovaj Lambulic je prije godinu-dvije bio na probi u Zelji ali nije prosao,momak je igrao u Zeti i Grblju a u Srbiji u BSK-u i Cukarickom a ovo sto pisu Bugarska,Portugal,Madjarska nula bodova...bio je tamo ali nista...valjda ce ga procepiti ovde kod nas imam neki dobar predosjecaj za ovog momka....
Mada malo sam se zanimao i cuo sam pozitivne stvari o njemu. Za nadati se da ce se uklopiti ako potpise, a prema onome sto kaze Bozicic to je 90%.
Prema navodima sportskog portala "sportbal" u Slaviji bila poreska inspekcija i cesljala papirologiju vezano za finansije,kako se dalje navodi u tekstu nije se nista naslo sto bi bile neke velike zamjerke na rad kluba.Bar sam ja to tako svatio dalje u tekstu pise ako Slavija ne isplati prvu transu dugovanja gruzijcima za Levanija Kutaliju do predvidjenog roka postoji opcija da se prebaci u nizi rang takmicenja i dodatno kazni sa oduzimanjem 12 bodova...ekipa bi trebala da odigra jos dvije tekme do pocetka sezone,jedna je protiv Kakanjskog Rudara a druga izgleda protiv Sutjeske iz Foce...ako ko zna termine odigravanja utakmica nek postavi...Pappy javljaj....

- Armageddon2012
- Kontakt:
kakav je ovaj tomović kao golman,kao čovjek,sportista?
i ako može par detalja iz njegove biografije...
pa da pokušam skontat jel on doveden baš za drugog golmana,ili da eventualno bude avdukin nasljednik.

pa da pokušam skontat jel on doveden baš za drugog golmana,ili da eventualno bude avdukin nasljednik.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Tomba je dobar mlad golman koji dobro prati igru i dosta korektno obavlja svoj posao,prosao je sve klubske a i reprezentativne kategorije sto znaci da ima kvalitet uz malo stroziji rad i vecu disciplinu prema njemu mozete u skorije vrijeme dobiti bas dobrog golmana...Jeb.ga on je nase dijete odavde pa je mogao da radi kako hoce a kad ode u drugu sredinu evo konkretno kad vas mislim da ce da se malo uhaviza sto bi se reklo i da ce dolaskom u veci klub i on malo vise da sazri i da napravi dobru karijeru....Po meni jedina mana mu je sto ne izlasi na centarsuteve prilikom kornera i nekih ubacaja sa strane ono sto se kaze linijski goolman taj segment da popravi i bice extra....Armageddon2012 je napisao/la:kakav je ovaj tomović kao golman,kao čovjek,sportista?
Pobjeda u Foči 2:0. Radovanović iz penala i Mitrović. Uskoro izvještaj. 

Pigi nam se raspuco!!!E vala da hoce i njega vise krenuti volio bi pravo mada mislim sad kad je kapiten da ce bas da gine na terenu!!!

Sportbal.netU provjeri pred proljetnu polusezonu Slavija je u Foči bila uspješnija od domaće Sutjeske.
Premijerligaš i z Istočnog sarajeva je odlično otvorio utakmicu ,u petom minutu Karića je u kaznenom prostoru domaćeg tima faulirao Mrgud a sudija Krunić je pokazao na bijelu tačku . Siguran sa 11.metara bilo je Igor Radovanović.
Tri minuta kasnije već je bilo 2:0 Karić je sa lijeve strane uposlio Mitrovića koji je sa 7-8 metara glavom pogodio mrežu Fočaka.
Nakon brzog vođstva gostiju domaći igrači su zaigrali mnogo angažovanije ali odlične prilike nisu iskoristili Blagojević 18,Đoković u 26 i Filipović u 34 munutu. U drugom dijelu vodila se izjednačena borba a dobre šanse da povećaju prednost Slavije propustli su Berjan u 51 i Prodanović u 73 minutu.
Sutjeska – Slavija 0:2 (0:2)
Strijelci: 0:1 I.Radovanović u 6. (11 m); 0:2 Mitrović u 9 min. Gradski stadion. Gledalaca: 200. Sudija: Milomir Krunić (Foča).
Sutjeska: Petrović, R.Radović, Simić, Mrgud, D.Drakul, Njeguš, N.Drakul, Đoković, Blagojević, O.Pljevaljčić, Sekulović. Igrali su još: N.Filipović, Marić, Vukadinović, Ivanović, Ćosić, R.Drakul, Mojović. Trener: Duško Rašević.
Slavija: Lučić, Dudo, Mitrović, Šabanović, Oglečevac, Čomor, Osman, Otani, Karić, I.Radovanović, Radosavljević. Igrali su još: Hodžurda, Lambulić, M.Petošević, P.Petošević, Prodanović, Berjan. Trener: Slaviša Božičić.
Slavija danas porazena od Rudara iz Kaknja 2-1,utakmica se zavrsila prije 4-5 sati a ja jos nemogu da dodjem sebi da smo onako lose odigrali ako nam je ovo generalna proba za nastavak sezone onda nam se GENERALNO lose pise......nema igre u polju nikako,zadnja linija pravi faulove svaki u zoni suta a o napadu pa to je cudo sta se promasuje....od ovih novih nazovi pojacanja danas se niko posteno sa loptom nije sastavio jedino ovaj Lambulic sto ga je zabio...Tjesim se da je ovo los dan ali nimalo mi se nesvidja ono sto sam danas gledao volio bi da se varam ali sto kaze nas kapiten Bojan Regoje mora ovo puno bolje....Koliko brat voli Slaviju da je poslije svoje tekme dosao da gleda Slaviju!!!!!

EVROGOLOVI BAJRE SPAHIĆA ZA POBJEDU
Fudbaleri Slavije i Rudar Kaknja odigrali su danas u Istočnom Sarajevu prijateljsku utakmicu pred start drugog dijela sezone u Bosni i Hercegovini.
Prvu veliku priliku na utakmici imao je Nedim Oglečevac u 10. minutu susreta kada je izašao gotovo sam na Ivana Tirića ali je bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine odlično intervenisao i spasao svoj gol. Par minuta posle gosti iz Kaknja su uzvratili opasnim šutem sa desne strane Saše Pekića, ali je njegov šut otišao pored gola Mladena Lučića.
Rudar iz Kaknja dolazi do prednosti u 24. minutu susreta nakon što je Bajro Spahić prekrasno pogodio rašlje gola Mladena Lučića.
Uslijedio je period mirnije igre sve do pred kraj prvog poluvremena. Prvo je zarpijetio ponovo Rudar iz Kaknja ali se Armin Mahović nije snašao, a onda je veliku priliku ponovo imala Slavija. Denis Čomor je centrirao sa desne strana,a Ljubiša Berjan nakon odbijene lopte snažno šutirao no istakao se sjajnom paradom Ivan Tirić.
Napadački su obje ekipe krenul u drugo poluvrijeme. Denis Čomor je ponovo sjajno centrirao sa desne strane, a Mahir Karić je glavom pogodio stativu gola Ivana Tirića. Samo minutu poslije 2:0. Slobodan udarac sa 17 metara izveo je Bajro Spahić i ponovo fenomenalno pogodio rašlje gola Mladena Lučića.
Šef stručnog štaba Slavije, Slaviša Božičić, krenuo je u drugom poluvremenu i da dosta rotira pa je i ritam igre opao i ušlo se u mirniji dio utakmice bez pravih prilika.
Do gola Slavija je stigla u 70. minutu. Akcija dvojice rezervista je urodila plodom. Goran Popović je prizemnom loptom pronašao Igora Lambulića, a novi napadač „Sokolova“ je smireno matirao Ivana Tirića.
Nastavila je Slavija sa napadima. Mahir Karić je na nekih 35 metara sam izašao na golmana Rudara, ali ipak dao malo duži for nego je trebalo i onda loše šutirao.
Do kraja ostalo je 2:1 za goste iz Kaknja.
SLAVIJA- RUDAR KAKANj
Stadion: SRC „Slavija“
Gledalaca: 100
Sudije: Zoran Soknić, Đorđe Grubačić, Stefan Tešanović (svi Istočno Sarajevo)
Žuti kartoni: Goran Popović (Slavija), Bajro Spahić (Rudar)
Strijelci: 0:1 B.Spahić 24, 0:2 Spahić 47, 1:2 Lambulić 70
SLAVIJA: Lučić, Šabanović, Hodžurda, Mitrović, Čomor, Dudo, Osman, Soma, Karić, Berjan Oglečevac Igrali su još: Radosavljević, Prodanović, Popović, Lambulić, Osmanković, M.Petošević Trener: Slaviša Božičić
RUDAR: Tirić, Mahović, Gafurović, Spahić, Odović, Beširević, Kubat, Šabotić, Turudija, Hrelja, Pekić Igrali su još: Dželo, Merdić, Mirvić, Neimarlija Trener: Milomir Odović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.