FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma ignorisem ga prije svega jer nema slifa ni za zajebanciju ni za normalnog komuniciranja, nego sad mu odg. ovo, jer se mali garant nije znao izraziti, bolje da mu objasnim, nego da ga aco banuje zbog sirenja nacionalne netrpeljivosti ... 
Nego hebo to, ima li barem konacnog spiska mogucih pojacanja, po meni na tom spisku je i dalje nekih 22. igraca, nikako da se skrati na par imena
Nego hebo to, ima li barem konacnog spiska mogucih pojacanja, po meni na tom spisku je i dalje nekih 22. igraca, nikako da se skrati na par imena
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
@amazon prestani ih trolati, znam da znas da je Goran Zakaric katolik jer da nije u Sirokom Brijegu ne bi 100% igrao. Hrasno je malo poglup pa se bzvze uhvatio tvog posta. Za razliku od tebe ja znam i diskutovati 
Ocekujmo kapitalca uskoro, najkasnije do cetvrtka.
Ocekujmo kapitalca uskoro, najkasnije do cetvrtka.
Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 09 jan 2017, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte se ni saliti na tu temu. Trebaju nam svi igraci Zelje biti isti. Osjetljiva je to tema pa bi bilo najbolje da je preskocimo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma amazon zeza jer neki dan je Neymar11 rekao da ce Zakaric doci da potpise kad prodje Bozic. Ispade da je Goran pravoslavac a nije pa ga je amazon malo zezao.LjoZee je napisao/la:Nemojte se ni saliti na tu temu. Trebaju nam svi igraci Zelje biti isti. Osjetljiva je to tema pa bi bilo najbolje da je preskocimo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sjecam se toga. Kad nije shvatio Acu ko slavi Bozic. Na kraju ispalo da novinar slavi,a ne Zakaric.
Evo Secerovic kaze ima ponudu iz Turske samo ne znam na osnovu cega njemu neko iz vana moze poslati ponudu. Mogu shvatiti za nasu ligu,ali vala za vani to ne.
Evo Secerovic kaze ima ponudu iz Turske samo ne znam na osnovu cega njemu neko iz vana moze poslati ponudu. Mogu shvatiti za nasu ligu,ali vala za vani to ne.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 09 jan 2017, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Treba se vratiti temi. Vjerovatno nam nece niko doci kako stvari stoje. Ako neko uleti na pripremama dobro jeste, ako ne Boze moj. Idemo ostro u novu sezonu..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
I ja mislim da nam nece niko doci, vise ni ovim insajderima ne vjerujem. Tesko se nama ako ovako nastavimo...ubacit juniore da igraju barem se necu nervirati.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... edu/220570
Ono što je navijače ovog kluba može radovati jeste to da će na Grbavici prema svemu sudeći ostati Miroslav Stevanović, a nije poznato da li će Slavko Petrović svoje trupe nakon početnih dana priprema povesti u Međugorje. To će ovisiti od vremenskih prilika u našem glavnom gradu, ali sigurno je da će Plavi drugi dio priprema zakazanih od 31. januara do 12. februara obaviti u Antaliji.
Ono što je navijače ovog kluba može radovati jeste to da će na Grbavici prema svemu sudeći ostati Miroslav Stevanović, a nije poznato da li će Slavko Petrović svoje trupe nakon početnih dana priprema povesti u Međugorje. To će ovisiti od vremenskih prilika u našem glavnom gradu, ali sigurno je da će Plavi drugi dio priprema zakazanih od 31. januara do 12. februara obaviti u Antaliji.
Jes dobro vako, kad dva-tri covjeka u klubu znaju ko su moguca pojacanja a ne ko prije, cim se trazi neko, citav forum zna
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Moras izmedju redova procitati, to su ti ipak novinaribraco je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... edu/220570
On ce svakako ostati do juna do kada ima ugovor, odnosno do kada ga ugovor veze sa nama, dali ce ostati i potpisati novi ugovor to je pitanje, i zelja sviju nas, medjutim kako je nama svima poznato nikakvih ponuda za Stevanovica nije bilo i sasvim je logicno kao i sto u clanku pise da ce Stevanovic "po svemu sudeci ostati", to ti je ba acina skola, on to poducava i obucava
1921'
Pretpostavio sam da je to u pitanju, ali yebeš ga opet se čovjek nada.Hrasno1921 je napisao/la:Moras izmedju redova procitati, to su ti ipak novinaribraco je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... edu/220570
Ono što je navijače ovog kluba može radovati jeste to da će na Grbavici prema svemu sudeći ostati Miroslav Stevanović, a nije poznato da li će Slavko Petrović svoje trupe nakon početnih dana priprema povesti u Međugorje. To će ovisiti od vremenskih prilika u našem glavnom gradu, ali sigurno je da će Plavi drugi dio priprema zakazanih od 31. januara do 12. februara obaviti u Antaliji.![]()
On ce svakako ostati do juna do kada ima ugovor, odnosno do kada ga ugovor veze sa nama, dali ce ostati i potpisati novi ugovor to je pitanje, i zelja sviju nas, medjutim kako je nama svima poznato nikakvih ponuda za Stevanovica nije bilo i sasvim je logicno kao i sto u clanku pise da ce Stevanovic "po svemu sudeci ostati", to ti je ba acina skola, on to poducava i obucava![]()
A i da je fakat blizu potpisa posvetili bi poseban članak,a ne ovako "usputno" u rečenici spomenut.
- amazon
- Kontakt:
Sto znaci da ce ostati al u k....Hrasno1921 je napisao/la:Moras izmedju redova procitati, to su ti ipak novinaribraco je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... edu/220570
Ono što je navijače ovog kluba može radovati jeste to da će na Grbavici prema svemu sudeći ostati Miroslav Stevanović, a nije poznato da li će Slavko Petrović svoje trupe nakon početnih dana priprema povesti u Međugorje. To će ovisiti od vremenskih prilika u našem glavnom gradu, ali sigurno je da će Plavi drugi dio priprema zakazanih od 31. januara do 12. februara obaviti u Antaliji.![]()
On ce svakako ostati do juna do kada ima ugovor, odnosno do kada ga ugovor veze sa nama, dali ce ostati i potpisati novi ugovor to je pitanje, i zelja sviju nas, medjutim kako je nama svima poznato nikakvih ponuda za Stevanovica nije bilo i sasvim je logicno kao i sto u clanku pise da ce Stevanovic "po svemu sudeci ostati", to ti je ba acina skola, on to poducava i obucava![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Osvježavajte zvaničnu. Tri, četiri, sadNeandertalac je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Sjebat će se raja kada vide pojačanja.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nek moderacije reaguje, neandretalac troler 
- Neandertalac
- Kontakt:
Gdje ćeš većeg trola od tebe. Tebi tema Amazon i HrasnoZeljo92 je napisao/la:Nek moderacije reaguje, neandretalac troler
Hoćemo se kladiti
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Moja dva najbolja jaranaNeandertalac je napisao/la:Gdje ćeš većeg trola od tebe. Tebi tema Amazon i HrasnoZeljo92 je napisao/la:Nek moderacije reaguje, neandretalac troler![]()
Hoćemo se kladiti
Moze ako ja dobijem opkladu amazon prestaje pisat a ako ti dobijes ja prestajem pisati
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma jok ba, pusti ljude na miru, ništa sa ovim nemaju.Zeljo92 je napisao/la:Moja dva najbolja jaranaNeandertalac je napisao/la:Gdje ćeš većeg trola od tebe. Tebi tema Amazon i HrasnoZeljo92 je napisao/la:Nek moderacije reaguje, neandretalac troler![]()
Hoćemo se kladiti![]()
Moze ako ja dobijem opkladu amazon prestaje pisat a ako ti dobijes ja prestajem pisati
Ako ne dođu dva igrača do petka, ja potpis po želji na mjesec. Ako dođu ti.
Može?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.